Autor |
RE: Dyskusje na tematy różne |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-12-2010 01:43 |
|
|
Lion napisał/a:
Amelia napisał/a:
Może Lion w końcu poszedłby po te kotlety...
och żal
jakie kotlety?
widzę że propozycja "Wrocław" ma coraz więcej zwolenników...
Zabierzesz mnie po drodze samochodem Już wiesz, gdzie mieszkam, więc...
byłabyś znów pilotem?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-12-2010 02:00 |
|
|
jakie kotlety?
KLIK - Sen Liona |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 23-12-2010 02:00 |
|
|
Furfon napisał/a:
byłabyś znów pilotem?
Taaak, żebyśmy znów co ulice musieli zawracać?
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-12-2010 02:06 |
|
|
tak, w końcu jakoś byśmy dotarli... po kilku dniach
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:27 |
|
|
/przenoszę
agusia, no co Ty! Mnie też wyrzucono z MP10 kiedy byłam bardzo przywiązana i pokochałam MP i miałabym tak zrezygnować przez to z kolejnych edycji? Wiem dobrze, że się starałaś i bardzo chciałaś wygrać, dlatego zrobiło mi się przykro, że odpadłaś i była to wielka szkoda. mam dużo do powiedzenia i napisania, ale myślę, że to nie ma sensu jeśli zechcesz oddam Ci swoje uczestnictwo - a sama zostanę "postacią dodatkową" a to, że odpadłaś nie oznacza, że nie możesz zająć się/ pomóc przy organizacji MP14, nie widzę tu problemu, jeśli wygranej osobie spodobałby się pomysł.
Agnieszko, czekam na odpowiedź. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:32 |
|
|
Hej, hej, agusiu, raz w życiu posłuchaj von Veronka, a na zdrowie ci to wyjdzie! Ślinka mi pociekła przy zdaniu o twoim MP, a ty wyrzuciłaś do do kosza!? Zobacz, ile osób zostało! A reszta, ci co odpadli wcześniej? Przecież nie głosowaliśmy. Dlaczego nie zrobisz tej edycji dla nas!? Byłabyś świetnym MG i jeśli zrezygnujesz z gry w następnych edycjach albo w ogóle z forum to znajdę cię w tym całym Chrzanowie i zrobię coś bardzo nieprzyjemnego! Ale i tak bendem ciem kochała () i może nawet zapłaczę na pogrzebie... Agusia, nie zostawiaj nas!
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:32 |
|
|
agusia - chyba trochę przesadziłaś z tym oświadczeniem, że nie będziesz już nigdy więcej grać w MP. Nikt nigdy nie powiedział, że Twoja postać jest beznadziejna (bo nie jest). Ktoś musiał odpaść. A Ty nie pisałaś ostatnio prawie wcale, dlatego ludzie na Ciebie głosowali. Przecież co tydzień ktoś odpada i nikt z tego powodu nie robi problemu. Nie można być zawsze najlepszym... więc droga agusiu, nie zostawiaj nas, pisz dalej i poprowadź dla nas edycję |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:35 |
|
|
Ja na razie nic nie napiszę tylko wkleję to co agusia pisała po tym jak odpadła Goose. Myślałem, że naprawdę tak traktujesz grę w MP.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:40 |
|
|
katastrofa
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:40 |
|
|
Agusia trzeba było pisać więcej o torturowaniu, gwałtach albo o odbycie postaci Umby to byś nie odpadła.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:44 |
|
|
Muminka napisał/a:
Agusia trzeba było pisać więcej o torturowaniu, gwałtach albo o odbycie postaci Umby to byś nie odpadła.
Arctic o tym pisał i odpadł
Widzę, że mój komentarz będzie koniecznym, ale dam go później.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:46 |
|
|
Czyli Muminko sugerujesz, że ja w MP10 (miałam właśnie tez 6 miejsce z tego co pamiętam) pisałam mądrze i z polotem, a agusia o sraniu za płotem, bo zwyciężyła? Zaczynamy wszyscy mocno przesadzać. Moim zdaniem w tym MP byli lepsi od agusi, choć w gronie, które pozostało widziałabym też gorszych... Przesadzacie po prostu.
A agusia spaliła swoje MP
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:48 |
|
|
Ale czy naprawdę w tej grze chodzi o zwycięstwo? Myślałem, że się lubimy i piszemy dla przyjemności. Jakby nie było głosowań i wyłaniania zwycięscy to byście w ogóle tu nie zaglądali? Bo jeżeli tak, to napiszcie wprost. Jeżeli gra i obecność w MP ma się tylko na tym opierać to lepiej sobie dać spokój i zająć czymś innym.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:48 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Muminka napisał/a:
Najwidoczniej źle o tym pisał. O odbycie trzeba umieć pisać... albo najwidoczniej był niegodny.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:50 |
|
|
Muminka napisał/a:
Umbastyczny napisał/a:
Muminka napisał/a:
Najwidoczniej źle o tym pisał. O odbycie trzeba umieć pisać... albo najwidoczniej był niegodny.
Jasne, tak można sobie każdy kit wciskać...
Lincoln napisał/a:
Ale czy naprawdę w tej grze chodzi o zwycięstwo? Myślałem, że się lubimy i piszemy dla przyjemności. Jakby nie było głosowań i wyłaniania zwycięscy to byście w ogóle tu nie zaglądali? Bo jeżeli tak, to napiszcie wprost. Jeżeli gra i obecność w MP ma się tylko na tym opierać to lepiej sobie dać spokój i zająć czymś innym.
No właśnie mnie i jak mi się wydaję, większości osób nie, bo po odpadnięciu grają. Ale jak widać niektórym zależy...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:51 |
|
|
Muminka napisał/a:
Po tym poście właśnie stwierdzam, że masz baaaardzo niskie mniemanie o mnie Trochę to jest przykre, Muminko, no ale cóż. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:55 |
|
|
von Veron napisał/a:
Czyli Muminko sugerujesz, że ja w MP10 (miałam właśnie tez 6 miejsce z tego co pamiętam) pisałam mądrze i z polotem, a agusia o sraniu za płotem, bo zwyciężyła? Zaczynamy wszyscy mocno przesadzać. Moim zdaniem w tym MP byli lepsi od agusi, choć w gronie, które pozostało widziałabym też gorszych... Przesadzacie po prostu.
A agusia spaliła swoje MP
Nie Veronka, nie o to mi chodziło i nie to chciałam zasugerować. Po prostu aktualne MP tylko i wyłącznie z tym mi się kojarzy. Z torturowaniem, gwałtami, odbytem tudzież o lewatywie postaci Umby. Pojawiło się też niedawno coś o pedofilii? Ludzie, rozumiem, że w MP można poszaleć z wyobraźnią i się oderwać ale bez przesady. Linc dobrze napisał, że MP to ma być przyjemność. Przyjemność w czytaniu innych postów... ale ile przyjemności jest w czytaniu co chwile o w/w rzeczach? Niewiele. W kółko to samo. W MP10 czytałam niemalże wszystkie posty bo sprawiało mi to przyjemność, a teraz? No nie bardzo.
' target='_blank'>
Edytowane przez Muminka dnia 10-01-2011 19:57 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:56 |
|
|
Arctic napisał/a:
Muminka napisał/a:
Po tym poście właśnie stwierdzam, że masz baaaardzo niskie mniemanie o mnie Trochę to jest przykre, Muminko, no ale cóż. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie
Naprawdę obchodzi cię jakie ona ma mniemanie o tobie?
Moim zdaniem to dyskusja na ten temat prowadzi do nikąd i nie jest nikomu potrzebna. Tylko zamieszanie a po co je znowy wywoływać. Nie zaprzeczę, zę agusia pisała świetne posty, ale odpadła i naprawde nie ma się tu nad czym załamywać. Piszemy dla zabawy i to się chyba liczy! PRZYJEMNOŚĆ Z GRY! A nie kto zajmie pierwsze a kto ostatnie miejsce. Jedyne co można mieć ze zwycięstwa to satysfakcję.
Pozdrawiam
EDIT: I nie widzę by coś stało na przeszkodzie ku temu byś mimo braku zwycięstwa była GM, tym bardziej jeśli masz świetną fabułę.
Edytowane przez shan dnia 10-01-2011 20:09 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 19:58 |
|
|
shan napisał/a:
Nie, ale to nie zmienia faktu, że jest mi przykro.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 20:00 |
|
|
Arctic napisał/a:
shan napisał/a:
Nie, ale to nie zmienia faktu, że jest mi przykro.
Ja tam bym takie głupotki olała |
|