Autor |
RE: Kocham Was! |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-02-2011 21:58 |
|
|
Podobnie jak jazeera, wszystkich!
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 14-02-2011 21:59 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-02-2011 22:39 |
|
|
I ja też, i ja!
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-02-2011 23:03 |
|
|
Ja też was kocham miśki.
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-03-2011 00:10 |
|
|
Wszystkiego najlepszego naszym kobietom na forum!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-03-2011 00:21 |
|
|
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji Dnia Kobiet!
To już drugi Dzień Kobiet na tym forum
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-03-2011 00:54 |
|
|
Dziewczyny z forum dziękują za pamięć i życzenia
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-03-2011 01:08 |
|
|
...Powiedziała Amelka w imieniu Pottera
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-03-2011 13:35 |
|
|
To ja się też podpisuję pod podziękowaniami. Dobrze, że panowie pamiętają, bo ja nawet po przeczytaniu życzeń w sb, pomyślałam: "Kto ma dzisiaj urodziny?"
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-03-2011 18:05 |
|
|
Jako matematyk przodowy muszę i chcę złożyć Wam życzenia z okazji Święta Liczby PI. Najlepszego
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-03-2011 20:37 |
|
|
A ja jako człowiek, któremu nauczycielka od matematyki zapowiedziała, że "po feriach przepytam cię z tych kół!" serdecznie dziękuję
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:24 |
|
|
Kochani!
Hmm... jakby zacząć? Nie chcę, żebyście mnie źle zrozumieli...
Pewnego dnia agusia na chacie stwierdziła, że kto odejdzie z forum w tym okresie czekania na edycję we wrześniu, zostanie przez nią oficjalnie uznany za frajera. Jednak edycja odbędzie się w kwietniu i mam wielką ochotę w niej pisać. Tak, popisałabym chętnie w jeszcze niejednej edycji Mam więc nadzieję, ze agusia nie uzna mnie oficjalnie za frajera
Do rzeczy... Odchodzę. Na jakiś czas, albo na zawsze. Przyczyny? Trudno mi to wyjaśnić. Nie chodzi o "przepalenie", niechęć itp. Po prostu uznałam, że to na dłuższą metę bez sensu. Nie bierzcie tego do siebie. Bardzo Was wszystkich lubię... cholera!- kocham, ale... właśnie może dlatego odchodzę. Jestem uczuciową osobą, pewne rzeczy mocno mnie dotykają, nawet jeśli nie mają ze mną związku, i pewne rzeczy tutaj, na MP, są dla mnie po prostu w pewien sposób bolesne. Wiem, że to wszystko pozornie nie ma sensu. Nie usiłujcie zrozumieć. Po prostu chciałabym się z Wami pożegnać. Szkoda, ze przez ekran nie mogę każdego po kolei uściskać! Chciałabym, wierzcie... Miałam przygotowaną postać wszystko. Chciałam poczekać z tym do wakacji, ale uznałam, ze to też tak naprawdę jest pozbawione sensu. Nie chcę, by na Radach odpadali przeze mnie userzy, którzy mieliby zamiar grać potem i potem, i potem... Nie chcę tracić z Wami kontaktu. Może wpadnę czasem... może napiszę na gg... Mam też nadzieję, że Lion zawiadomi mnie o postępach w książce MP, którą naturalnie mam zamiar nabyć. Na jakiś zlot też bym pojechała, jeśli po takim odejściu "bez powodu" mnie przyjmiecie
Kocham Was.
Do widzenia!- vV
PS. A nawet gdybym już nigdy miała tu nie zawitać, nie zapomnę o Was: dobrych przyjaciół miałam, dobrych przyjaciół zgubiłam po drodze. W tej wspaniałej przyszłości, nie zapomnę o tym, co było.... Kto by pomyślał, że te odrobinę zmienione słowa Boba Marleya, które w sumie przypadkiem trafiły do mego podpisu tak bardzo przełożą się na rzeczywistość. Cóż...
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:27 |
|
|
ale jak to |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:30 |
|
|
Po prostu. Liczę, że mimo to wyślesz mi czasem jakąś spamerską wiadomość w środku nocy, Damianie
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:32 |
|
|
vV, czy to przedwczesny (niesmaczny) żart z okazji Prima Aprilis?
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:36 |
|
|
Nie. Serio. W tym wszystkim zapomniałam całkiem o quizach z Tolkiena... One oczywiście się odbędą. Postaram się zrobić teraz do końca "Silmarillion", jeden jakiś ogólniasty i skończymy.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:37 |
|
|
Ej, nie rób tego
Zacznę "emować" przez Ciebie.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:38 |
|
|
Nie wiem jak zareagować na taką wiadomość. "Jestem uczuciową osobą, pewne rzeczy mocno mnie dotykają, nawet jeśli nie mają ze mną związku, i pewne rzeczy tutaj, na MP, są dla mnie po prostu w pewien sposób bolesne." Możesz vV napisać o co dokładnie chodzi? Na forum zawsze pisaliśmy szczerze i było to dość wyjątkowe bo po takich dyskusjach na większości for ludzie by się poobrażali, pobanowali, a w MP próbowaliśmy znaleźć rozwiązanie. Więc i tym razem dobrze byłoby jakbyś napisała co Ci się nie podoba.
Dużo rzeczy na dłuższą metę nie ma sensu, nasze forum na dłuższą metę też nie ma sensu, ale póki tu jesteśmy i jest fajnie to nie ma sensu tego kończyć z własnej woli.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:42 |
|
|
Weroniko.. To najsmutniejsza wiadomość od bardzo dawna... Nie rozumiem Cię do końca. Nie będę pisała "nie rób tego" bo myślę, że to na nic się nie zda. Oczywiście nie chcę byś odchodziła, bo jesteś jedną z osób które bardzo, bardzo polubiłam już rok temu i teraz nam to robisz..... Jest to twoja decyzja i myślę, że cokolwiek bym tu napisała i tak zrobisz co uważasz.. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:43 |
|
|
Lincoln napisał/a:
Dużo rzeczy na dłuższą metę nie ma sensu, nasze forum na dłuższą metę też nie ma sensu, ale póki tu jesteśmy i jest fajnie to nie ma sensu tego kończyć z własnej woli.
Dokładnie, akurat z tym stwierdzeniem się zgadzam. Veronku nie opuszczaj nas.
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-03-2011 19:47 |
|
|
Kurczę, płaczę przed komputerem... do czego to doszło...
Przecież wiecie, że i tak nie wytrzymam i kiedyś wrócę; nie wytrzymam, wejdę, by napisać w sb wielkie "CZEŚĆ!", bo jesteście okropnie sympatyczni, mili, uzależniający, Ludzie, ale teraz muszę sobie dać spokój... Kontaktu i tak z Wami nie zerwę na zawsze, dobrze wiecie. To forum to trochę jak rodzinka, nie zerwę przecież z rodziną... nie na zawsze.
|
|