Autor |
RE: Dyskusje na tematy różne |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 06-05-2015 17:50 |
|
|
hahaha ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
dobry tekst o małym człowieku ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-05-2015 16:08 |
|
|
HAHAHA 10/10 ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Macierewicz & Kaczyński ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Akcja z kuszą i Tuskiem ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Ogórek i Miller ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 07-05-2015 18:43 |
|
|
http://filing.pl/tajemnicza-wyspa-co-na-niej-odkryjesz/
durny test, ale jest o "wyspie pełnej tajemnic", a w dodatku wyszło mi
"Staniesz się prawdziwym mistrzem przetrwania" - no spoko ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 07-05-2015 20:33 |
|
|
lol, mi wyszło:
Odkryłeś dziennik!
Postanowiłeś przyjąć propozycję Pustelnika i zawędrowałeś do tajemniczej jaskini w centralnym miejscu wyspy. W środku znalazłeś skrzynię z rozkładającym się dziennikiem. Jednym tchem przeczytałeś o wszystkich tajemnicach: takich jak np. to, że ludzie na wyspę sprowadza rząd USA by prowadzić eksperymenty psychologiczne. Zszokowany postanawiasz znaleźć autora dziennika - Pustelnik przyznał, że sam kiedyś znalazł ten dziennik i ma nadzieję na spotkanie z jego twórcą.
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 07-05-2015 23:39 |
|
|
Powracasz do domu!
Cudem kilka razy przeżyłeś, a dzięki pomocy Pustelnika naprawiłeś stację radiową którą chował na wyspie. Wkrótce prom płynący niedaleko przyszedł Ci z pomocą. Starasz się zapomnieć o dziwnych wydarzeniach i wciąż nie wiesz, jakim cudem wylądowałeś na wyspie. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-05-2015 00:19 |
|
|
Moja mama właśnie powiedziała, że waha się pomiędzy Dudą a... Jarubasem.
![](http://corka.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/525933/files/blog_rj_1369944_2842570_tr_mis_strzela_w_leb.jpg)
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2015 01:42 |
|
|
Moi rodzice są chyba za Komorem, ale postaram się puścić im nagraną debatę przed niedzielą. Może wybiorą któregoś z kandydatów, a nie taboret xD |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2015 09:04 |
|
|
Mój tata waha się między Ogórek i Kukizem, a mama między nie iść na wybory i nie jechać na wybory.
W ogóle wczoraj trafiłem w TVP na pasmo wyborcze i leciały spoty wszystkich kandydatów. OMG, jaka bieda Po obejrzeniu tych spotów, to na nikogo bym najchętniej nie głosował. Takie typowe pierdolenie w tych filmikach i ogólnie wszystko wygląda jak kręcone przez średnioutalentowane dzieci z kółka filmowego z podstawówki.
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2015 10:45 |
|
|
To pokazuje tylko, że średnie, a tym bardziej starsze pokolenia głosują tak jak im w telewizji karzą. Zero własnego myślenia i zero chęci zmian bo przecież programy PO, PiS-u, PSL czy SLD różnią się szczególikami, a każda z tych partii nawet nie kryje się z tym, że jej główną chęcią jest okradanie każdego Polaka. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 08-05-2015 17:03 |
|
|
Lion napisał/a:
Moi rodzice są chyba za Komorem, ale postaram się puścić im nagraną debatę przed niedzielą. Może wybiorą któregoś z kandydatów, a nie taboret xD
moja mama wczoraj zjechała Komora wzdłuż i wszerz i powiedziała, że w II turze już woli zagłosować na Dudę niż Bronka...
a ja chyba oleję II turę...
Edytowane przez Otherwoman dnia 08-05-2015 17:04 |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-05-2015 00:39 |
|
|
Ja w II turze zakreślam obie kratki i dopisuję Sarnę z Krzesłem na Głowie.
(No chyba że dostanie się do niej ktoś inny, niż Duda/Komor).
A dziś w pracy kilka osób (również młodych) powiedziało mi, że zagłosuje na Komora. Bo skoro jest już tym prezydentem, to niech będzie, w końcu nic głupiego nie zrobił, dobrze wygląda i takie tam. No i taka prawda - ci, którzy traktują prezydenta tylko jako "reprezentanta", zagłosują na Komora. Rzecz w tym, że prezydent może (i powinien) więcej.
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-05-2015 00:46 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Ja w II turze zakreślam obie kratki i dopisuję Sarnę z Krzesłem na Głowie.
(No chyba że dostanie się do niej ktoś inny, niż Duda/Komor).
A dziś w pracy kilka osób (również młodych) powiedziało mi, że zagłosuje na Komora. Bo skoro jest już tym prezydentem, to niech będzie, w końcu nic głupiego nie zrobił, dobrze wygląda i takie tam. No i taka prawda - ci, którzy traktują prezydenta tylko jako "reprezentanta", zagłosują na Komora. Rzecz w tym, że prezydent może (i powinien) więcej.
tylko żeby ten człowiek jeszcze coś sobą reprezentował, przecie on się nawet zachować na salonach nie umie(przykładów pełno w ciągu tych 5 lat), jakbym już miał głosować kto ładnie wygląda to prędzej bym na Ogórek czy Dudę głosował |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-05-2015 12:47 |
|
|
ok, głos oddany...
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-05-2015 20:26 |
|
|
Wróciłem z głosowania Przez cały tydzień nie udało mi się namówić rodziców do obejrzenia debaty. Moja mama była zdziwiona gdy jej przed chwilą powiedziałem, że Komorowskiego jako jednego na niej nie było, a jak powiedziałem, że głosowałem na Ogórek, to zapytała z jakiej partii jest ten facet xD Mój tato z kolei przebąkiwał wczoraj, że zagłosuje na Kukiza bo "będzie śmiesznie" ale jednak kolejny głos poszedł na Komorowskiego bo "tylko on może wygrać". Więc nawet w obrębie własnego domu największe poparcie jest dla betonu, taki jestem dumny ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Jestem ciekaw tych ankietowanych sondaży, co mają się po 21 ukazać |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-05-2015 20:38 |
|
|
Mnie tam już nic nie zdziwi w tych wyborach bo już przecież ostatnio wałek poszedł w samorządowych. Czytając zaś wypowiedź Liona o głosach rodziców można "pogratulować" i nadać order Goebbelsa "polskim" telewizjom![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 10-05-2015 20:46 |
|
|
Mój tata głosował na Korwina ![smiley](../images/smiley/piwo.gif)
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 10-05-2015 20:53 |
|
|
Lion napisał/a:
Jestem ciekaw tych ankietowanych sondaży, co mają się po 21 ukazać
One będą pewnie tyle warte co sondaże w tvn. Popytają ludzi w kilku punktach w Warszawie z czego 1/3 skłamie i będzie sondaż Po za tym wyniki będą jutro albo dziś w nocy chyba, więc nie ma sensu się tym sugerować.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-05-2015 20:56 |
|
|
u mnie wszyscy głosowali na Ogórek
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-05-2015 21:27 |
|
|
Cóż wyniki zaskakujące(bo raczej prawdziwe) i powiem tylko, że w II turze zagłosuję na Dudę bo mimo, że w wielu rzeczach się z nim nie zgadzam to widzieć ból dupy na twarz polityków PO jest bezcenne.
Teraz tylko czekać na 2 tygodnie nienawiści w "polskiej" telewizji wobec Dudy. |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/photo[4].jpg)
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-05-2015 21:29 |
|
|
ja głosowałem na Palikota w końcu.
a długo chodziło mi po głowie głosowanie na Jona Snowa
|
|