Furfon: dziewczyny, jak to możliwe, że do tej pory nie zdawałem sobie sprawy, że ją kocham?
April: może dlatego, że byłeś zbyt zajęty utrzymywaniem stonki przy zyciu?!
Jazeera: Właśnie! Więc teraz lepiej idź dla niej po kwiatki bo inaczej nakopie Ci do dupy!
April: Jak Furfon wyzna jej miłość, to Rafalek i bunkier będzie tylko do mojej dyspozycji, sprawdzę to!
Jazeera: patrz, to Rafalek i Otherw! Hej, ludzie, hej! Other i rafałek! Other i Rafałek!
April: O maj Gaaaaad! O maj gaaaaaaad!
Jazeera: O moje oczy! Moje oczy!
April: Jazeera wszystko w porzadku, w porzadku!
Jazeera: Nie! Oni to robią!
April: Wiem, widze, pokonam ją. wiem!
Jazeera: Ty wiesz??????!!!
April: Tak, wiem!!!!! Ale Furfon tego nie wie więc przestan krzyczeć!!!!
Furfon: Hej, dziewczyny co się dzieje?
April: O Mój Boże! Wygrałeś złote papaje! Dasz wiare?
Furfon: No super, ale miałem kup...
Jazeera: Furfon to cudowne! Wygrałes wszystkie kategorie! Skacz z nami!
A ja z góry przepraszam za mój głos i za to, że nie da się mnie zrozumieć w wielu momentach... Ostatecznie moja mama jak ze mną rozmawia przez telefon, to też mnie nie rozumie
To jest MEGA Przez duże M, duże E, duże G i duże A
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.