Autor |
RE: Sny |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-02-2011 08:52 |
|
|
Najpierw chyba wracałem ze szkoły i wezwałem taksówkę (w świecie realnym mam do szkoły 10 minut jak wolno idę a 5 jak biegnę więc to dziwne było) no i w środku był taksówkarz taki obcięty na bardzo krótko, łysiejący, zarośnięty czarnm zarostem też krótkim, ale nie był stary jakiś, koło 40. W tym śnie pierwszy raz widziałem jego twarz, a pamiętam ją cały czas, co też jest dziwne No i spytał o adres ja mu powiedziałem tą ulicę na B... i on mnie zawiózł tam. Chciał znać adres abym jak uciekł przed nim to by mnie znalazł w tym domu... A potem ja pytam "Ile płacę" a on "Obejrzałbym sobie mieszkanie jeszcze" no i Lion ze snu oczywiście nie zauważył niebezpieczeństwa i pozwolił za sobą iść temu facetowi (chociaż jakby nie pozwolił to by akcja pewnie zaczęła się już w taksówce...). No wchodzimy na klatkę a tam stoi mój kolega z gitarą elektryczną w futerale na plecach czyli... Umbastyczny. Taka spokojna twarz z długimi włosami jak na jednej ze swoich fotek. I na schodach stała chyba też Luna Lovegood. Facet do niej był uprzejmy i nad jej głową była cyferka +45, a nad moją i Umbastycznego po -10 wg jakiegoś licznika tego gościa. I powiedział, że jest głodny wciąż na tej klatce, więc ja i Umba daliśmy mu po cukierku, pamiętam że było to dwa Cadbury Choclairs I słyszałem myśli tego faceta, że substancje (były wymienione ale nie zapamiętałem) zawarte w tych cukierkach też nie są w stanie go wyżywić na dłużej... I musi coś jeszcze zjeść. I powiedział "Dawno nie dostałem dwóch... cukierków jednego ranka" (tu też słyszałem jego myśli i chciał powiedzieć oczywiście "ofiar". Potem wjechaliśmy na górę i nie pmiętam co się działo (przydałoby się takie coś jak kamera do snów), ale to chyba tu się wyjaśniło, że z Umbą jesteśmy grzesznikami i mamy jeszcze tylko 5 podejść, inaczej on nas zabije... Akcja przenosi się znów do szkoły mojej, chyba kolejny dzień i cała trójka stoi nad basenem za balustradą i Umbastyczny wyskakuje i ucieka (skacze w wodę). To ja się pytam tego gościa czy mnie zabije teraz, a on dał mi monety w rękę i kazał zbiec na dół aby go szukać. I go znaleźliśmy, tam już nie było basenu ale zupełnie moja szkoła jak z korytarza... No więc ten gościu go przekonał żeby wszedł do toalety i tam z tego co pamiętam go zabił i Umba znalazł się nagle na dnie fontanny na rynku we Wrocławiu... I potem ja gadałem z taksówkarzem o co tu w ogóle chodzi w tej toalecie, a on się zaczął rozpadać i dowiedziałem się od niego, że właśnie przemienia się w czyjeś kości, i że to nie wcale DNA tworzy kości, a on no i wyparował Ja się umyłem w prysznicu i sen połączył się z poprzednim snem o którym tu nie będę pisał bo nie ma związku z MP ale był on o mojej szkole no i zapomniałem walizki zabrać z hotelu i wróciłem do hotelu i zabrałem walizkę I wracając razem z nauczycielką mijaliśmy tam fontannę i każdy mi kazał to wyjaśnić, robiąc zdjęcie aparatem zwłok Umby, bo oni niby nie mogli, a ja powiedziałem, że nie i wsiadłem do autokaru I nie pamiętam już nic więcej, a sen na prawdę miał dużo szczegółów, które pouciekały mi i wtedy może by było wiadomo o co chodzi obudziłem się cały przerażony i mimo, że bardzo nie chciałem, to zacząłem sobie przypominać to i włączyłem komputer
Edytowane przez Lion dnia 08-02-2011 10:07 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-02-2011 09:37 |
|
|
Lion
Ten sen jest mega. Dobry scenariusz do jakiegoś horroru.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
shimano
Użytkownik
Postać: Spamer
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-02-2011 10:03 |
|
|
lol |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-02-2011 18:10 |
|
|
Lajon...
|
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-02-2011 11:02 |
|
|
A ja miałam dzisiaj bardzo dziwny sen. Byłam na jakiejś ogromnej sali sądowej... I mieli oskarżać jakichś złodziei, czy coś, nie pamiętam dokładnie. I sędzią był Arctic Arctic zaczął coś mówić, ale ja w tym czasie grałam sobie na telefonie. I nagle zauważyłam, że jakiś facet wyciąga pistolet i strzela do Arctica A potem kolejni ludzie zaczęli wyciągać pistolety i strzelać . Do sali weszła Otherwoman, ale wyglądała jak Bellatrix, i powiedziała, że jest przywódczynią jakiegoś gangu, który chce zniszczyć Polskę . Ale ja nadal grałam sobie na telefonie i nie wiedziałam co się dzieje. W końcu jakimś dziwnym trafem znalazłam się w swojej starej szkole, w szlafroku. I tam czekała na mnie shan, i powiedziała mi, że muszę usiąść na ławce. Shan pożyczyła mi jeszcze swoje ciuchy, jakąś różową bluzkę i dresy. Więc usiadłam na tej ławce i grałam na telefonie, aż w końcu przysiadł się do mnie Nate. Zaczęłam zastanawiać się, co on robi w mojej szkole. Nate zaczął coś do mnie gadać o tym, że w końcu wróciłam, bo myślał, że nigdy nie wrócę, skoro już jestem w gim. A potem shan mnie zawołała, i musiałam pożegnać się z Natem A on mnie pocałował na pożegnanie w policzek i powiedział, że już nigdy się nie spotkamy Ale w sumie fajnie się z nim gadało, chociaż miał okulary. Ale wiedziałam, że to on!
Aha, i pod koniec snu shan powiedziała mi, że Polska jest pod rządami Other i że musimy się razem wynosić. No i budzik zadzwonił.
I do przez was mam takie dziwne sny, to było straszne.
Edytowane przez Andzia dnia 11-02-2011 11:03 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-02-2011 11:09 |
|
|
Andzia napisał/a:
Aha, i pod koniec snu shan powiedziała mi, że Polska jest pod rządami Other i że musimy się razem wynosić.
To jest:
1) wielce prawdopodobne
2) trochę straszne, ale mnie w takiej Polsce by się chyba podobało
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-02-2011 11:14 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Andzia napisał/a:
Aha, i pod koniec snu shan powiedziała mi, że Polska jest pod rządami Other i że musimy się razem wynosić.
To jest:
1) wielce prawdopodobne
Ale w sumie, ciekawie by było.
Otherw na prezydenta! |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-02-2011 12:28 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Andzia napisał/a:
To jest:
1) wielce prawdopodobne
rządy Other? Mówię TAK!
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-02-2011 12:51 |
|
|
świetny sen
Podobała mi się akcja na sali sądowej - wszyscy strzelają I to moi ludzie!
2) trochę straszne, ale mnie w takiej Polsce by się chyba podobało smiley
Jesteś pewien?
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-02-2011 21:13 |
|
|
Dzisiaj mi się śniło, że Garver w temacie "Jeszcze inny quiz." napisał posta ponaglającego Otherwoman do zadania pytania. Dziwne
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-02-2011 22:25 |
|
|
A mi się to kompletnie nie podoba Najgorsze jest to jak do mnie strzelają (Otherw jak mogłaś !).
Andzia, a widziałaś, jak nie żyłem ? Bo może jednak spudłowali
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 28-02-2011 11:39 |
|
|
Znów miałem sen związany z MP. Jak zwykle niewiele pamiętam ale śniła mi się impreza w domu jazeery. Miało to być spotkanie tylko dla forumowiczów, ale przybyło sporo innych osób, m.in. moi znajomi z liceum, którzy bardzo narozrabiali Nikt sobie nie zdawał z tego sprawy do momentu, w którym pojawił się ojciec jazeery i zaczął krzyczeć co tu się w ogóle dzieje i że mamy dom doprowadzić do porządku. Wszyscy w kilka sekund się z domu zmyli zostawiając samą Zosię ze sprzątaniem
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-02-2011 12:59 |
|
|
Jak amerykańskie domówki. Gospodarza zawsze zostawiają na lodzie.. E tam, dużo ludzi było z forum? Mam nadzieję, że na tej całej imprezie nie było nudno. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 28-02-2011 14:29 |
|
|
Akurat nikt z forum nie dał się zapamiętać ale ogólnie było dużo ludzi Wszystko odbywało się w jakimś dużym salonie gdzie było kilka foteli i duża kanapa A impreza ogólnie była świetna
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 14-03-2011 15:06 |
|
|
Dziś sniła mi się Muminka! Byłyśmy zamknięte w wielkim nawiedzonym domu i nie mogłyśmy się z niego wydostać Było strasznie!
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-03-2011 18:50 |
|
|
Miałem dziś dziwny sen Najpierw siedziałem na moim wygodnym fotelu, i wpatrywałem się w tv tam po chwili pojawiła się April i Amelia(która była blondynką). Zaczęliśmy się kłócić o to, że Neko jest niedołężny, Amelia chciała udowodnić że nie jest lecz Neko nawet nie chciał się pojawić w tym Tv, w którym one były, wiec ja miałem rację Potem coś jeszcze było ale nie pamiętam Pamiętam za to, że później siedzieliśmy na ławce w parku, ja, April i Amelia, a Other rąbała drzewa Mówiła że musi nazbierać drewna by podpalić wszystkich ludzi, gdy się skończyły drzewa to zaczęła rąbać ludzi, mówiąc że też mogą się przydać na podpałkę(pamiętam jak wrzucała na swój mały stos z drewnem kilka nóg) . Potem coś jeszcze było ale nie pamiętam, niestety się obudziłem
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-03-2011 19:02 |
|
|
Wiedziałam, że ja i Amelia będziemy tak sławne, że będą nas pokazywać w telewizji.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-03-2011 19:03 |
|
|