Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 25 2024 09:16:57 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Inne | HydePark
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Autor Co sądzicie o...
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 16:04
Temat założony po to, by MP'owicze mogli pytać tu praktycznie każdego wchodzącego, co sądzi o różnych rzeczach: muzyce, ludziach, szkole, polityce, religii... Sprawy te mniej, jak i bardziej przyziemne. Oczywiście mam nadzieję, że temat rozwinie się nieco i będziecie zamieszczać pytania wyzszej rangi, gdyż ja na początek nie mogę się powstryzmać i zapytam:
Co sądzicie o takowym ludziu?

Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Co sądzicie o...
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 17:00
Nicka napisał/a:
Co sądzicie o takowym ludziu?

Worek na łeb i do piachusmiley -Bo na leczenie dla nich jest już za późno. Z resztą podobnie powinno robić się homosiamismiley

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 18:04
Ja myślę: "A niech sobie robi co chce."
Jestem za bardzo tolerancyjna. smiley
Niech sobie chodzi w obrożach, maluje oczy, tnie się, wciąga itd. Mnie to nie interesuje. Wnętrze się liczy... Tak według mnie.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 18:06
ładne przebraniesmiley
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 18:07
Michal napisał/a:Worek na łeb i do piachusmiley -Bo na leczenie dla nich jest już za późno. Z resztą podobnie powinno robić się homosiamismiley

To co w takim razie powiesz o mordercach? Ekshibicjonistach? Pedofilach, którzy molestują kilkuletnie dzieci? Gwałcicielach, którzy zmieniają psychikę dziewczyn na całe życie?
Piekielnie mnie irytują takie wypowiedzi, jak Twoja.

A teraz co do tematu. Znam osobiście kilku takich panów i uważam, że są przesympatyczni smiley Sama nie ubieram się jak wszyscy, dlatego szanuję bardzo każde indywiduum. Jeśli ktoś nie robi komuś nic złego, to nie widzę powodów, by go obrażać i pisać o nim coś takiego, jak napisał Michal. Człowiek jak każdy inny, tylko troszkę bardziej wyróżniający się z tłumu. Na plus.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 18:49
Jestem tego samego zdania co agusia.
Nie lubię gdy ocenia się kogoś powierzchownie -ubiera się na czarno, nosi glany, pieszczochy i obroże to na pewno jest złym człowiekiem smiley co to ma być w ogóle? Bardzo mi się coś takiego nie podoba.
Osobiście tacy ludzie wywołują u mnie podziw i szacunek za oryginalność i indywidualizm-jeśli można to tak określić, bo jednak nie są przeciętnymi ludźmi, ubierającymi się tak samo, słuchającymi tej samej muzyki itd.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 19:38
A co mnie obchodzi jak gościu się ubiera? Jak jest dobrym człowiekiem i tak się zachowuje to niech się tam ubiera jak chce. Co innego wspomniani przez Michała że tak nazwę łagodnie homoseksualiści. To już sprawa na inną dyskusję.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 19:42
adi1991 napisał/a:
Co innego wspomniani przez Michała że tak nazwę łagodnie homoseksualiści. To już sprawa na inną dyskusję.

Możemy o nich pogadać, na tym forum mało jest takich dyskusji w przeciwieństwie do z24, gdzie panował Lost Piątysmiley
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 20:24
Co do homoseksualistów to chętnie się wypowiem, ale nie jako pierwszy. smileysmiley

Co do pana z obrazka. Nie widzę w tym nic złego czy dziwnego. Skoro lubi taki styl to niech chodzi sobie tak ubrany. Myślę jednak, że na lotniskach, budynkach rządowych czy bankach gdzie są bramki z wykrywaczem metalu ma niewygodnie. smiley

Dodatkowym problemem są tłumy ludzi, które pewnie wytykałoby go palcami na ulicy. Osobiście bym nie robił żadnego halo widząc kogoś tak ubranego na ulicy (pan z obrazka ma więcej gadżetów i mocniejszy makijaż niż przeciętny "metal" czy "got"smiley, ale pewnie bym się uśmiechnął i pomyślałbym, że facet musi być lekko stuknięty, że wychodzi tak na ulicę. Przecież może stać się powszechnym pośmiewiskiem w naszym społeczeństwie + ktoś może mu naje**ć.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 20:41
Moja pierwsza myśl na widok takowego ludzia to: Gdzie on kupił taką zarypista kolczugę?!smiley

Osobiscie nic nie mam do takich ludzi, choć dziwi mnie ich styl. Ale szanuje to. smiley
Podobnie jak chlaaron mam podejście: "A niech robi co chce." Każdy ma przeicez własna wole i gust.smiley

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 20:44
agusia napisał/a:
Michal napisał/a:Worek na łeb i do piachusmiley -Bo na leczenie dla nich jest już za późno. Z resztą podobnie powinno robić się homosiamismiley

To co w takim razie powiesz o mordercach? Ekshibicjonistach? Pedofilach, którzy molestują kilkuletnie dzieci? Gwałcicielach, którzy zmieniają psychikę dziewczyn na całe życie?
Piekielnie mnie irytują takie wypowiedzi, jak Twoja.

To było trochę ironicznie, bo nie jestem za karą śmierci, bo zanim trafią do piekła powinni wcześniej wycierpieć swoje na ziemi.
Wszystkich tych chorych czyli pedalstwo, pedofilów, gwałcicieli itd. powinno się zamykać w odpowiednich ośrodkach odosobnienia, bez kontaktu ze światem i innymi ludźmi w pomieszczeniach z wyrkiem i kibelkiem o chlebie i wodzie i niech tak egzystują aż wezwie ich szatan.
A ten ubiór jest dla mnie równoznaczny z satanistami dlatego tak negatywnie do niego podchodzę. Rozumiem ludzi którzy lubią się wyróżniać ubiorem, ale w rozsądny sposób, a nie chodząc z tonami pudru na gębie oraz kagańcem na szyi itd.

Lion napisał/a:
adi1991 napisał/a:
Co innego wspomniani przez Michała że tak nazwę łagodnie homoseksualiści. To już sprawa na inną dyskusję.

Możemy o nich pogadać, na tym forum mało jest takich dyskusji w przeciwieństwie do z24, gdzie panował Lost Piątysmiley

Również z przyjemnością pociągnął bym ten temat.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 20:56
Michal napisał/a:
Wszystkich tych chorych czyli pedalstwo, pedofilów, gwałcicieli itd. .

A ten ubiór jest dla mnie równoznaczny z satanistami dlatego tak negatywnie do niego podchodzę.

1. Uważasz, że homoseksualiści są na równi z gwałcicielami? smiley Nie przesadzasz trochę? Jak gwałciciel czy inny pedofil wyrządza komuś krzywdę to rozumiem, ale jak jedna lesbijka z drugą lesbijką sobie żyją razem to co to Ci wadzi? I uważasz to za tak samo złe jak gwałcenie hord niewinnych dzieci?

2. A ateista, katolik, buddysta czy muzułmanin nie może się tak ubrać jeśli lubi taki styl, bądź lubi taką muzykę, kolor czarny? smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:04
Umbastyczny napisał/a:
Michal napisał/a:
Wszystkich tych chorych czyli pedalstwo, pedofilów, gwałcicieli itd. .

A ten ubiór jest dla mnie równoznaczny z satanistami dlatego tak negatywnie do niego podchodzę.

1. Uważasz, że homoseksualiści są na równi z gwałcicielami? smiley Nie przesadzasz trochę? Jak gwałciciel czy inny pedofil wyrządza komuś krzywdę to rozumiem, ale jak jedna lesbijka z drugą lesbijką sobie żyją razem to co to Ci wadzi? I uważasz to za tak samo złe jak gwałcenie hord niewinnych dzieci?

Uważam że cierpią na podobnego typu choroby i pedalstwo może być równie niebezpieczne dla otoczenia jak pedofile i gwałciciele.

2. A ateista, katolik, buddysta czy muzułmanin nie może się tak ubrać jeśli lubi taki styl, bądź lubi taką muzykę, kolor czarny? smiley

Może spotykasz więcej ludi, ale ja znam z 4 osoby, które ubierają się podobnie do gościa na zdjęcie i są satanistami. Po prostu nigdy nie widziałem tak ubranego wyznawcy jakiejkolwiek religii/

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:08
Michal napisał/a:

Uważam że cierpią na podobnego typu choroby i pedalstwo może być równie niebezpieczne dla otoczenia jak pedofile i gwałciciele.

Może spotykasz więcej ludi, ale ja znam z 4 osoby, które ubierają się podobnie do gościa na zdjęcie i są satanistami. Po prostu nigdy nie widziałem tak ubranego wyznawcy jakiejkolwiek religii/

1. smiley Co jest w tym niebezpiecznego? Osobiście nic takiego nie widzę...

2. Wyznawców religii też nie znam, ale znam porządnych ateistów, którzy się ubierają w ten deseń, ale nie robią makijażu w sumie. smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:13

Niebezpieczne? smiley A w czym Ci przeszkadzają biedni homoseksualiści? Co mogą Ci zrobić takiego, hm?

A ten ubiór jest dla mnie równoznaczny z satanistami dlatego tak negatywnie do niego podchodzę. Rozumiem ludzi którzy lubią się wyróżniać ubiorem, ale w rozsądny sposób, a nie chodząc z tonami pudru na gębie oraz kagańcem na szyi itd.

Zupełnie nie zgadzam się z Twoimi poglądami. Wytłumacz mi proszę, jak to jest wyróżniać się ubiorem w rozsądny sposób? smiley

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:22
Sprawy stroju ciągnąć nie zamierzam bo jak to mawiają "szata nie zdobi człowieka". Co do zaś nazwijmy rzecz po imieniu pedałów(homosi - jak kto woli) to sprawa wygląda inaczej. W swoim domu niech robią co chcą, na sądzie ostatecznym każdego rozliczą. Jednak jak widzę na ulicy takich osobników lub kobiety to aż mi się rzygać chce. Najlepiej to by było rozpędzić i nie pozwalać się takim pokazywać publicznie i już nigdy na takie "parady" czy "publiczne czułości" nie pozwalać.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:34
A co byś zrobił w hipotetycznej sytuacji (adi lub Michał):

Za 20 lat masz żonę i dziecko - powiedzmy syna.
Przychodzi on do domu z kolegą i mówi, że jest gejem i nie chce tego dłużej ukrywać.
Przeklinasz go i wypędzasz z domu? Zaprowadzasz do psychiatry? Natychmiastowa egzekucja?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:35
Co do zaś nazwijmy rzecz po imieniu pedałów(homosi - jak kto woli) to sprawa wygląda inaczej. W swoim domu niech robią co chcą, na sądzie ostatecznym każdego rozliczą.

to za popęd seksualny który nie jest raczej winą człowieka twój miłosierny bóg skazuje osobnika na wieczne robienie pajacyków dla szatanasmiley rozumiemsmiley

Jednemu się rzygać chce od wątróbki, drugiemu od huśtawkismiley Tymczasem, gdy powiedzmy dwie kobiety idą za rękę - u nastolatek to się zdarza nawet u dziewcząt hetero - to tobie się rzygać chce i chcesz je rozpędzać i zamykać w domachsmiley To, że tobie to nie pasuje to twój problem i albo będziesz tolerancyjny i nauczysz się z tym żyć albo odwracaj się, a nie "rozpędzić i nie pozwalać się takim pokazywać publicznie i już nigdy na takie "parady" czy "publiczne czułości" nie pozwalać." smiley
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:36
Umbastyczny napisał/a:
2. Wyznawców religii też nie znam, ale znam porządnych ateistów, którzy się ubierają w ten deseń, ale nie robią makijażu w sumie. smiley

Co to znaczy "porządny ateista"?
A Ateiści nie zaliczają się do żadnej grupy, chociaż większość mi znanych też ma jakieś zapędy satanistyczne i wyjazdy z tekstami " ave szatan".

jazeera napisał/a:

Niebezpieczne? smiley A w czym Ci przeszkadzają biedni homoseksualiści? Co mogą Ci zrobić takiego, hm?

Niebezpieczne jest to, że na im więcej się im powala, tym żądają jeszcze więcej, aż w końcu będą chcieli adopcji, co będzie morderstwem rodziny i początkiem końca świata. Poza tym nigdy nie wiadomo na co im te dzieci są, bo część pedalstwa ma też zapędy pedofilskie!

Zupełnie nie zgadzam się z Twoimi poglądami. Wytłumacz mi proszę, jak to jest wyróżniać się ubiorem w rozsądny sposób? smiley[/quote]
To ubranie normalnych ciuchów w zaskakującej kompozycji. U mnie w LO wiele dziewczyn tak się wyróżnia np. po przez apaszki, chustki, opaski, kolorowe spodnie, a nie tony tapety, 5 kolorowe włosy i setki kolczyków.

Edytowane przez Michal dnia 16-06-2011 21:40
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-06-2011 21:40
Cas ale niech ktoś i sobie będzie tym homoseksualistą. Byleby żył sobie spokojnie i nie afiszował się z tym jakby było z czego być dumnym. Co do zaś upominania się mniejszości o nie wiadomo jakie ulgi, ułatwienia itp. to zgadzam się całkowicie. W Europie czy USA za dużo pieprzą o tych prawach człowieka które w większości są głupotą(choć nie neguję ich podstaw), a np. w Azji w ogóle nie patrzą na "prawa człowieka" i gdy ktoś jest np. katolikiem w krajach arabskich czy Indiach to od razu z nim łagodnie mówiąc kiepsko.

Co do zaś wypowiedzi Umby to wiadomo że nie chciałbym by takie coś się zdarzyło ale przecież nic strasznego bym nie zrobił. I proszę niech nikt nie piszę że nagle stałem się tolerancyjny bo wiadomo że inaczej patrzy się na obcych ludzi a inaczej na rodzinę czy prawdziwych przyjaciół.

Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum