Autor |
Sport czyli normalny temat |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:05 |
|
|
LM już ruszyła, zaraz LE a poszczególne ligi też od dawna grają. Temat do komentowania, dzielenia się z opiniami i podawania wyników |
|
Autor |
RE: Sport czyli normalny temat |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:06 |
|
|
Nie lubię sportów, męczy mnie zarówno uprawianie jak i oglądanie, wolę usiąść i coś zjeść.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:06 |
|
|
dziś Lech gra, tak? celem jest chyba remis będę oglądał ofc |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:15 |
|
|
Lech, oj biedny, jak będzie remis to wielki sukces, chociaż Juve jest słabe tak jak rok temu, ich atak wygląda kiepsko, ale powinien wystarczyć na Lech . Lion kogo typujesz na faworytów LM? Ja oczywiście Barcelonę chociaż Chelsea w tym roku jest niesamowicie mocne. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:18 |
|
|
cóż faworyci LM to te największe i znane klub raczej, dwa hiszpańskie, dwa angielskie, któryś z włoskich na pewno dojdzie do półfinału, ale jednego faworyta trudno mi wskazać |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:28 |
|
|
Lion napisał/a:
cóż faworyci LM to te największe i znane klub raczej, dwa hiszpańskie, dwa angielskie, któryś z włoskich na pewno dojdzie do półfinału, ale jednego faworyta trudno mi wskazać
nie masz swojego ulubionego klubu? z tym co napisałeś się zgadzam, dodałbym niemiecki klub chociaż wolałbym nie. Ciekawy jestem Realu, jak się zgrają to mogą być mocni, z niecierpliwością czekam na GD |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 01:31 |
|
|
kibicuję realowi, ale raczej nie wygrają LM (mogą, ale nie wydaje mi się), więc nie napisałem, że są moim faworytem do wygrania tego no i wiadomo, że Auxerre też kibicuje z wiadomym względów, chociaż będzie im niezwykle ciężko o czym się dziś przekonali...
no GD to obowiązdek każdego kibica
Edytowane przez Lion dnia 16-09-2010 01:33 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 08:56 |
|
|
Furfon napisał/a:
z niecierpliwością czekam na GD
Lion napisał/a:
no GD to obowiązdek każdego kibica
Gwardia Dumbledore'a??
A tak serio to w Lidze Mistrzów nie mam w tym roku faworyta, ale z sentymentu będę kibicował Barcelonie. Auxerre nie będę kibicował z racji Jelenia, lecz z powodu pozostałych zespołów w grupie (do Jelenia nic nie mam, ale żebym go lubił to też nie). Nigdy nie lubiłęm Realu i Milanu, przy czym Milanu jakoś tak po prostu, a Realu z powodu taktyki transferowej, czyli: kupić kogoś niby dobrego jak najdrożej. Same gwiazdki nie zbudują zespołu o czym Real się już kilka razy przekonał. Transfer Cristiano Ronaldo uważam zaś za nieporozumienie. Moim zdaniem jest to przeciętny piłkarz jakich na światowych boiskach wielu, a nie MEGAGWIAZDA i SUPERZAWODNIK. Moim zdaniem sztucznie napompowano jego niby zdolności, a na to nie zasługuje co "udowodnił" chociażby w RPA.
LE - nie mam pojęcia kto wygra - może Liverpool z Torresem? Przykro mi, ale Lechowi przewiduję - i zresztą życzę - same porażki.
Orange Ekstraklasa - od dawien dawna kibicuję Wiśle Kraków. W tym sezonie nic się nie zmienia. Mam nadzieję, że z holenderską szkołą mistrzostwo kraju i awans do Ligi Mistrzów będą nasze. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 11:04 |
|
|
W LM tylko Inter. Mimo że będą grali padakę w fazie grupowej jak zawsze to w pucharowej wygrają wszystko i obronią tytuł Lubię też Real ze względu na sentyment do Mourinho oraz z powodu Dudka i Kaki. Nie lubię za to Milanu i Barcelony i życzę im jak najgorzej. Co do LE to wprost można powiedzieć że Juventus to przeze mnie najmniej lubiany klub w ogóle i życzę im odpadnięcia razem z Lechem w fazie grupowej |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 19:52 |
|
|
Lech prowadzi 2:1 na wyjeździe z Juve do przerwy |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 20:09 |
|
|
już remisuje |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 20:47 |
|
|
Orange Ekstraklasa - od dawien dawna kibicuję Wiśle Kraków. W tym sezonie nic się nie zmienia. Mam nadzieję, że z holenderską szkołą mistrzostwo kraju i awans do Ligi Mistrzów będą nasze.
Już nie Orange, od dwóch sezonów chyba nawet |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 20:49 |
|
|
3:2 3:3 no to ładnie.
Edytowane przez jazeera dnia 16-09-2010 21:00 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-09-2010 20:54 |
|
|
brawo Lech świetny wynik i świetny mecz Rudnevsa. remis na wyjeździe z drużyną pokroju Juve to wyczyn |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 00:12 |
|
|
Barcelona wygrała, niestety zwycięstwo okupione kontuzją Messiego. Nie wiadomo ile go nie będzie. Real wygrał znów fartownie, teraz nie będą tak łatwo tracili punkty dzięki trenerowi. Niezbyt mnie cieszy to co się dzieje w lidze włoskiej, Juve wygrało, a Milan zremisował. Inter znów będzie mistrzem bez żadnych problemów, za to w Europie nie będą mieli tak łatwo. W Anglii Berbatov się rozstrzelał, pokonali 3:2 Live, co mnie bardzo cieszy. Chelsea znów wygrywa a Arsenal traci punkty. A, Lewandowski zdobył swojego pierwszego gola, myślę że koło 11 będzie miał na koniec sezonu. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 18:19 |
|
|
A ja lubię ping-pong. Cymbergaja również, chociaż przy grze obijam sobie kolano i mam potem siniaka Poza tym raz w życiu jeździłam na nartach i bardzo mi się podobało.
Koniec listy fajnych sportów.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 18:22 |
|
|
von Veron napisał/a:
A ja lubię ping-pong. Cymbergaja również
też lubie te sporty, a szczególnie grać w nie nad morzem i wygrywać |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 18:41 |
|
|
Lion napisał/a:
von Veron napisał/a:
też lubie te sporty, a szczególnie grać w nie nad morzem i wygrywać
Dobra, dobra i tak wszyscy wiemy, że w ping ponga wygrywałeś tylko dlatego, bo umiesz podkręcać
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 18:43 |
|
|
von Veron napisał/a:
Lion napisał/a:
von Veron napisał/a:
Dobra, dobra i tak wszyscy wiemy, że w ping ponga wygrywałeś tylko dlatego, bo umiesz podkręcać
krążek cymbergaja też podkręcałem? |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-09-2010 18:52 |
|
|
Lion napisał/a:
von Veron napisał/a:
Lion napisał/a:
von Veron napisał/a:
krążek cymbergaja też podkręcałem?
W cymbergaja byłeś lepszy Zresztą ja si ę zwijałam z bólu z p owodu obitego kolana, więc nie miałam szans
|
|