Płeć: kobieta Pochodzenie: Guatemala Wiek: 34 lata Opis postaci: Uchechi kilka lat po narodzinach przeprowadziła się do Europy wraz z rodziną. Wychowała się w katolickiej rodzinie, byłą grzecznym i spokojnym dzieckiem. Została grafikiem komputerowym, często chodzi do teatru a od kilku miesięcy zaczęła malować na płótnie. Uwielbia książki przygodowe, filmy fantasy oraz sci-fi. Postanowiła co roku odwiedzać park rozrywki aby spełnić swoje pragnienia i zachcianki. Preferowany typ rozrywki: przygoda Preferowana broń palna: pistolet Orientacja seksualna: bi Który raz wizytujesz Westworld (nie licząc innych parków Delos): 2 Akceptuję regulamin pobytu i zapisy Westworld FAQ*: tak
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.