Płeć: kobieta Pochodzenie: San Fransisco, US Wiek: 20 Opis postaci: Cheryl, a właściwie Cherrriexx jest młodą influencerką, jedną z bardziej znanych na zachodnim wybrzeżu. Ciągle próbuje skończyć liceum (bo dużo wyjeżdża i myśli nad kolejnym OOTD z kosmetykami znanej marki w tle), nie ma kontaktu z rodzicami. Kilka miesięcy przed pierwszą wizytą w Delos spowodowała skandal obyczajowy, o którym nie chce mówić (internetowa drama z interseksualnym makijażystą pozbawiła ją dużej liczby obserwatorów). Właściciele parków zaproponowali jej wyjście z kryzysu w social media, dlatego jest związana kontraktem z nimi na gruby hajs. Jej kolejna wizyta, nazwana #cherrriesdetox ma zwrócić uwagę na problem FOMO wśród nastolatków, dlatego do Westworld zgodziła się wejść tym razem bez żadnego urządzenia elektronicznego, a o swoich doświadczeniach opowie po wyjściu z parku na YT. Preferowany typ rozrywki: ryzykowny, ale tak na serio to boi się milimetrowych pająków Orientacja seksualna: bi bo przecież he he pocałowała kiedyś dziewczynę na imprezie Preferowana broń palna: żadnych wojen! (rewolwer ukrywa za pończochą, oczywiście nie umie go używać) Który raz wizytujesz Westworld (nie licząc innych parków Delos): 2 (pierwsza wizyta - umowa na 10 zdjęć, 30 relacji na insta stories, 50 snapów i dwa viralowe tiktoki) Akceptuję regulamin pobytu i zapisy Westworld FAQ*: tak
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.