Bardzo się cieszymy, że wybrałeś nasz park.
Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom rozrywki, wypełnij poniższy formularz.
Zapewniamy pełną dyskrecję w kwestii udzielanych odpowiedzi.
Imię i nazwisko
Imię i nazwisko aktora
[img]zdjęcie postaci[/img]
Płeć: Pochodzenie: Wiek: Opis postaci*: Preferowany typ rozrywki: (familijny / spokojny / przygoda / ryzykowny / hardcore) Orientacja seksualna: (kobiety / mężczyźni / bi / inne - określ / odmawiam) Preferowana broń palna: (rewolwer / pistolet / strzelba / wiatrówka / shotgun / inne istniejące w XIX wieku - określ) Który raz wizytujesz Westworld (nie licząc innych parków Delos): (1 / 2 / 3...) Akceptuję regulamin pobytu i zapisy Westworld FAQ*: (TAK / NIE) *Wyrażenie zgody jest obowiązkowe.
--------------------
* Zawrzyjcie informację, skąd Wasze postaci mają bilet do parku - czy po prostu kupiły, czy wygrały w loterii/krzyżówce, czy pracodawca zafundował przymusowe wakacje itp. Ogólnie pobyt jest dość drogi, ale na krótkie wakacje mogą sobie pozwolić także osoby o niskim statusie finansowym
Oczywiście nie musicie być złoczyńcami. Fabuła jest napisana tak, aby każdy się w niej odnalazł. Może po prostu pojechaliście na familijne wakacje z dziećmi i interesuje Was pakiet rodzinny, przejażdżka na konikach i strzelanie do tarczy? A może ktoś Was "zmusił" do wzięcia udziału w tej dziwnej rozrywce? Droga wolna
Wasi towarzysze (np. rodzina) mogą być NPC, szwendać się w tle lub Mistrz Gry się ich pozbędzie I jakby co te wszystkie informacje nie są mi koniecznie potrzebne, to tak trochę dla picu
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.