Funkcja w Dharmie: Inżynier Badań w Laboratorium, dział NDT
Opis: Urodzony w Nowym Meksyku, bardzo zdolny techniczny umysł. W młodym wieku skończył doktorat z mechaniki budowy maszyn, od samego początku zaczął specjalizować się w laboratorium, w działach R&D oraz NDT(badania nieniszczące). Pracował w różnorodnych branżach poczynając od militarnej oraz aerospace jednak nudziło go to. Zgłosił się do projektu, aby móc w pełni wykorzystać swoje możliwości i wprowadzić różne swoje pomysły, jest w pełni oddany nauce oraz temu co robi. Fitz posiada brata bliźniaka, który również uczestniczy w projekcie.
Najgorszy lęk lub najbardziej traumatyczne zdarzenie życiowe, czyli co przeraża wasze postaci: możliwość stracenia swoich umiejętności, utrata brata, brak akceptacji ludzi.
Odrzucenie przez przyjaciółkę ze studiów i późniejszej pracy, w której był zakochany i zrobiłby dla niej wszystko.
Edytowane przez April dnia 14-12-2017 20:20
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.