Opis: Mark jest niespełnionym aktorem przekonanym o własnej wielkości. Znalazł się w Dharmie bo potrzebował pracy, aby dorobić sobie do stworzenia nowego filmu, po poprzednim absolutnie nikt nie chce finansować jego projektów. Wieczorami po pracy zajmuje się organizowaniem kółka teatralnego. Niestety jego przedstawienia nie odnoszą sukcesów artystycznych jak życzyłby sobie tego Mark. Dharmowicze lubią chodzić na nie ze względu na wartości kabaretowe.
Do tajnej misji dołączył bo miał nadzieję, że jej kierownik uzna go za przyjaciela. Poza tym uważa, że jego niesamowite zdolności aktorskie przydadzą się jeżeli trzeba będzie poudawać kogoś innego w trakcie wykonywania misji.
Najgorszy lęk lub najbardziej traumatyczne zdarzenie życiowe, czyli co przeraża wasze postaci: najbardziej boi się tego, że ktoś może go nie lubić lub nie uznawać za przyjaciela, w przeszłości zdarzyło mu się, że jego dziewczyna oskarżyła go niesłusznie o pobicie
Edytowane przez Faraday dnia 08-12-2017 17:59
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.