Najgorszy lęk lub najbardziej traumatyczne zdarzenie życiowe, czyli co przeraża wasze postaci:
Uwagi/sugestie odnośnie tworzenia postaci:
Wszyscy jesteście od dłuższego pracownikami Dharmy. Kiedy Inicjatywa ogłosiła nabór do pewnej tajnej misji, zgłosiliście się do niej z własnej woli.
Z tego powodu postacie, które tylko będą chciały uciekać i nie będą chciały angażować się w fabułę nie będą postaciami trafionymi. Tak, adi, to związku z twoimi zwczyczajami tworzenia postaci ;p
Sami wymyślacie przyczynę swojego wyboru. Wiecie, że zadanie będzie niebezpieczne. Być może jesteście ryzykantami, chcecie wykazać się odwagą, coś odkryć, znaleźć sens życia, nie macie już nic do stracenia, albo chcecie komuś towarzyszyć. Wszystko zależy od waszej wyobraźni. Opiszcie w kartach postaci, co też skłoniło waszych bohaterów do być może samobójczej misji. Waszym zadaniem jest także wymyślenie sobie zadania, jakie do tej pory pełniliście w Dharmie. Wasze umiejętności być może będą przydatne.
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.