Po zakończeniu MP13 zacząłem robić filmik, ale na kilka miesięcy przerwałem go z braku pomysłu i motywacji. Pomysł nie przyszedł, ale postanowiłem go w końcu skończyć i tym samym wrzucam tutaj.
edit: Właśnie się zorientowałem, że w filmiku jest błąd bo Jacob został zabity wcześniej i to Michelle podawała wodę kandydatom. Być może zmienię to
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Lincoln! Filmik jest świetny Wiadomo, że muzyka mi się podoba, ale mniejsza z tym.
Na pewno zajęło to sporo czasu: wycięcie tyle scenek z LOST, a dodatkowo znalezienie i obrobienie scenek z różnymi aktorami. Moim zdaniem efekt jest zajebisty, wszystkie fragmenty świetnie dobrane... Po prostu świetny filmik.
EDIT: Szkoda, że nie ma Leslie, ale rozumiem, że takiego filmiku to się już nie da znaleźć.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.