Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 20:47:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Inne | Uniwersum Mistrza Przetrwania
Autor Podsumowanie MP HP
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 00:03
Po każdej edycji pojawiało się podsumowanie, więc i tym razem nie może być inaczej. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy brali udział w MP HP, dodadzą swoje podsumowanie smiley Ja zrobię to na pewno, ale pewnie jutro smiley

-Najlepszy użytkownik (! nie postać)
-Najlepiej wykreowana postać
-Najbardziej lubiana postać
-Najmniej lubiana postać
-Najciekawsza postać
-Najładniejsza kobieta
-Najprzystojniejszy mężczyzna
-Najlepszy NPC
-Najlepsza para
-Najśmieszniejszy moment
-Najdramatyczniejszy moment
-Najlepsza akcja MP
-Najlepszy wątek MP
-Ulubione momenty
-Najzabawniejsza postać
-Najbarwniejsze posty
-Najbardziej wzruszający moment

Nowość:
-Najbardziej niedołężny moment

Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Podsumowanie MP HP
Umbastyczny

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 11:03
Ja chętnie coś dodam od siebie. Choć w niektórych kategoriach naprawdę ciężko wybrać. W kategoriach o postaciach NIE uwzględniam NPC.

-Najlepszy użytkownik (! nie postać): Otherwoman - po pierwsze wygrała, a po drugie dobrze grała Bellą (ale to w końcu jej przeznaczenie smiley), a po trzecie i najważniejsze za postać Rona należy jej się Nobel, Oscar czy coś innego. smiley
-Najlepiej wykreowana postać: Eva Voronova - zrobiona przez pandę od podstaw. Kobieta z ciekawą przeszłością, dynamiczna, nie do odgadnięcia...
-Najbardziej lubiana postać: Jeśli można swoje to oczywiście Sybilla. Przez tą edycję strasznie się z nią zżyłem. Świetnie pisało mi się taką wariatką, wymyślało przepowiednie! smiley Jeśli nie można na swoją to Dolores Umbridge. Moim zdaniem shan świetnie prowadziła tą postać, bardzo dobrze oddawała jej charakter i poglądy
-Najmniej lubiana postać: Hmm... nie wiem w sumie smiley Jeśli musiałbym wybierać to chyba... Charlie. Nie ma konkretnego powodu, po prostu inne postacie były/są bardziej lubiane i tyle. No... może czasami drażniło mnie coś w Charliem.
-Najciekawsza postać: Eva Voronova - jest tak chyba, że z powodu braku odpowiednika w książce była dla mnie dużą niewiadomą i miłym zaskoczeniem.
-Najładniejsza kobieta: Sybilla Trelawney - może wyda się to dziwne, ale ja na prawdę uważam, że ona jest bardzo ładna. smiley Jeśli zaś miałbym wybierać kogoś innego to Bella i Eva.
-Najprzystojniejszy mężczyzna: Sybilla Trelawney smiley, bo jest ładna, a niektórzy uważali ją za mężczyznę.
-Najlepszy NPC: Nie mogę wybrać inaczej! Ron Weasley! Mistrzostwo świata. smiley
-Najlepsza para: Ciężko wybrać. Nie było w sumie żadnej wyjątkowej pary. Wskażę więc na Sybillę i Ksenusia oraz Lunę i Rona. Jednak szału nie ma.
-Najśmieszniejszy moment: Było kilka takich, ciężko mi wybrać. Miło jednak wspominam sytuację z początku gry, gdy Bella podczas lekcji rzuciła Imperio na Sybillę, a ta ją za karę rozebrała. smiley
-Najdramatyczniejszy moment: FINAŁ - krótki, ale bardzo dobry i dramatyczny. Dużo śmierci... Sybilla i inni zginęli, zło wygrało.
-Najlepsza akcja MP: Podobała mi się akcja z Biblioteką Ravenclaw, czyli akcja w dormitorium, potem zagadki.
-Najlepszy wątek MP: Nie wiem czy dobra kategoria, ale śmierć Artura i próby pomagania Molly swymi wróżbami przez Sybillę
-Ulubione momenty: Całe MP smiley naprawdę całe MP było świetne i nie mogę wybrać
-Najzabawniejsza postać: (jeśli NPC to oczywiście RON) Postać, w sumie kilka było bardzo zabawnych. Tym razem wyróżnię Lunę, która czasami było bardzo Lunowata i można się było uśmiać.
-Najbarwniejsze posty: WSZYSCY - po prostu nie umiem wybrać. Wszyscy świetnie się spisali, a dodatkowo było wiele wyjątkowo dobrych NPC smiley
-Najbardziej wzruszający moment: Powiem, że śmierć Sybilli. Ogólnie ta edycja nie była zbyt wzruszająca smiley
-Najbardziej niedołężny moment: O matko, co tu wybrać? Nie bardzo wiem o co do końca w tej kategorii, ale powiem, że akcja w Numengardzie, która była dziwna. Uciekaliśmy, wracaliśmy... nie wiadomo ile było cel itd. smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Umbastyczny dnia 15-04-2011 11:04
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 13:11
-Najlepszy użytkownik (! nie postać): panda. Uważam, że panda najlepiej się wczuła w rolę Evy. Pisała dość rzadko, jednak chyba jako jedyna pisała sama ( i to świetne, długie posty) za co wielki szacun.
-Najlepiej wykreowana postać: Eva Voronova. Świetna postać, bardzo oryginalna, wyróżniająca się na tle innych. To by było chyba tyle w skrócie smiley
-Najbardziej lubiana postać: Harry Potter. Postać super kierowana. Pomimo iż Amelka mało pisała, to i tak jej posty mi się podobały. Dzięki temu MP, przekonałem się do Pottera z książki smiley
-Najmniej lubiana postać: Charlie Coy. Nie wiem czemu, ale podobnie jak Umba jakoś nie przepadałem za tą postacią.
-Najciekawsza postać: Eva Voronova. Charakter, jak i jej decyzje, po której stronie stanąć były bardzo na miejscu.
-Najładniejsza kobieta: Hermiona Granger bez dwóch zdań.
-Najprzystojniejszy mężczyzna: To jest przecież oczywiste, że Peter Pettigrew. smiley
-Najlepszy NPC: Rubeus Hagrid. Nie wiem czemu, ale jego posty były bardzo przeze mnie wyczekiwane, cholibka. smiley
-Najlepsza para: Moim zdaniem w tym MP nie było żadnych par.
-Najśmieszniejszy moment: Lekcja OPCM i naga Bella.
-Najdramatyczniejszy moment: Śmierć wszystkich postaci.
-Najlepsza akcja MP: Atak Zakonu na Malfoy Manor.
-Najlepszy wątek MP: Wątek Insygniów Śmierci.
-Ulubione momenty: Rozdawanie przez Hagrida biletów na Peronie 9 i 3/4.
-Najzabawniejsza postać: Sybilla Trelawney. Po prostu te przepowiednie wymiatają !
-Najbarwniejsze posty: Nie umiem jakoś wybrać smiley
-Najbardziej wzruszający moment: Żaden jakoś mnie nie wzruszył.
-Najbardziej niedołężny moment: Według mnie wszystkie momenty, w których brała udział Poppy Pomfrey były niedołężne. smileysmileysmiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 13:13
Arctic napisał/a:
-Najbardziej niedołężny moment: Według mnie wszystkie momenty, w których brała udział Poppy Pomfrey były niedołężne. smileysmileysmiley

ej smiley

No co ? smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Arctic dnia 15-04-2011 13:15
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-04-2011 19:24
-Najlepszy użytkownik (! nie postać) Umbastyczny - lubię z nim grać, zawsze jest na luzie i dzieje się coś śmiesznego smiley
-Najlepiej wykreowana postać Eva Voronova - tu chyba nie ma zbyt innego wyboru
-Najbardziej lubiana postać - jeśli NPC, to mój Ron (od tego MP polubiłam go naprawdę smiley), a nie NPC to... Harry smiley Amelia świetnie nim grała, no i był przyjacielem Rona smiley
-Najmniej lubiana postać nie mam chyba takiej, może Molly jeśli brać pod uwagę NPC
-Najciekawsza postać Eva Voronova
-Najładniejsza kobieta oczywiście Bella, co nie ulega żadnej wątpliwości
-Najprzystojniejszy mężczyzna Scabior smiley
-Najlepszy NPC Ron smiley a nie z moich to Peter Pettigrew - uwielbiałam go smiley
-Najlepsza para Peter i jego spodnie
-Najśmieszniejszy moment Peter miotający się ze spuszczonymi spodniami po dworze Malfoyów.
-Najdramatyczniejszy moment Ron walczy w klatce z pochodnymi funkcji smiley
-Najlepsza akcja MP nie wiem, ale chyba początek - Pokątna, peron pociąg i walka z olbrzymami
-Najlepszy wątek MP wątek rzekomej wybitności Rona smiley
-Ulubione momenty próby dotarcia Rona na zbiórkę Zakonu, Ron i Hagrid próbują kupić taśmę klejącą, wszystkie momenty z Peterem smiley, walka w Malfoy Manor, lekcja OPCM, Ministerstwo i spotkanie z mózgiem
-Najzabawniejsza postać Peter to NPC, a Sybilla gracz smiley
-Najbarwniejsze posty panda
-Najbardziej wzruszający moment - chyba śmierć wszystkich i koniec MP smiley - pierwszy raz było mi smutno, jak kogoś zabijałam smiley

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 14:32

-Najlepszy użytkownik (! nie postać) : Umbastyczny smiley - wcześniej nie miałam okazji grać z nim w jednym MP, ale w tym bardzo dobrze wczuł się w postać Sybilli, i teraz zawsze będzie mi się z nią kojarzył. smiley
-Najlepiej wykreowana postać: Eva Voronova - świetna hisotria, barwna postać, panda naprawdę się postarała. smiley
-Najbardziej lubiana postać : Harry - Amelia naprawdę dobrze grała i wciąż miałam wrażenie, że mam do czynienia z prawdziwym Harrym. smiley
-Najmniej lubiana postać: Charlie Coy - był ogólnie irytujący, jakoś go nie polubiłam. smiley
-Najciekawsza postać: Eva Voronova
-Najładniejsza kobieta - najładniejsza była według mnie Eva, chociaż Bella też była ładna. smiley
-Najprzystojniejszy mężczyzna : Scabior i oczywiście Ron. smiley
-Najlepszy NPC : Ron. smiley Nikt inny, jak Other nie potrafiłby tak dobrze grać rudzielcem. smiley
-Najlepsza para: oczywiście Ron i Luna, to nie ulega żadnej wątpliwości. smiley
-Najśmieszniejszy moment: Ron zaplątany w macki mózgu. smiley
-Najdramatyczniejszy moment: śmierć Evy, nie spodziewałam się, że umrze, to było dla mnie dużym zaskoczeniem.
-Najlepsza akcja MP: pod koniec, akcja w Ministerstwie Magii. smiley
-Najlepszy wątek MP: Ron, uważający się za najmądrzejszego i wątek miłosny między Sybillą a Kseniem. smiley
-Ulubione momenty: moment, w którym Ron zaprosił Lunę na kawę, i nie wiedzieć czemu pocałunek Cho i Charliego smiley Ich posty typu "spojrzałem jej głęboko w oczy" mnie bawiły. smiley
-Najzabawniejsza postać: Sybilla Trealawney, posty Umby z przepowiedniami i zwrot "Ronuś i Lunuś". smiley
-Najbarwniejsze posty: panda
-Najbardziej wzruszający moment: śmierć wszystkich z Zakonu, a w szczególności śmierć Sybilli smiley
-Najbardziej niedołężny moment - gonienie bażanta przez Lunę i zabicie bażanta. smiley

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 13:55
No to czas na moje podsumowaniesmiley Ja zacznę od podziękowań, bo mam akurat taki kaprys. No to na pierwszy ogień idzie...
1.Arctic - Świetnie nam się współpracowało, opracowaliśmy wspólnie całką fajną fabułę i w miarę ją wprowadziliśmy(dużo pomysłów niestety nie zostało zrealizowanych, ale i tak wyszło świetniesmiley) . Dziękuję Ci za pomoc w MP, że jak trzeba było to pociągnąłeś ich do przodu. NPC, którymi kierowałeś(głównie Peterek, to na niego spłynęła chwała i gloriasmiley) bardzo mi się podobała gra i rozwijanie nimi wątki fabularne. Więc jeszcze raz dziękuję Ci za wspólne prowadzenie MP
2. Lincoln - Tak! Chociaż nie grałeś w MP to dziękuję Tobie!. Dziękuję Ci za przygotowywanie obrazków do newsu, bez Ciebie to nawet nie chce myśleć co by było... smiley
3. Wszyscy gracze, którzy brali udział w MP - No i na koniec dziękuję wam wszystkim, za to że się zgłosiliście do MP, za to ze mieliście ochotę pisać i że rewelacyjne pisaliście. Z ogromną przyjemnością czytałem każdy post, pojawiający się w temacie. Bez Was MP by nie wyszło. Dziękuje Wam!

a teraz część na zwykłe podsumowanie...

-Najlepszy użytkownik (! nie postać) - Otherwoman : - przyznam że najlepiej się z nią pisało, wykreowała dwie super postacie, Bellatrix oraz Ronasmiley, który niszczył system.
-Najlepiej wykreowana postać:Eva Voronova - tutaj wybór nie był trudny, panda odwaliła dobrą robotę kreując Evę. Szkoda tylko że wybrała dobro, a nie właściwą stronę, czyli zło...
-Najbardziej lubiana postać : Harry Potter i Sybilla Trelawney -eee, taksmiley Gra Amelii nim była po prostu rewelacyjna, jak Potter z książki, a nawet lepszysmiley Polubiłem tego Pottera. Sybilla za to mnie tak bawiła, że nie mam na to słówsmiley
-Najmniej lubiana postać: - nie ma, wszystkie postacie lubiłem w tym MPsmiley
-Najciekawsza postać: Eva Voronova po prostu najciekawsza
-Najładniejsza kobieta - Bellatrix smiley
-Najprzystojniejszy mężczyzna : Hagridsmiley
-Najlepszy NPC : Wybieram Rona bez wahania, tuż za nim jest Peter. Po prostu nie mogłem z tego... smiley
-Najlepsza para: - zbytnio nie było dużo par, ale najlepsza dla mnie pewnie była Voldemort i Bellatrix smiley
-Najśmieszniejszy moment: mnóstwo. całe MP było zabawne, trudno jest mi wybrać najśmieszniejszy.
-Najdramatyczniejszy moment: finał
-Najlepsza akcja MP:najbardziej dla mnie poszukiwanie biblioteki Roweny, ale też znów duży wybór jest...
-Najlepszy wątek MP: chyba horkurksy
-Ulubione momenty: poszukiwanie biblioteki Roweny, akcja w ministerstwie, momenty Rona i Hagridasmiley, ogólnie powiem że całe MP i tyle smiley
-Najzabawniejsza postać: tu mam problem. Sybilla lub Dolores, nie wiem które bardziej smiley (Rona tutaj nie liczęsmiley)
-Najbarwniejsze posty : trudno mi wybrać, jak dla mnie kilka osób pisało rewelacyjniesmiley
-Najbardziej wzruszający moment - finał lub Peterek wpada do wodysmiley
-Najbardziej niedołężny moment - momenty Pottera i Ginny. Dla mnie to było niedołężne, prawie jak w książce smiley szkoda że nie było więcej tego....

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 00:41
Trochę długo zwlekałam z podsumowaniem, ale w końcu zabrałam się za to i napisałam smiley Na początku chciałam podziękować Arcticowi i Furfonowi za przygotowanie edycji smiley Zwłaszcza Furfonowi, który grał wieloma NPC i dużo pisał.

Żałuję jedynie, że nie udało się porobić więcej rzeczy np. pograć w quidditcha, odwiedzić Graupa albo przeprowadzić słynnego tańcu Harry'ego z Ginny smiley

Najlepszy użytkownik (! nie postać)
Otherwoman. Bardzo fajnie było widzieć ją w nieco innej roli, czyli niedołężnego Rona. Dzięki temu, ze wcieliła się w postać najlepszego przyjaciela Harry'ego miałam okazję z nią zagrać, bo wcześniej, nie licząc kilku małych epizodów, nasze postacie nie miały ze sobą wiele wspólnego. Zabawne perypetie nieporadnego Rona, który albo był przerażony, albo za wszelką cenę chciał zostać bohaterem, sprawiały, że czytało się posty z dużą przyjemnością. Ratowanie Rona z opresji było ulubionym zajęciem Harry'ego i robiłby to dalej, gdyby nie został wykończony przez Voldemorta.
Dlatego dziękuję za całą edycję, za wszystkie napisane posty smiley I żałuję, że nie było okazji do starć między Bellą a Harrym, bo to na pewno byłoby ciekawe smiley

Najlepiej wykreowana postać:
Eva Voronova. panda jak zwykle wykonała dobrą robotę tworząc nową postać, będącą ciekawym dodatkiem pośród oryginalnych bohaterów Harry'ego Pottera.

Najbardziej lubiana postać: Ron smiley No cóż, przyjaciel Pottera smiley

Najmniej lubiana postać: Poppy

Najciekawsza postać: Eva

Najładniejsza kobieta: Hermiona

Najprzystojniejszy mężczyzna:
Harry

Najlepszy NPC: (Rona tu nie wliczam, bo to dla mnie nie był NPC tylko dodatkowa postać Otherwoman)
Hagrid. Furfon bardzo dobrze się w niego wcielił w rolę półolbrzyma i czytając jego posty miałam wrażenie, że mam do czynienia z prawdziwym Hagridem smiley

Najlepsza para: Ginny i Harry

Najśmieszniejszy moment: Jak Ron zamiast butów miał dynie i człapał w nich przez korytarz smiley

Najdramatyczniejszy moment: koniec MP i zabicie wszystkich postaci.

Najlepsza akcja MP: Szukanie Biblioteki Ravenclaw.

Ulubione momenty: Wyprawa Ginny i Harry'ego do Hogsmead, przebywanie na Grimmauld Place, perypetie Hagrida i Rona, podróż do Hogwartu, pierwsze lekcje, walenie Harry'ego w plecy przez Hagrida smiley smiley

Najzabawniejsza postać: Ron

Najbarwniejsze posty: panda

Najbardziej wzruszający moment: koniec MP HP i śmierć bohaterów.

Najbardziej niedołężny moment: Zabawy Rona z mózgiem smiley

Edytowane przez Amelia dnia 29-04-2011 01:27
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum