Wiem, że większość kategorii może w ogóle nie pasować , ale zostawiam w standardowej formie, a każdy może uzupełnić to na co ma ochotę. Sam dodam swoje podsumowanie dopiero jutro.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Jak na mój gust była to fajna edycja i szkoda, że prawie nikt w niej nie grał, bo mogłoby być dużo dobrej zabawy. Pisanie luźnych postów naprawdę przydałoby się po tych poważniejszych edycjach. No i pomysł z pisaniem wierszem moim zdaniem był bardzo fajny.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) wiadomo: Umba i Diego - Najlepiej wykreowana postać Bożo - Najprzystojniejszy mężczyzna - matko, chyba sprzedawca procentów ;p - Najlepszy NPC Jolka - Najlepsza para Jolka i Bożo - Najśmieszniejszy moment MP - pisanie wierszem - Najlepszy wątek MP - klątwa - Ulubione momenty - pisane wierszem - Najzabawniejsza postać Bożo - Najbarwniejsze posty Diego - Najbardziej niedołężny moment MP - rozmowy Jolki i Bożo
a to tak na podsumowanie w temacie MP:
We are all evil in some form or another, are we not?
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) - Otherwoman
- Najlepiej wykreowana postać - Kuba
- Najładniejsza kobieta - yyy... Jolka?
- Najlepszy NPC - ks. Adolf; był krótko ale ciekawa postać.
- Najlepsza akcja MP - zniknięcie ks. Adolfa
- Najlepszy wątek MP - klątwa
- Ulubione momenty - wierszowa końcówka.
- Najzabawniejsza postać - Kuba
- Najbarwniejsze posty - Otherwoman
- Najbardziej niedołężny moment MP - zebranie na początku
Edycja spoko, fajnie się wierszem pisze
Other, cool piosenka
Nie dam tych punkcików tylko napiszę kilka luźnych zdań. Ogólnie podziękowania dla wszystkich osób, które się zgłosiły. Szkoda, że mamy takie czasy na MP, że te osoby można zliczyć na palcach jednej ręki. Moim zdaniem wszyscy naprawdę fajnie pisali i wczuli się w klimat, ale nie wszyscy wytrwali . Tym samym dziękuję Other i Diego za wytrwanie do końca i świetną grę. Zajęliście oboje czołowe miejsca na co zasłużyliście. Pisaliście najwięcej, ale też zdecydowanie najlepiej.
Edycja miała wyglądać ciut inaczej, ale dużo się nie zmieniło jeśli chodzi o pierwotny plan. Może jedynie przewidywałem inną frekwencję. Pisanie wierszem wyszło spoko, myślę, że ogólnie nie ma co tego powtarzać, ale jako taki jednorazowy wyskok, było naprawdę fajnie . Mimo wszystko z edycją będę miał miłe wspomnienia, choć pod wieloma względami była to najżałośniejsza edycja wszechczasów . Pozdro
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.