Zachęcam do uzupełniania. Sam napiszę coś od siebie w wolnym czasie, bo jako MG powinienem się jakoś usprawiedliwić z tego co miało tu miejsce.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Mi się edycja bardzo podobała Fajny pomysł, fajnie zrealizowany i żałuję tylko, że przez jakiś czas nie mogłam grać oraz, że edycja taka krótka
no i te ciągłe rady to chyba jednak nie jest najlepszy pomysł Nie było chwili, by od nich "odspnąć"
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)Umbas - za bardzo dobre poprowadzenie edycji - Najlepiej wykreowana postaćWilly - jego zachowania były bardzo przekonujące i jakieś takie realistyczne - Najbardziej lubiana postaćAlice - Najmniej lubiana postaćTom Petty - Najciekawsza postaćAlice - Najładniejsza kobietaLotte Geerts - Najprzystojniejszy mężczyznaWillyTom Petty - Najlepszy NPCbachor morderca - Najlepsza para lol woźny i jego mop - Najśmieszniejszy moment MP hm...? o.O chyba Willy i jego "chrobu chrobu" - Najdramatyczniejszy moment w MP ? - Najlepsza akcja MPodkrywanie zwłok - Najlepszy wątek MPmorderstwa w szpitalu - Ulubione momenty hm... brak chyba - Najzabawniejsza postaćWilly - Najbarwniejsze postyFlaku i Arctic - Najbardziej wzruszający moment MP O.o - Najbardziej niedołężny moment MP ----
We are all evil in some form or another, are we not?
Gratulacje vonVeron Z perspektywy całej edycji najbardziej zasłużyłaś z naszej czwórki, więc taki werdykt mi się podoba
Dzięki Umba za zorganizowanie dosyć ciekawej i co ważniejsze W MIARE ŻYWEJ edycji, a w tym wypadku 2-gie miejsce nawet bardziej cieszy niż w takiej "ciągniętej na respiratorze"
Nie będę robił tradycyjnego podsumowania, ale mogę powiedzieć, że pomysł szpitala psychiatrycznego sprawdził się najbardziej ze wszystkich pomysłów ostatnim czasie i nawet "innowacyjne" rady co dwa dni tego nie zepsuły
Teraz pytanie - co dalej (choć to już chyba w innym temacie)?
Edytowane przez Flaku dnia 21-07-2013 20:29
W niewiele edycji grałam i mam dziwne wrażenie, że po każdej mówię, że właśnie ta była najlepsza... Teraz też mam na to ochotę Podobało mi się praktycznie wszystko: sposób prowadzenia gry przez Umbę, posty innych graczy, rozwój akcji... Udało mi się stworzyć postać, w którą pod wieloma względami mogłam się wczuć. Od samego początku do samego końca byłam w pełni zadowolona z gry
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)jak u Other - z Umby świetny Gejm Majster - Najlepiej wykreowana postaćciężko się zdecydować - Najbardziej lubiana postaćAlice - Najmniej lubiana postaćbrak - Najciekawsza postaćMaureen - Najładniejsza kobietaAlice Arctica - Najprzystojniejszy mężczyznaJack Rawhide - Najlepszy NPCJunior - Najlepsza parabrak - Najśmieszniejszy moment MPnie wiem, bardziej mnie pojedyncze posty śmieszyły niż jakaś konkretna sytuacja - Najdramatyczniejszy moment w MPodkrycie ciał w piwnicy - Najlepsza akcja MPcałość - Najlepszy wątek MPindywidualne historie pacjentów - Ulubione momentypodobała mi się walka Williama z Jackiem, fajnie się to pisało i czekało na cios przeciwnika - Najzabawniejsza postaćWilliam - Najbarwniejsze postyLion, Arctic; podobały mi się też posty Flaka, ale doceniłam je dopiero z czasem i przyznaję się, że na jednej radzie głosowałam, żeby odpadł, a na następnej, żeby wygrał No ale co - kobieta zmienną jest... - Najbardziej wzruszający moment MP? - Najbardziej niedołężny moment MPbrak
podobały mi się też posty Flaka, ale doceniłam je dopiero z czasem i przyznaję się, że na jednej radzie głosowałam, żeby odpadł, a na następnej, żeby wygrał smiley No ale co - kobieta zmienną jest...
Zrobiłem to samo, więc spoko Podobno mam kobiecy mózg
Edytowane przez Flaku dnia 21-07-2013 21:45
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)Nicka
- Najlepiej wykreowana postaćWilly
- Najbardziej lubiana postaćMaureen Millwood
- Najmniej lubiana postaćUlises Sepulveda
- Najciekawsza postaćJack Rawhide
- Najładniejsza kobietaLotte Geerts
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPCJunior zdecydowanie
- Najlepsza paraRoxanne i Eddie w sumie to jedyna para
- Najśmieszniejszy moment MPzabawy Juniora z innymi pacjentami
- Najdramatyczniejszy moment w MPzabicie Ulisesa
- Najlepsza akcja MPszukanie personelu, włamanie na "zakazane piętra"
- Najlepszy wątek MPtajemnicze morderstwa
- Ulubione momentyrzucanie się jedzeniem
- Najzabawniejsza postaćWilly
- Najbarwniejsze postyFlaku, mremka, Nicka, von Veron
- Najbardziej wzruszający moment MPśmierć prawie wszystkich
- Najbardziej niedołężny moment MPcała terapia była niedołężna
Nie dam tradycyjnego podsumowania, ale napiszę kilka swoich luźnych przemyśleń.
Po pierwsze, byłem zadowolony przy starcie, bo udało się zebrać 12 uczestników co można uznać ostatnio za dobry wynik. Jednak co lepsze, widać było, że macie chęci pisać i rzeczywiście dużo się działo. Byłem naprawdę zaskoczony (pozytywnie oczywiście), widząc Wasz zapał i zaangażowanie. Później to trochę osłabło, ale i tak było całkiem, całkiem.
Wyszło tak, że decyzja o prowadzeniu wpadła mi znienacka. Po prostu było pusto, trwały poszukiwania MG, to stwierdziłem, że poprowadzę. Pomysł na edycję w szpitalu miałem od dawna, ale nie myślałem wtedy o postaciach czy fabule. Wymyśliłem wszystko z grubsza na chwilę przed startem, a później i tak większość została zmodyfikowana w trakcie i łączona z improwizacją.
I tak sobie myślę, że to największa wada edycji. To znaczy wydaje mi się, że był pomysł, był klimat, ale nie było konkretnej i ciekawej fabuły. Jednak zamknięcie w jednej lokacji trochę odbiera możliwości i nie wymyśliłem niczego szczególnego, nie było ciekawych "celów".
Mimo wszystko dziękuję Wam bardzo za udział , a finalistom i zwłaszcza von Veron gratuluję
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.