Forum już wyraźnie zmierza ku upadkowi, więc nie dobijajmy go brakiem tematu, którego do tej pory chyba nigdy nie zabrakło
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
Hohoho, cóż za dzikie tłumy pchające się do podsumowania
- Najlepszy użytkownik - Najlepiej wykreowana postaćCourtney Mitton - Najbardziej lubiana postaćDimitrij Agca - Najmniej lubiana postaćCheyne Stryder - Najciekawsza postaćHellena Cavallo. Intrygowały mnie bardzo pobudki, jakimi się kierowała. Zastanawiałam sie od razu, jaką trzeba mieć psychikę... - Najładniejsza kobietaEvanna Bones - Najprzystojniejszy mężczyznaEmilio Peleave, oczywiście. Długie włosy dodają +20 do męskiej urody - Najlepszy NPCDimitrij Agca - Najlepsza para - Najśmieszniejszy moment MPDla mnie był to każdy, w którym padał zabawny tekst Dimitrija. Taka prawda. Poza tym brakło momentów śmiesznych. - Najdramatyczniejszy moment w MPHmm... Jako że dramatyczności też było niewiele, w takim wypadku było to zabicie przez "Ethana" Helleny i próba nawiązania kontaktu z Courtney. - Najlepsza akcja MPOlo przebijający się wraz z kapitanem przez pomieszczenie z tymi nieszczęsnymi żyjątkami. - Najlepszy wątek MP - Ulubione momentyPrzybycie Dimitrija na prom - Najzabawniejsza postaćDimitrij? - Najbarwniejsze postyLion. Szkoda, że tak krótko pisał. Podobały mi się jego złożone posty. Były naprawdę dobre i ciekawie napisane. Nie byle jak. - Najbardziej wzruszający moment MPKapitan Cash poświęcający swe jestestwo do odesłania w niebyt. Tak samo było z Olem. Przyznam szczerze: miałam łzy w oczach, kiedy kończyliśmy edycję. - Najbardziej niedołężny moment MP