Lista już tradycyjna, w razie problemów można coś od siebie dodać, czy coś tam wywalić. Zachęcam do uzupełniania.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Jeszcze nikt???? OK, to ja zrobię krótkie podsumowanko. Po pierwsze chciałam podziękować za fajną luźną edycję. Z połowa edycji nadaje się do Złotych Ust i przyznam, że dawno się tak nie śmiałam w MP scenariusz końcowy tez wymiata
- Najlepszy użytkownik (! nie postać): mremka - Najlepiej wykreowana postać: Lincoln - Najbardziej lubiana postać Dexter - Najmniej lubiana postać - Najciekawsza postać Lincoln - Najładniejsza kobietaDexter olol - Najprzystojniejszy mężczyznarafalek - Najlepszy NPC - Najlepsza para Linc i Otherwoman - Najśmieszniejszy moment MP omg tego było dużo, same śmieszne momenty, ale niech będzie: problemy Lincolna z jego planami w notatniku, kozaczenie Dextera - Najdramatyczniejszy moment w MP - Najlepsza akcja MP - Najlepszy wątek MP - Ulubione momenty poznanie rafalka z Dextem; początek na wyspie, jak więcej ludzi pisało; akcja końcowa - Najzabawniejsza postać Dexter i Lincoln - Najbarwniejsze posty mremka i Umbastyczny - Najbardziej wzruszający moment MP to było za śmieszne, żeby się wzruszać - Najbardziej niedołężny moment MP lewatywa
We are all evil in some form or another, are we not?
Edycja była krótka, ale owocna. Muszę przyznać, że dawno się tak nie uśmiałem przy MP. Większość postów zwalała z nóg, przygody były niesamowite. Może szkoda, że więcej osób się nie zaangażowało, ale ogólnie EU miała swój urok.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) - mremka za świetną grę dwoma postaciami i agusia za prowadzenie tak dobrej edycji - Najlepiej wykreowana postać - Dexter - Najbardziej lubiana postać - rafalek - Najmniej lubiana postać - brak - Najciekawsza postać - Arletam - Najładniejsza kobieta - wszystkie userki - Najprzystojniejszy mężczyzna - moja twarz w avku chlaaron - Najlepszy NPC - Dexio - Najlepsza para - Arleta i Michał, rafalek i Dexio - Najśmieszniejszy moment MP - cała edycja, ciężko coś wybrać - Najdramatyczniejszy moment w MP - Dexter zakładający konkurencyjną drużynę - Najlepsza akcja MP - nie wiem - Najlepszy wątek MP - konkurs - Ulubione momenty - cała edycja - Najzabawniejsza postać - rafalek - Najbarwniejsze posty - mremka, Other, agusia i Lincoln! - Najbardziej wzruszający moment MP - wzrastające uczucie Other i Linca - Najbardziej niedołężny moment MP - żywot Dextera
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
MP EU to była edycja, która po kilkunastu miesiącach, o ile nie po 2 latach, sprawiła, że mnie coś szczerze w MP śmieszyło. Nie spodziewałem się, że taka edycja wypali, a jednak wypaliła. I teraz jestem pewien, że jakby wystartowała w latach świetności forum to byłaby rewelacyjna. A tak była po prostu dobra i raczej lepsza nie mogła być. Bo ze strony MG wszystko było dopracowane (gratuluję agusia przeprowadzenia dobrej edycji!), zawiedli natomiast gracze z wyłączeniem Otherwoman, Umbastycznego i mremki (kolejne gratulacje!), który byli aktywni od początku do końca.
Ja ze swojej strony byłem bardzo mało aktywny, ale i tak najbardziej ze wszystkich edycji w tym roku. Więc podsumowanie będzie skromne:
- Najlepszy użytkownik (! nie postać): mremka, Umbastyczny, Otherwoman - za całokształt
- Najlepiej wykreowana postać: jazeera - w sumie nie wiem dlaczego, ale jakoś tak mi się w chwili obecnej wydaje
- Najbardziej lubiana postać: rafałek - osoba jako osoba w ogóle nie związana z naszym MP, ale pasował i fajnie się czytało jego teksty
- Najmniej lubiana postać: nie ma takiej
- Najciekawsza postać: Dexter
- Najładniejsza kobieta: miss forum wybierać nie będę
- Najprzystojniejszy mężczyzna: mistera tym bardziej
- Najlepszy NPC: Michael Dawson - innego nie znałem, ale poza tym Umba w bardzo fajny sposób go sparodiował. Masz do tego wyjątkowy talent.
- Najlepsza para: Dexter i rafałek - rewelacja
- Najśmieszniejszy moment MP: sporo takich momentów było w MP, ale skoro pytanie o najśmieszniejszy to oczywista dla mnie sprawa - epilog. Dawno mnie nic tak nie rozśmieszyło.
- Najdramatyczniejszy moment w MP: nie było?
- Najlepsza akcja MP: niech akcją będzie Dexter song mremki. Umba też się postarał z piosenką, ale jednak mremka wygrała ten pojedynek. Swoją drogą link nie działa, a chciałem to jakoś ostatnio ponownie odsłuchać...
- Najlepszy wątek MP: sztywność Lincolna, zwłaszcza w rozmowie z jazeerą
- Ulubione momenty: tutaj też nic konkretnego nie wymyślę. Niech będzie, że wszystkie śmieszne a było ich sporo.
- Najzabawniejsza postać: rafałek i Dexter
- Najbarwniejsze posty: mremka - mają w sobie coś klimatycznego. Taki sposób i styl pisania najbardziej mi odpowiada.
- Najbardziej wzruszający moment MP: -
- Najbardziej niedołężny moment MP: eee, większość postów Umby?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Czas na mnie
Bardzo dobrze się bawiłam przy prowadzeniu tej edycji i niesamowicie cieszę się, że się jej podjęłam. Można teraz gdybać, co by było, gdyby była zrealizowana wcześniej, jak wówczas by się to potoczyło, ale myślę, że tego typu zabiegi nie mają najmniejszego sensu Tak czy siak: chciałam stworzyć edycję, w której ludzie będą się dobrze bawić i mam szczerą nadzieję, że wyszło tak nie tylko w moim mniemaniu!
Generalnie wielkie podziękowanie dla Was za te 20 dni. Dobrze siadło
- Najlepszy użytkownik (! nie postać): mremka, Otherwoman, Umbastyczny, Arctic
- Najlepiej wykreowana postać: a ja napiszę agusia Te kilka postów, które napisał Lincoln były naprawdę zbliżone do tego, co bym zrobiła. No, może poza negatywnym nastawieniem na końcu edycji i samotnymi wycieczkami. Ja i samotność? Never Ale generalnie Lincoln, dziękuję, że się podjąłeś, bo to ciekawe i bardzo przyjemne było
- Najbardziej lubiana postać: Dexter zdecydowanie
- Najmniej lubiana postać: -
- Najciekawsza postać: Lincoln
- Najładniejsza kobieta:
- Najprzystojniejszy mężczyzna Lion
- Najlepszy NPC: Spośród Dextera, Michaela, Jacka i Sally wybieram: wszystkich
- Najlepsza para: Dexter i rafalek biją na głowę Lincolna i Arletę! <3
- Najśmieszniejszy moment MP: WSZYSTKO
- Najdramatyczniejszy moment w MP: -
- Najlepsza akcja MP: początek na wyspie i końcówka.
- Najlepszy wątek MP: zadania
- Ulubione momenty: WSZYSTKO
- Najzabawniejsza postać: rafalek <3
- Najbarwniejsze posty: mremka
- Najbardziej wzruszający moment MP: Miłość Lincolna i Arlety
- Najbardziej niedołężny moment MP: jakieś suabe posty ludzi, którzy szybko zrezygnowali z pisania
No, to jeszcze ja. Wiadomo jak było: grać nie miałam, po części też pewnie przez tę ogólnie stosowaną nomenklaturę dotyczącą wczesnych i późnych generacji (gdzie mi z generacji sto ósmej do edycji userowej, co ja wiem o tym forum) + mam teraz dziecko na głowie ktoremu poświęcam większość wolnego czasu więc czasu może być mało, bla bla bla. Wtedy właśnie, w wyniku paru rozmów i wydarzeń stalo się to, że ostatniecznie zgłoszenie napisałam i udział wzięłam. Ta edycja userowa z mojej perspektywy była bardzo udana: mimo iż grało mało osób, to ja się naprawdę dobrze bawiłam biorąc w niej udział i wiele razy śmiałam się na tyle głośno, że musiałam wymijająco odpowiadać mojej współlokatorce na pytanie "no i z czego znowu, Agniecha?;/" Bardzo dziękuję tez za głosy, i chociaż pewna byłam że wygra Umbastyczny, to cieszę się z zajętego miejsca
- Najlepszy użytkownik: Umba - z kolegą Umbastycznym do tej pory chyba nie miałam większego kontaktu, ale gra w tej edycji była niesamowicie przyjemna no i nie ukrywajmy, w jego wykonaniu bardzo dobra + scenariusz finałowy, prawie byśmy się zmieścili w początkowej godzinie czasu co tylko pokazuje jak owocna była nasza współpraca - Najlepiej wykreowana postać: Flaku. Lion bardzo dobrze zaczął, szkoda że gorzej skończył - Najbardziej lubiana postać: rafalek - Najmniej lubiana postać: - - Najciekawsza postać: Lincoln - Najładniejsza kobieta: - Najprzystojniejszy mężczyzna: O - Najlepszy NPC: też jestem za Michaelem - Najśmieszniejszy moment MP: chyba zamiana rolami dewianta i sztywniaka Other i Lincolna, ale ogólnie cała edycja była dobra - Najdramatyczniejszy moment w MP: - - Najlepsza akcja MP: zadania przedfinałowe- przed świętami, w domu kupa roboty, a ja po raz setny odsłuchuję oryginał "Zagubieni, w czasie i przestrzeni" żeby rozkminić jakie tam na wejście są grane akordy strasznie fajny pomysł agusi, szkoda tylko że Arletka nie zdecydowała się jednak na budowę bunkra! - Najlepszy wątek MP: wątek z konkurencjami i zbieraniem punktów - tu gratulacje dla pani GM za przeprowadzenie tak fajnej edycji z tak ciekawą fabułą. - Ulubione momenty: każdorazowa bójka Dexiem, kłótnie Other i Lincolna - Najzabawniejsza postać: rafalek - Najbarwniejsze posty: Umbastyczny - Najbardziej wzruszający moment MP: - - Najbardziej niedołężny moment MP: -
Dzięki wszystkim za tę edycję
aha
Swoją drogą link nie działa, a chciałem to jakoś ostatnio ponownie odsłuchać...
nie wiem o co chodziło, ale powinno już być dobrze
Edytowane przez mremka dnia 02-01-2013 14:07