A teraz nadszedł czas, by każdy gracz mógł napisać co myśli o 18 edycji Mistrza Przetrwania.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
Dobra, napiszę kilka słów, chociaż mi się nie chce
1. Po pierwsze - gratulacje dla Liona za zwycięstwo
2. Po drugie - czułem, że mremka nie wygra (), chociaż myślę, że i tak była najlepsza (napisałbym to nawet gdybym to ja wygrał, więc żeby nie było, że jestem złośliwy ).
3. Po trzecie - cieszę się z 3-ciego miejsca ^^
4. Po czwarte - dzięki wszystkim za grę, mimo, że frekwencja była mizerna, czyli podobnie jak w poprzedniej edycji, co nie napawa optymizmem przed kolejnymi
5. Po piąte - Dzięki GM-kom, którym nawet w tej 18-tej edycji udało się wymyślić dosyć oryginalną fabułę (tak mi się wydaje przynajmniej) No i dzięki za grę przede wszystkim mremce i Lionowi, którzy stworzyli tak fajne postacie, że pisanie z nimi w tej edycji było dużą przyjemnością
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) - mremka, Lion
- Najlepiej wykreowana postać - Cissy
- Najbardziej lubiana postać - Emma
- Najmniej lubiana postać - Gabrielle (ten avatar... )
- Najciekawsza postać - Cissy
- Najładniejsza kobieta - Cissy
- Najprzystojniejszy mężczyzna -
- Najlepszy NPC -
- Najlepsza para -
- Najśmieszniejszy moment MP -
- Najdramatyczniejszy moment w MP -
- Najlepsza akcja MP - nie chce mi się myśleć
- Najlepszy wątek MP - jw
- Ulubione momenty - nie pamiętam
- Najzabawniejsza postać - Emma
- Najbarwniejsze posty - mremka
- Najbardziej wzruszający moment MP -
- Najbardziej niedołężny moment MP -
Widać, że słabe MP
Aha, mogłybście dać taką tabelkę z pełnymi wynikami tak jak to było w poprzedniej edycji
EDIT:
Lol niezłe te opisy w drugim temacie - dopiero teraz widzę ^^
18? jeśli dobrze liczę, to była 22 edycja w której grałem, trzeba liczyć też połówki napiszę jeszcze, że dziwna sprawa, że mremka nie wygrała okazuje się, że z opisem zawierającym dwa słowa o postaci i charakterze jej tworzonym właściwie podczas gry też można wygrać, właściwie przez samą aktywność
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) - Flaku
- Najlepiej wykreowana postać - Cissy
- Najbardziej lubiana postać - David
- Najmniej lubiana postać -
- Najciekawsza postać - Cissy
- Najładniejsza kobieta - Emma Patty
- Najprzystojniejszy mężczyzna - Garrett
- Najlepszy NPC - Mike
- Najlepsza para -
- Najśmieszniejszy moment MP - spamy, dialogi i akcje głównie z Cissy i Davidem
- Najdramatyczniejszy moment w MP - ataki potworów, śmierci...
- Najlepsza akcja MP - spotkania z potworami, wtedy gdy trzeba było używać mocy
- Najlepszy wątek MP - moce, jeśli można je za wątek uznać
- Ulubione momenty - taniec Mike'a i Emmy!
- Najzabawniejsza postać - David
- Najbarwniejsze posty - mremka
- Najbardziej wzruszający moment MP -
- Najbardziej niedołężny moment MP - polowanie Cissy i Emmy, jedzenie wiewiórek, rzuty do kosza paczkami, relacje Gordona z Angelique, przemowy Davida
I jeszcze trochę o tym MP, to, że ja wygrywam edycję to może być zła wiadomość jeśli chodzi o przyszłość forum, bo oznacza to, że poziom edycji się znacznie zniżył i niewiele trzeba zrobić aby edycję wygrać. Faktycznie taka chęć, a raczej niechęć do grania userów niezbyt dobrze prosperuje na kolejne edycje. Ale co zrobić, nie można kogoś zmusić na siłę do gry Być może formuła MP zaczęła się nudzić większości? To normalne, że się komuś coś nudzi, ale jak już gdzieś pisałem zawsze ratowały to osoby, które pojawiały się na forum i zastępowały tych co odeszli, a teraz nowych osób zupełnie nie ma i to komplikuje sprawę. Bez jakiejś reklamy ta strona długo już nie pociągnie, bo nawet ci, którzy do dziś zachowali chęci, zaczną je tracić właśnie dlatego, że już nie ma z kim grać. Mam nadzieję, że są jeszcze jakieś osoby, którym ta strona nie jest obojętna i razem cos się uda wymyślić, aby było lepiej.
EDIT: prawie zapomniałem! Podziękowania dla GM, głównie dla Carmelki, która mimo kiepskiej frekwencji doprowadziłą edycję do końca!
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) - Flaku, nie będę pisał komplementów, powiem tylko, że to na niego głosowałem w finale
- Najlepiej wykreowana postać - David
- Najbardziej lubiana postać - Leah
- Najmniej lubiana postać - Kasper (nie wiem czemu, chyba był zbyt spokojny i poukładany jak na realia)
- Najciekawsza postać - Katarina
- Najładniejsza kobieta - TOP3: Emma, Cissy i Loora
- Najprzystojniejszy mężczyzna - Gordon
- Najlepszy NPC - Angelique
- Najlepsza para - Angelique i Gordon oraz Cissy i David
- Najśmieszniejszy moment MP - nie wiem
- Najdramatyczniejszy moment w MP - akcja końcowa, szaleństwo Deana
- Najlepsza akcja MP - mantykora
- Najlepszy wątek MP - moce
- Ulubione momenty - atak wiewiórek, potyczki z Garrettem, relacje z Angelique
- Najzabawniejsza postać - Emma
- Najbarwniejsze posty - Flaku
- Najbardziej wzruszający moment MP - nie wiem
- Najbardziej niedołężny moment MP - relacje Davida z Cissy i Gordona z Angelique oraz potyczki Gordona i Garretta
Dziękuję wszystkim za grę, gratulacje dla TOP3, szczególnie dla Liona, który ewidentnie nie docenia swojego poziomu. Lwie, jesteś naprawdę dobrym graczem i to, że wygrałeś to nie tylko aktywność i fart, a po prostu ciekawa postać i dobre posty.
Brawa dla dziewczyn za przeprowadzenie bardzo ciekawej edycji.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Różne okoliczności nie pozwoliły mi na aktywną grę, więc w ocenie wezmę tylko te elementy, które udało mi się poznać.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) chyba tym razem nie mam konkretnej osoby
- Najlepiej wykreowana postać: Cissy
- Najbardziej lubiana postać: Gordon, Garret
- Najmniej lubiana postać: moja własna Gabrielle, która nie mogłma nawet napisać normalnego posta
- Najciekawsza postać: ?
- Najładniejsza kobieta: Angelique
- Najprzystojniejszy mężczyzna: Hayden
- Najlepszy NPC: Hayden
- Najlepsza para: Gordon i Angelique
- Najśmieszniejszy moment MP: bójka Gordona i Garreta i w ogóle relacje między nimi, odczytywanie uczuć Gordona itp., przemiana Cissy w rafalka
- Najdramatyczniejszy moment w MP: nie mam, bo nie zdążyłam się wczuć
- Najlepsza akcja MP: -
- Najlepszy wątek MP: moce
- Ulubione momenty: pojawienie się Angelique w grze (wreszcie mogłam sobie napisać normalnego posta), akcja w chatce
- Najzabawniejsza postać: -
- Najbarwniejsze posty: mremka
- Najbardziej wzruszający moment MP: -
- Najbardziej niedołężny moment MP: rafalek w akcji, Gordon próbujący ratować Angelique drzwiami
We are all evil in some form or another, are we not?
Piszę trzecie podsumowanie, z czego w każdym kolejnym opisywałam zupełnie inną edycję. W przypadku MP Igrzyska, przede wszystkim: ta edycja zasługiwała na dużo większe zainteresowanie, niż to z którym się spotkała. Nie jest to zarzut do kogoś personalnie tylko raczej stwierdzenie faktu, gdyż uważam że zarówno fabuła jak i motyw z mocami były ciekawym urozmaiceniem "podstawowej" wersji. Nie będę teraz zaczynać rozkminy typu czemu ludziom nudzi się MP, dlaczego zainteresowanie słabnie etc bo nie widzę w tym celu: przez gadanie na ten temat chęci nikomu raczej nie przybędzie. Ja również wątpię, żebym zagrała jeszcze w jakiejś edycji i najprawdopodobniej zakończę już przygodę z MP, chociaż możę się mylę. Miniona edycja była raczej pół-edycją, jak i nie ćwierć-edycją, ogarniczającą się do pisania postów przez możliwą do policzenia na palcach jednej ręki liczbę osób. Nie jest to zarzut do nikogo, szczególnie nie do GMek (którym należą się brawa za wytrwałość oraz szczere gratulacje bo edycji niczego nie brakowało). Mi osobiście pisało się przyjemnie, z zajętego miejsca również jestem w pełni zadowolona. Uważam że Lionowi należało się zwycięstwo. Podobało mi się w jaki sposób prowadził swoją postać, a warto dodać że stworzył postać płci przeciwnej, a - przynajmniej dla mnie - tak jest trudniej. Na ten temat jednak również nie będę się rozpisywać bo mi się nie chce . Faktem jednak jest, że gratuluję Lion zwycięstwa i jeżeli istnieje gdzieś jakiś równoległy wszechświat, w którym lubisz ludzi i wybierasz się na jakiś zlot, to mogę Ci w nim kupić piwo.
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) Flaku i Lion, gdyby nie panowie zapewne w ogóle bym się nie wkręciła
- Najlepiej wykreowana postać - Garret Reynolds, głównie ze względu na to jak Arctic wykorzystał moc swojej postaci
- Najbardziej lubiana postać - Emma Forsberg
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać - po opisach to Patty Clarke, szkoda że panda nie miała okazji rozwinąć swojej postaci
- Najładniejsza kobieta - Katarina Kalenkow
- Najprzystojniejszy mężczyzna - David Bowker
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP - polowanie Cissy i Emmy
- Najdramatyczniejszy moment w MP - zabicie Aarona przez Adriannę
- Najlepsza akcja MP - akcja w wulkanie z połączeniem grup
- Najlepszy wątek MP - moce
- Ulubione momenty - początek, czyli poznawanie mocy; wyścig Davida i Cissy; nocna wyprawa Cissy do drugiej grupy!
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty - Lion, ale też agusia (po tabeli widać że gdyby nie rezygnacja Agi to finał dla niej byłby praktycznie formalnością)
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP - sorry GMki, ale chyba lot łodziami, mój ciasny umysł tego nie ogarnął
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.