Autor |
RE: Kolejne MP |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 18-01-2011 17:17 |
|
|
Atmosferę tworzą ludzie grający w MP na czarnej skórce strony z SB po prawej stronie Poza tym nie wyobrażam sobie zostawienia tego wszystkiego co tutaj jest i zrobienie z tej strony muzeum ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[45].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 18-01-2011 18:46 |
|
|
Popieram Lincolna. Myślę, że dla mnie też przenoszenie MP na inną stronę nie ma sensu, a zmienianie reguł tym bardziej. Raczej nie brałabym udziału w tego typu edycji. To jest mistrzowskie forum i zupełnie nie widzę potrzeby, żeby to zmieniać. W końcu... to miejsce stworzyliśmy razem, by móc się nawzajem odnaleźć![smiley](../images/smiley/wink.gif)
![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 18-01-2011 18:58 |
|
|
serialowo24 żal nie będę nigdzie przechodził na jakąś obcą stronę![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Edytowane przez Lion dnia 18-01-2011 19:06 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/Shannon-shannon-rutherford-5509137-100-100[38].jpg)
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-01-2011 19:49 |
|
|
Ja też wolę pozostać na tej stronie Przyzwyczaiłam się do MP na tej stronie i nie wyobrażam sobie by następna edycja była gdzie indziej. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-01-2011 19:53 |
|
|
Grać na innej stronie? Nie ma mowy, ja się stąd nie ruszam. Tu jest nasz dom! ![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-01-2011 20:51 |
|
|
Ale z Was misiaki ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-01-2011 22:28 |
|
|
Możecie zrobić na seriolowo rpg, czemu nie. Tak samo zrobił darlton. Ale nasze MP zostaje tutaj
Co do tematyki: pisalam, co bym chciała, ale teraz kwestia Lost. Myślę, że należy je odstawić na dłuższy czas - przynajmniej jedną edycję. Zapomnijmy teraz o wyspie i róbmy coś innego, bo inaczej większość się wypali i żadnego MP nie będzie.
PS. Mam propozycję. Skoro HP nie przejdzie, to czy znajdą się chętni do osobnego MP HP - tylko dla fanów który toczyłoby się równolegle?
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 17:13 |
|
|
Mam propozycję. Skoro HP nie przejdzie, to czy znajdą się chętni do osobnego MP HP - tylko dla fanów który toczyłoby się równolegle?
Też mi przyszedł do głowy taki pomysł. Tylko obawiam się, że nie byłabym w stanie ogarniać dwóch MP na raz. Ale jeśli będą chętni, to można spróbować. Najwyżej to nie wypali |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 19-01-2011 18:47 |
|
|
Amelia napisał/a:
Mam propozycję. Skoro HP nie przejdzie, to czy znajdą się chętni do osobnego MP HP - tylko dla fanów który toczyłoby się równolegle?
Też mi przyszedł do głowy taki pomysł. Tylko obawiam się, że nie byłabym w stanie ogarniać dwóch MP na raz. Ale jeśli będą chętni, to można spróbować. Najwyżej to nie wypali
Dwa MP, to nie tak dużo
Furfon z Arcticiem by poprowadzili. Furf ma podobno już jakiś pomysł ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
Umba, Lion, April, shan, Cas, adi i kto tam jeszcze, jesteście chętni?
|
|
Autor |
Umbastyczny
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:01 |
|
|
Ja jestem chętny, ale też się zastanawiałem czy ogarnę 2 MP. ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:11 |
|
|
A jak było MP10 to MP9 się jednocześnie nie odbywało? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Ja też jestem chętna na dwie edycje jakby coś ![smiley](../images/smiley/smile.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:27 |
|
|
panda napisał/a:
A jak było MP10 to MP9 się jednocześnie nie odbywało? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Ja też jestem chętna na dwie edycje jakby coś ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
Tak właśnie było, oba MP były równolegle. Cas jedno prowadził, a w drugim grał i to dużo pisał, więc się da ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Lista chętnych:
Otherwoman
Furfon
Amelia
Umbastyczny
Panda
?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:35 |
|
|
Przemyślałam to wszystko i w zasadzie to się zgłoszę, aby pograć z Lajonem, pandą czy tam Amelką bo w fabułę mieszać się nie będę ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:38 |
|
|
jazeera napisał/a:
Przemyślałam to wszystko i w zasadzie to się zgłoszę, aby pograć z Lajonem, pandą czy tam Amelką ![smiley](../images/smiley/smile.gif) bo w fabułę mieszać się nie będę ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![smiley](../images/smiley/ok.gif) ![smiley](../images/smiley/ok.gif) ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
shan
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/Shannon-shannon-rutherford-5509137-100-100[38].jpg)
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:40 |
|
|
Lista chętnych:
Otherwoman
Furfon
Amelia
Umbastyczny
Panda
jazeera(?)
shan ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Oczywiście, że jestem ZA! ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 19:46 |
|
|
![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Otherwoman
Furfon
Amelia
Umbastyczny
Panda
jazeera
shan
Lion |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-01-2011 20:22 |
|
|
Casines napisał/a:
Z najdzikszą chęcią zagram w MP, mam głód, ale myślę, że lepiej rozgrywać jedno MP w jednym czasie na jednym portalu.
Ale wtedy niestety HP nigdy nie będzie miało miejsca, a my chcemy pograć właśnie w takie. Myślę, że to nie będzie aż taki duży problem. Da się ogarnąć ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Edytowane przez Otherwoman dnia 19-01-2011 20:24 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-01-2011 20:28 |
|
|
Casines napisał/a:
No dobra, niech Ci będzie, ale w takim razie HP możemy zacząć już
Dwa w jednym czasie nie będzie dobre ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Masz rację, lepiej nie zaczynać dwóch w tym samym momencie. Zatem, jestem za, by zacząć już!
Tylko jeszcze Arctic by sie wypowiedział, czy chce prowadzić w Furfonem i możemy zaczynać zapisy ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Może po prostu bez numeru - Mistrz Przetrwania Harry Potter, czy coś. Jako takie bonusowe.
Edytowane przez Otherwoman dnia 19-01-2011 20:29 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-01-2011 20:32 |
|
|
Casines napisał/a:
Niee numer musi być ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
No to niech będzie 13,5 może?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2011 20:38 |
|
|
A więc tak ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
1. Osobne MP jest bardzo dobrym pomysłem i popieram.
2. Co do GM to bardzo chciałbym się sprawdzić w tej roli, też mam kilka pomysłów ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
3. Jestem GM pod warunkiem, że jestem Dumbledore'em (nie dziwi was to ?)
4. Zaczynajmy ! ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
/Zawsze miałeś gejowskie zapędy /
Ja gejowskie zapędy ? To, że Dumbel jest gejem w książce to nie znaczy, że ma być gejem w MP LOL
Fear of a name increases fear of a thing itself.
Edytowane przez Arctic dnia 19-01-2011 20:48 |
|