MP13. Jakie dla mnie było? Najlepsze W moim osobistym rankingu przed MP10 Świetna edycja, przyjemnie się czytało, a przy bardzo wielu postach mocno się ubawiłem. Bardzo mi się podobała gra, zawsze miałem ochotę by napisać posta. Dzięki tej edycji lepiej poznałem wielu użytkowników. Szybko minął ten czas, 5 miesięcy. Wielkie podziękowania dla April, która ciągnęła edycję, nie zostawiła nas. Do tego plus za zakończenie, najlepsze jakie mogło być! Dobra, czas na moje podsumowanie
-Najlepszy użytkownik (! nie postać)- tutaj mógłbym wpisać kilka osób, ale wyróżnię głównie dwie, czyli Otherwoman i April!
-Najlepiej wykreowana postać - tutaj dałbym Jeffrey'a(on do czasu związku z Gigi, ale mimo wszystko zostaje tutaj), Bryana i Dores, czyli moja trójka faworytów
-Najbardziej lubiana postać - oczywiście że najbardziej lubiłem Dores, inne postacie warto tutaj wspomnieć jak Bryan, Bernard, Jeffrey,
-Najmniej lubiana postać - Gianna Wasikovsky. Totalnie mi nie podchodziła ta postać, niestety agusia w porównaniu z MP10 i MP12 wg. mnie wykreowała o wiele gorszą postać, niż mogła to zrobić.
-Najciekawsza postać - Dores, Leslie i Josh
-Najładniejsza kobieta -Laura(mój npc, co pisałem kilka postów) a z reszty postaci to Dores, Michelle i Effy
-Najprzystojniejszy mężczyzna - Bernard rafałek
-Najlepszy NPC -rafałek!!! nikt o nim nie wspomniał tutaj! do tego Jack! a tak na serio, z NPC April, to najbardziej lubiłem Tamarę i Bree, młoda Amanda i BiB, no i oczywiście Lisa
-Najlepsza para -Dores i Ted! córeczka i tatuś, to oczywista oczywistość!
-najśmieszniejszy moment MP -ogrom, naprawdę ogrom. Można by wymienić bardzo wiele, może kiedyś uda mi się uzupełnić,
-najdramatyczniejszy moment w MP - Jeff i zabicie Juliet, Finał
-najlepsza akcja MP - Finał
-najlepszy wątek MP - kandydaci
-ulubione momenty - bardzo dużo, chyba najbardziej lubię Dores i Teda hodujących ziemniaki i stonki gwałty Dores, ON i Dores, morderstwa Dores i Teda, lewatywa, choroby Bryana, d
-najzabawniejsza postać -Bryan&Ashley, Elena&Lil, Bernard, Dores
-najbarwniejsze posty-Umba
-najbardziej wzruszający moment MP - śmierć Dores
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.