Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 16:57:42 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:02:12
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Inne | Uniwersum Mistrza Przetrwania
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Podsumowanie MP14
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 30-06-2011 10:03
Z mojej strony krótko.

-Najlepszy użytkownik (! nie postać): chlaaron. Chyba nikt inny z graczy aż tak nie zaangażował się w grę.
-Najlepiej wykreowana postać: Ian Davis. Niewiele postów czytałem, ale Ian'a odbierałem zupełnie inaczej niż House'a.
-Najmniej lubiana postać: Christopher Ryze, Jack Shadow
-Najładniejsza kobieta: Beatrice Bonventre. Bardzo oryginalna i intrygująca uroda.
-Najśmieszniejszy moment: rozmowa Melody z Connie w szałasie Martina podczas ulewy.
-Najdramatyczniejszy moment: śmierć Martina w kilka godzin po tym jak wróciłem do gry.
-Najlepszy wątek MP: lądowanie na początku gry. Bardzo fajnie i dokładnie zostało to przez MG przygotowane.
-Najzabawniejsza postać: bez wątpienia Melody.
-Najbarwniejsze posty: niech będzie panda za styl i Carmelka za pomysłowość.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Podsumowanie MP14
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-10-2011 23:28
No i przyszedł czas na podsumowanie mistrza gry smiley Nie ukrywam, pchnęło mnie ku temu wspominanie z Karolą. Nie oszukujmy się, to nie była dobra edycja. Padło wiele niepotrzebnych słów, kilka sztyletów poprzebijało kilka serc smiley Ale cóż zrobić? Nie ma co narzekać i trzeba iść przed siebie. Myślę, że mimo wszystko taka edycja była nam potrzebna. Wiecie, dlaczego? Bo pokazało nam to, że nawet po czasie największego (!!!) kryzysu podnieść się i piąć dalej. Mamy MP15 i obecna edycja jest wspaniała. Dalim radę? Dalim smiley
Nie będę przeglądać tematów. Być może ominę przez to wiele miłych chwil, o których należałoby pamiętać, ale... Po tych kilku miesiącach: może to właśnie to? No to go!

-Najlepszy użytkownik (! nie postać): i tutaj chyba zdziwię Was wszystkich już na samym wstępie. Shaggy. Pewnie niewielu z Was kojarzy jeszcze takiego użytkownika, ale... Zapadł mi w pamięć. Wiem, że nigdy już tego nie przeczyta i pewnie zapomniał już o forum. Tak po mojemu miał zadatki na prawdziwego Mistrza Przetrwania, a to chyba spory komplement z moich sztywniackich ust. smiley Niesamowicie malutko tych postów wystukał, ale coś magicznego i fajnego w nich było. Szkoda, że nie miałam okazji bliżej go poznać i że tak szybko nam uciekł.
-Najlepiej wykreowana postać: Beatrice Bonventre. nawet rozmawiałam o tym z jaz w Krakowie: to była postać szczera, prawdziwa. Nie jakieś herosy, których mamy na pęczki, nie wyidealizowana piękna kobieta. No i to było wspaniałe.
-Najbardziej lubiana postać: i tutaj chyba nikogo nie zaskoczę, Catherine Joyce. Gdyby nie ona, najprawdopodobniej nie byłabym teraz w takich stosunkach, w jakich jestem z moją pandusią Andziusią ;*
-Najmniej lubiana postać: Victor i jego sługa. Totalnie rozpierdoliliście mi wtedy fabułę, ale w sumie z uśmiechem to teraz wspominam smiley
-Najciekawsza postać: Ian Davies. Niby ksiądz, a jednak kobieciarz. Fajnie się czytało posty pastorka smiley
-Najładniejsza kobieta: Susan Delgado. Ta od Octopusa, młoda hot Ellen. Śliczna z niej dziewczyna, no i tyle.
-Najprzystojniejszy mężczyzna: tutaj mój Joaś bezkonkurencyjnie. Zmiata wszystko i wszystkich z powierzchni ziemi.
-Najlepszy NPC: i tutaj ciężko mi napisać cokolwiek. Prowadziłam wiele z nich sama i ze skruchą przyznaję, że postów od Aprilki nie czytałam smiley Zakładając, że Jaochim nie był moim NPC, bo potem wysunął się na stanowisko postaci głównej, wymieniam DZIECI. Radocha niesamowita z pisania nimi! Niby takie skurwysyńskie (sorry za określenie, ale chyba najtrafniejsze), małe cwaniaczki, a jednak pełne smutku i niemocy w zasadzie. No i moje ukochane wyliczanki. smiley
-Najlepsza para: Joa&Cathy. The best of the best smiley utrzymywało mnie chyba jedynie to przy pisaniu w mp.
-Najśmieszniejszy moment: chyba każdy post Miętowego! Szczególnie przejęcie władzy nad MP.smiley w ogóle, wszystko! pozwolę sobie zacytować Spiętego mojego najukochańszego: "Kurde! Szkoda, że Ciebie tutaj z nami nie ma!". W sensie: teraz...
-Najdramatyczniejszy moment: porwanie Cathy przez żołnierzy.
-Najlepsza akcja MP: cmentarz z nagrobkami, informującymi o śmierci mi do gustu przypadł.
-Najlepszy wątek MP: połączenie i rozpad grup
-Ulubione momenty: charakteryzatornia. znalezienie atrapy domu. Cathy i Joachim razy milion. finisz całości. i jeszcze jak Josie rozmawiała z postacią Shaggiego. O! I jeszcze siostry Violet i ich spotkanie. I pseudo wycięcie nerki.
-Najzabawniejsza postać: Chicken.
-Najbarwniejsze posty: panduszka!

no to tyle. Mam nadzieję, że popoprawiałam może trochę niektórych humory. Niedługo podsumowanie MP15, więc do zoba tam. smiley

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum