jeszcze taka sugestia- może userowa jako mp 19,5 albo bez numerka jak MP Userowe, a wiosną w 3. rocznicę MP 10 zrobić MP 20 z wielką motywacją zrobienia dłuższej edycji, powróceniem do dawnej formuły i staraniu się aby edycja dorównała tamtym najlepszym? to tylko moja wizja
jeszcze taka sugestia- może userowa jako mp 19,5 albo bez numerka jak MP Userowe, a wiosną w 3. rocznicę MP 10 zrobić MP 20 z wielką motywacją zrobienia dłuższej edycji, powróceniem do dawnej formuły i staraniu się aby edycja dorównała tamtym najlepszym? to tylko moja wizja
przecież to i tak nie wyjdzie, nie łudźcie się
No jasne, co jest pomysłem twoim albo kogoś tobie bliskiego czyli np. jazeery to trzeba tym pomysłom dawać szanse, gadać coś o nie baniu się konsekwencji, nie ograniczaniu umysłów, nie zakładaniu z góry, że to nie wypali. Jeśli to pomysł kogoś innego to oczywistością jest, że się pani agusi nie spodoba. Nie próbuj nawet dyskutować ze mną bo twoje działanie jest przewidywalne. Wystarczyłoby żebyśmy byli bliżej jak podczas wymyślania książki Lost, to byś mnie poparła.
Jestem ciekaw co na to inni, akurat od agusi to każdy ma szersze spojrzenie na sprawę wykraczające poza własne upodobania.
Lion, teraz tak mówisz zobaczymy jak przyjdzie co do czego i będzie edycja. Ciekawe jakie wtedy będzie Twoje zaangażowanie, może znowu napiszesz 3 posty i na tym się skończy?
Mnie pomysł się osobiście podoba i chciałabym aby doszło do realizacji, cieszyłabym się gdyby edycja była Lostowa, nawet bardzo..
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Nie wiesz o czym mówisz, byłem w trakcie przeprowadzki i niezbyt mogłem grać. Już to napisałem chyba gdzieś o MP Igrzyskach, zgłaszam się teraz zawsze i gram aktywnie, jeśli tylko mogę, bo wiem, że wciąż ubywa stąd osób i długo nasza wspólna przygoda nie będzie już trwać.
Ja jestem dobry w wymyślaniu, w realizacji są inni dużo lepsi ode mnie i wierzę, że jacyś GM się znajdą. Ale jeśli już to i tak będzie coś ustalane po dwóch edycjach które mamy przed sobą i oby były one fajne.
Lajon... dobrze prawi, nie jeździcie po nim tak skoro chłopak ma chęci. Zresztą, mógłby wziąć zawsze kogoś do pomocy. Popieram Cię lwie w 100%, fajna byłaby taka opcja jak mówisz.
Wcale po nim nie jadę, po prostu wyraziłam swoje zdanie, a o przeprowadzce nic nie wiem, więc jak to miałam usprawiedliwić. Sama to teraz przeżywam więc wiem o co chodzi, przepraszam, jeśli uraziłam Lion.
bo wiem, że wciąż ubywa stąd osób i długo nasza wspólna przygoda nie będzie już trwać.
właśnie tego też się boję, stąd taka moja reakcja.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
I ja nie chcę prowadzić tej MP20, tylko wysunąłem taki pomysł, żeby nie była ona kolejną mini-edycją. Mam przyszykowaną postać do dużęj edycji od roku, muszę grać.
No jasne, co jest pomysłem twoim albo kogoś tobie bliskiego czyli np. jazeery to trzeba tym pomysłom dawać szanse, gadać coś o nie baniu się konsekwencji, nie ograniczaniu umysłów, nie zakładaniu z góry, że to nie wypali. Jeśli to pomysł kogoś innego to oczywistością jest, że się pani agusi nie spodoba. Nie próbuj nawet dyskutować ze mną bo twoje działanie jest przewidywalne. Wystarczyłoby żebyśmy byli bliżej jak podczas wymyślania książki Lost, to byś mnie poparła.
jasne, bo moje zdanie jest najmojsze i najważniejsze Lajon ale pierdzielisz teraz bro Miniedycja jaz była przeze mnie całym sercem popierana i okrzykiwana, bo taka była jej geneza, że nie potrzeba więcej, niż 3/4 graczy, żeby było zajebiście. Chcesz robić dużą edycję? Jasne, że popieram, ale spójrzmy na to szczerze i prawdziwie: zgłoszę się ja, Ty, mremka, Lincoln, jaz, April, panda, Umba, Arctic, Muminka, może chlaaron. Po tygodniu będziesz pisał Ty [połowicznie, znając Lwią naturę], mremka, Umba i Arctic. 4 osoby w dużej edycji, to naprawdę duża edycja! Nie ma już sensu robić dużej edycji na forum-trupie. True story bro. I jestem przekonana, że tak to będzie wyglądało: więc nie napalajmy się na zajebistą, dużą edycję, bo takiej już nie będzie. Forma mini-edycji natomiast jest chyba dobrym wyjściem
MP 20 - Lost. Przed MP15 napisałem, że jeżeli jakaś edycja jeszcze ma się tu udać to będzie to edycja Lostowa. W moim odczuciu jako gracza, właśnie MP15 było ostatnią edycją, która potrafiła mnie zmobilizować do pisania. Te późniejsze nie były mnie w stanie wkręcić w żaden sposób. W klimatach Lostowych czuję się najlepiej i tak jak myśląc o MP19 i MP Userowe mam wrażenie, że skończy się ewentualnie na moim zgłoszeniu i kilku postach, tak MP 20 na początku przyszłego roku może mnie zmobilizować do pisania i stworzenia postaci, w którą będę się mógł wczuć. Nie będzie to na pewno edycja o ogromnej ilości postów, ale może być ciekawa fabularnie. Tak więc z mojej strony "tak" i deklaracja pomocy przy niej jeżeli czas będzie pozwalał i gracze ważni dla MP będą chcieli w nią zagrać.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Dobra, to w mojej edycji w takim razie zmienimy numer/będzie bez numerowa, a 20 niech będzie lostowa. Niemniej, ciągle podtrzymuję zdanie, że długa edycja już nie wyjdzie ;-)
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.