Autor |
RE: Kolejne MP |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 12-03-2012 21:25 |
|
|
Ja ze swojej strony napiszę tak:
Już kilkakrotnie zdarzało się, że dana osoba po raz drugi prowadziła edycję na forum. Zdaje się, że za każdym razem okazywała się słabsza od poprzedniej. Obecne warunki na forum dają niemalże pewność, że roboczo nazwane MP DHARMA będzie edycją dużo słabszą od MP15, które jakiś tam poziom jednak miało. Zwłaszcza, że poświęcimy wraz z Umbą jeszcze mniej czasu i zaangażowania niż wtedy. Dołącza do naszego grona chlaaron, która da wiele dobrego edycji. To jest akurat spory plus. Skąd jednak decyzja by ponownie wziąć się za prowadzenie MP? Jesteśmy małą grupą osób, której MP nie jest już całkiem obce. Jest też kilkoro graczy, którzy wyrażają chęć na grę. W głównej mierze to dla nich chcemy się przekonać czy powodzenie MP ma jeszcze jakieś szanse. Dlaczego MP DHARMA? Lostowe edycje zawsze cieszyły się największym powodzeniem ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 12-03-2012 21:53 |
|
|
Ja jestem jak najbardziej na tak! I to jak najszybciej. Najlepiej zeby do maja się wyrobić bo mnie cały maj nie ma Także z chęcią!!!!! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 12-03-2012 22:01 |
|
|
Muminka napisał/a:
Ja jestem jak najbardziej na tak! I to jak najszybciej. Najlepiej zeby do maja się wyrobić bo mnie cały maj nie ma ![smiley](../images/smiley/sad.gif) Także z chęcią!!!!! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Toż i tak przestaniesz pisać w połowie ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 12-03-2012 22:24 |
|
|
Mnie się jakoś w ogóle nie chce grać Chyba, że po maturze jak będzie mi się nudziło ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 13-03-2012 11:11 |
|
|
Lincoln napisał/a:
Muminka napisał/a:
Ja jestem jak najbardziej na tak! I to jak najszybciej. Najlepiej zeby do maja się wyrobić bo mnie cały maj nie ma ![smiley](../images/smiley/sad.gif) Także z chęcią!!!!! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Toż i tak przestaniesz pisać w połowie ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
Żebyś się nie zdziwił jak wygram ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2012 13:10 |
|
|
to tu jeszcze ktoś żyje w ogóle?![smiley](../images/smiley/shock.gif)
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2012 16:25 |
|
|
adi1991 napisał/a:
to tu jeszcze ktoś żyje w ogóle? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
nie, tylko udajemy, że żyjemy ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 13-03-2012 17:00 |
|
|
chlaaron napisał/a:
adi1991 napisał/a:
to tu jeszcze ktoś żyje w ogóle? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
nie, tylko udajemy, że żyjemy ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Ta strona nie istnieje bez MP tak naprawdę, więc dla jej dobra kolejna edycja powinna powstać jak najszybciej ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 13-03-2012 23:07 |
|
|
aha i takie mam pytanie: czy MP ma skupiać się na Dharmie, czy tez na Innych? Tzn. nasze postacie mają być członkami Dharmy, tak? Bo próbuję coś wymyślić, ale nie wiem, czy mam robić dzikusa, czy kogoś ucywilizowanego... ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 13-03-2012 23:49 |
|
|
Raczej wątek Innych zostanie całkiem pominięty. Praktycznie jeszcze nic w tym zakresie nie ustaliliśmy, ale tak jest najbardziej prawdopodobnie. Zwłaszcza, że zagra raczej garstka ludzi więc robienie dwóch przeciwstawnych obozów nie wypali.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 13-03-2012 23:51 |
|
|
dobra, spoko, wymyśliłam już pracownika Dharmy ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
Umbastyczny
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-03-2012 15:05 |
|
|
Bo to nie będzie edycja Lostowa czy Dharmowa. To raczej po prostu edycja osadzona w realiach z serialu LOST, taka nasze fantazje na temat Dharmy. ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Umbastyczny
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-05-2012 12:17 |
|
|
Co z kolejnym MP? ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
Z racji tego, że ostatnio na forum jest dość niska aktywność, musimy chyba postawić sobie pytanie "Kto ma ochotę COŚ poprowadzić?", a nie "W CO mamy ochotę zagrać?". Tak więc: ktoś chce zostać MG, ma ktoś pomysł na fabułę i chęci do prowadzenia?
Osobiście gorąco do tego zachęcam. Jest to ciekawe i przyjemne doznanie. chlaaron może potwierdzić, że bycie MG to świetna frajda. Prawdam Justyna? ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Tak, że gorąco zachęcam i liczę, że szybko znajdzie się ktoś chętny. ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-05-2012 15:24 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Osobiście gorąco do tego zachęcam. Jest to ciekawe i przyjemne doznanie. chlaaron może potwierdzić, że bycie MG to świetna frajda. Prawdam Justyna? ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Rzeczywiście ciekawe doświadczenie, dla kogoś, kto ma częsty dostęp do kompa, chęci do prowadzenia i burzę pomysłów ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Wiem, że dziewczyny chciały coś kiedyś poprowadzić, może teraz, co? ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Nina
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/fxxxxxxxf[526].png)
Postać: Louanne Ambrosio
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-05-2012 15:29 |
|
|
Ja mam ochotę spróbwac ale nie jestem do końca pewna czy sobie poradzę... ![smiley](../images/smiley/wink.gif) |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-05-2012 16:08 |
|
|
ale to nie teraz, ja jestem zdania, że po wakacjach jakby wystartować to byłoby ok^^
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 02-05-2012 18:20 |
|
|
ej no, nie róbmy przerwy na wakacje, bo to forum padnie i z pewnością po wakacjach żadnego MP już nie bedzie ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
Nina, ja bym chętnie cię zobaczyła w roli GMa. Czas na nowe osoby ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-05-2012 19:47 |
|
|
Cóż ja też bym mogła spróbować Mam nawet pomysł na fabułę, który Nina już zna.
Więc jakby nie było innych chętnych i Nina zgodziłaby się na moja pomoc, to czemu nie? ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 02-05-2012 20:02 |
|
|
Dawajcie, dziewczyny ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 02-05-2012 20:03 |
|
|
Zgadzam się! |
|