- Najlepszy użytkownik (! nie postać)
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać
- Najmniej lubiana postać
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta
- Najprzystojniejszy mężczyzna
- Najlepszy NPC
- Najlepsza para
- Najśmieszniejszy moment MP
- Najdramatyczniejszy moment w MP
- Najlepsza akcja MP
- Najlepszy wątek MP
- Ulubione momenty
- Najzabawniejsza postać
- Najbarwniejsze posty
- Najbardziej wzruszający moment MP
- Najbardziej niedołężny moment MP
Nie wiem, czy jest jakikolwiek sens po raz kolejny się rozpisywać i pisać swoje żale. Bo raz: że to Wy chcieliście, nie ja, a mimo to olaliście edycję; bo dwa: co do cholery robiły w grze jako postaci osoby z z24 na forum od niego autonomicznym; bo trzy: zawiodłam się strasznie olaniem zadania grupowego, które- jak mi się przed nim wydawało- będzie wykonane tak genialnie,że wrócimy do niego niejednokrotnie; bo cztery- 13 stron tematu odbieram za moją osobistą porażkę... Mogłabym tu pisać jeszcze długo, ale czy ktokolwiek jeszcze się tym przejmuje?
Nie bez powodu edycja skończyła się tak chłodno i negatywnie. Nie wiem, czy ktokolwiek z Was to zauważył, ale ostatnie zdanie tej edycji jest przeciwieństwem ostatniego zdania poprzedniej edycji userowej. Tam skończyło się słowami: "Wszystko było w porządku". Jak myślicie: dlaczego? ...
Na plus: obudziło się nam forum po baaardzo długim śnie zimowym. Jeszcze niedawno w Last Seen Users widniały nicki sprzed tygodnia, dwóch. Dzisiaj jest to parę godzin, a i niejednokrotnie dało się zauważyć całą listę online. To jest dla mnie sukces niesamowity jak na forum, które umarło już bardzo dawno temu
Na minus jednak ogromny: porzuciłam już nadzieje, że coś dobrego się tu jeszcze stanie. Nie czeka nas już żadna dobra i mocna edycja i chyba czas się z tym pogodzić. Ta edycja udowodniła tylko, jak bardzo nam się już nie chce i jak mało już możemy. Nawet nie wiecie, jak bardzo mi od tego pęka serce, bo dla mnie 4 lata to jednak bardzo dużo i kurde zdążyłam się przywiązać do Was nieziemsko.
Jeździjcie na zloty, spotykajcie się, pijcie razem piwo, póki jeszcze jest z kim i jak. Wspominajcie, czytajcie stare edycje, korzystajcie z tego póki można. A jak będziecie gdzieś w moich okolicach to koniecznie zadzwońcie na jakiś miting!
Ale agusiu droga, tak szczerze - o co Ty masz pretensje? Nie było Cię prawie rok na forum i teraz przychodzisz i głosisz wszem i wobec jakie to MP jest dla Ciebie ważne. Skoro my chcieliśmy, a ty nie, to oznacza, że zrobiłaś nam łaskę prowadząc tą edycje? Tak mamy to rozumieć?
Żeby było jasne, nie krytykuje Cię, a wręcz powiem, że moim zdaniem poprowadziłaś tą edycję bardzo dobrze. Zadania indywidualne fajne i wprowadziły trochę świeżości. Wskazówki fabularne na PW jak najbardziej trafne. Udało się dzięki temu jakoś pogodzić odrębność stworzoną przez postacie z MP i te stricte z24.
Niestety muszę dodać, że z24 nigdy nie było i nie będzie zupełnie autonomicznym forum, bo gdyby nie z24 to nie byłoby MP i tyle. Po za tym większość obecnych userów to ludzie z z24, którzy pewnie mają więcej wspomnień związanych właśnie z tym forum. To są fakty i nie ma co z nimi dyskutować
Aha i nie chce być wrzucany do wora z "osobami które olały tą edycję", bo jej nie olałem Może i nie robiłem tych zadań, ale przynajmniej starałem się coś pisać w temacie.
Co do ostatniego zadania to też jestem zaskoczony, że nikt nawet tego nie ruszył. Gdybym uwierzył w tą ewentualność to pewnie bardziej skupiłbym się na pisaniu jednozdaniowych postów w MP w celu nabicia licznika
Tak czy siak nie ma co narzekać, bo w stosunku do dwóch poprzednich edycji widać progres. Nie za duży, ale widać. Jak wspomniałaś - na forum wchodzi znacznie więcej osób niż w ostatnich kilku miesiącach. To pokazuje jak ogromną siłę przebicia i autorytet na tym forum ma Lincoln - wystarczyło tylko ogłoszenie nowej edycji i forum ożyło. Dlatego mam nadzieję, że to MP jednak się odbędzie, bo to chyba jedyna szansa na poprawę
Na przyszłość, jak chcecie żeby forum miało się dobrze, to nie uciekajcie z niego, bo to raczej nie pomaga
PS. Diego murzynie, usuń w końcu to stare i zgrzybiałe zdjęcie z avatara...
Pozdrawiam
Edytowane przez Flaku dnia 03-03-2014 21:29
Skoro my chcieliśmy, a ty nie, to oznacza, że zrobiłaś nam łaskę prowadząc tą edycje? Tak mamy to rozumieć?
W żadnym wypadku! Źle mnie zrozumiałeś Po prostu chodzi mi o to, że nie widzę sensu w domaganiu się czegoś, skoro z tego się nie korzysta. Zrób mi ciasto, ale zjem tylko kawałek? Kup mi płytę z całym sezonem LOSTów, bo chcę obejrzeć połowę pierwszego odcinka? Skoro było, nazwijmy to, "zapotrzebowanie" na edycję, a potem się okazało, że "zapotrzebowanie" zniknęło po dwóch dniach, to dla mnie właśnie to jest tą klapą, niewypałem i tym, o co mogłabym się czepiać. I nie ma tu absolutnie znaczenia to, że byłam GMem, bo nie narobiłam się nic przy tym. Po prostu nie wyobrażam sobie, że męczylibyśmy Lincolna o edycję, a gdy takowa by się pojawiła, my odpuścilibyśmy pisanie po dwóch-trzech dniach. No bo nie ma w takim razie sensu męczenie go, nie?
Nie było Cię prawie rok na forum i teraz przychodzisz i głosisz wszem i wobec jakie to MP jest dla Ciebie ważne
Za cholerę nie jestem w stanie zrozumieć tego ataku- tego samego, które czasem wytacza Diego. Przecież ja tu cały czas byłam To, że nie pisałam w tematach ani nie wchodziłam na forum dość często, było spowodowane wyłącznie brakiem czasu. Nie łączy się to absulotunie z jakimś straceniem zainteresowania forum. Korzystałam z 2 klasy liceum dość mocno i z tego, że można mieć wówczas jeszcze dość mocno wyjebane. Wracałam do domu w nocy, często niewykąpana kładłam się do łóżka nie ściągając nawet ubrania: czy jakbym wcześniej weszła na forum i napisała posta w "telepatii" to wówczas już w Waszych oczach nie miałabym forum w dupie?
Przecież ja tu zawsze byłam i śledziłam, co się dzieje.
Przecież widzieliśmy się na zlocie w Krakowie, przecież miał być jeden w Warszawie, przecież jak Cię spotkałam w kinie, to zapraszałam Cię na imprezę do Chrzanowa. Czy to jest równoznaczne z tym, że olewam MP?
O z24 nie skomentuję. Znacie moje zdanie
Na przyszłość, jak chcecie żeby forum miało się dobrze, to nie uciekajcie z niego, bo to raczej nie pomaga
W tym przesyconym aluzją do mojej osoby zdaniu odwołam się do słów powyżej.
Nie mogę narzekać na edycję, w której sama nie brałam udziału i nie pisałam, a czuwałam jedynie nad organizacyjną jej formą. Zamilknę już więc.
Nie czeka nas już żadna dobra i mocna edycja i chyba czas się z tym pogodzić.
aguniu moja kochana, co Ty trajkoczesz? myślałam, że jesteś ostatnią osobą która mogłaby tak napisać!? Ty Aga, taka pozytywnie do wszystkiego nastawiona? Nie wierzę.. A przynajmniej nie chcę! Ja pokładam nadzieję w to, że kiedyś jeszcze będzie DOBRA oraz MOCNA edycja
Niestety muszę dodać, że z24 nigdy nie było i nie będzie zupełnie autonomicznym forum, bo gdyby nie z24 to nie byłoby MP i tyle. Po za tym większość obecnych userów to ludzie z z24, którzy pewnie mają więcej wspomnień związanych właśnie z tym forum. To są fakty i nie ma co z nimi dyskutować
Flaczku mój drogi Owszem, gdyby nie z24 nie byłoby MP, ALE.. Pragnę zauważyć, że.. Ludzie z z24 stworzyli MP10, po czym i faraday i Diego i w końcu Matt777 nas.. zostawili(mimo to, mam do nich wielki szacuneczek bo stworzyć coś takiego to nie lada wyczyn) Był Casines i to jemu głównie można dziękować za skończenie MP10, gdzie w tym czasie byli userzy z24? Było ich niewielu! Ani Otherw, ani Flaka, ani Diega, ani mremki.. Za to kto był? Amelka, April, Linc, mrO, agusia, Muminka, ja, shan, Furfon, .. i.. chyba nie byliśmy użytkownikami z24? Oj. Nie chcę zapominać o Goose i Lionie którzy faktycznie byli cały czas. Więc to nie do końca tak, że z24 zrodziło MP.. Miało w tym swój wkład, ale to my stworzyliśmy to miejsce.. By się tu odnaleźć, tak?
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
agusia w przypływie emocji plecie głupoty niczym typowe ENFP
nihil novi
jeśli jeszcze kiedykolwiek miałaby być edycja userowa, to stoworzę całą rzeszę zajebistych postaci. Będzie PH3N-x, Pavel, Latrommi, Lajlaj, Fantasta, MG, choynka... no bo przecież oni też są z forum zagubionych! I to bardzo charakterystyczni ludzie są! Wychodzi na to samo, co z tworzeniem postaci z z24
agusia napisał/a:
jeśli jeszcze kiedykolwiek miałaby być edycja userowa, to stoworzę całą rzeszę zajebistych postaci. Będzie PH3N-x, Pavel, Latrommi, Lajlaj, Fantasta, MG, choynka... no bo przecież oni też są z forum zagubionych! I to bardzo charakterystyczni ludzie są! Wychodzi na to samo, co z tworzeniem postaci z z24
zna ich ktoś poza tobą? zapewne nie, poza tym porównywanie innych forów o Lost do z24 z czasów świetności to jak porównanie Poloneza z Mercedesem
porównywanie innych forów o Lost do z24 z czasów świetności to jak porównanie Poloneza z Mercedesem
z.org było pierwszym forum o LOST w polskim internecie. W 2006 roku, kiedy się tam zarejestrowałam, aktywnie (!!!) pisało tam kilka tysięcy użytkowników. Czasy świetności przypadają więc na pierwsze sezony, kiedy większość z Was nawet nie była jeszcze na z24.
I tak, zna ich ktoś. mrOTHER i Muminka. A że nie udzielają się już na stronie? Przecież od Was wielu ludzi też się już nie udziela...
Do czego dążę: gramy na stronie Mistrzów Przetrwania nie-Mistrzami. Przecież to się kłóci. Nie chciałam tylko pisać o tym przed edycją bo wiem doskonale, jaka byłaby reakcja. Ale nie jestem jedyną osobą, któej do przeszkadzało: od jednego gracza tej edycji dostawałam regularne sprzeciwy na PW a propos obecności takich postaci.
to trza było pisać publicznie za w czasu że się nie podoba, a nie po edycji biadolić że grały takie a nie inne osoby pod daną postacią
co do zaś forów to gdyby nie z24 to nie było by MP więc co to za gadanie które forum ma większy wkład skoro to twoje już nawet nie istnieje, zresztą większa część różnych akcji to z24 a nie inne fora o Lost
Edytowane przez adi1991 dnia 04-03-2014 20:46
Przede wszystkim chcę powiedzieć, że zajebiście mi się grało adim i bardzo się ciesze, że zrezygnowałam z rafalka. Szkoda tylko, że tak mało było osób, z którymi można było pograć... poza tym na plus zadanie, które jak było widać, wywołało spore poruszenie na forum. Jeśli chodzi o zadanie finałowe, to szkoda, że tak wyszło. Jesli chodzi o mnie, to zupełnie nie odnajduję się w tego typu zadaniach. Gdyby jednak znalazł się ktoś, kto by zmobilizował resztę, to na pewno bym się przyłączyła. No ale tak wyszło... Szkoda mi zaś zakończenia. Adi wygrał, a mimo to nigdy już nie zje papai - to niesprawiedliwe!
- Najlepszy użytkownik (! nie postać) agusiam - bo zrobiła nam edycje
- Najlepiej wykreowana postać
- Najbardziej lubiana postać Lincoln
- Najmniej lubiana postać Lost5
- Najciekawsza postać
- Najładniejsza kobieta Otherwoman
- Najprzystojniejszy mężczyzna rafalek
- Najlepszy NPC Ben L
- Najlepsza para Dex i rafal
- Najśmieszniejszy moment MP hm....
- Najdramatyczniejszy moment w MP zabicie Otherwoman
- Najlepsza akcja MP pojmanie Lincolna i Other
- Najlepszy wątek MP zniszczenia MP
- Ulubione momenty ??
- Najzabawniejsza postać Lincoln
- Najbarwniejsze posty Umba
- Najbardziej wzruszający moment MP zakończenie
- Najbardziej niedołężny moment MP shan zjawiająca się z dupy w magazynie
A co do postaci z z24 - osobiście także uważam, że MP jest takim jakby dzieckiem z24, ale mimo tego w grze nie powinno być postaci, których nie ma na tym forum. Jak wiecie jednak, sama nie jestem zbyt konsekwentna, grając od MP12 rafalkiem...
We are all evil in some form or another, are we not?
to trza było pisać publicznie za w czasu że się nie podoba, a nie po edycji biadolić że grały takie a nie inne osoby pod daną postacią
jak zwykle: to tylko moje zdanie, więc chciałam uniknąć bezsensownych dyskusji. Jak zresztą teraz
co do zaś forów to gdyby nie z24 to nie było by MP więc co to za gadanie które forum ma większy wkład
Nie napisałam nigdzie, że z24 ma taki sam, albo mniejszy wkład w forum Wy nas stworzyliście, Wy wpadliście na pomysł połączenia forów, dzięki Wam tu jesteśmy. Nigdy to nie ulegało wątpliwościom. Niektórzy po prostu nie zauważają jednego: jest sporo userów spoza z24, średnio to się chyba dla Was liczy Ale nie ma sensu po raz kolejny nad tym siedzieć, bo
osobiście także uważam, że MP jest takim jakby dzieckiem z24, ale mimo tego w grze nie powinno być postaci, których nie ma na tym forum
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.