Autor |
RE: HAWKINS |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:18 |
|
|
- Mówiłem JEDNEGO łyka... - powiedział sam do siebie przyglądając się jak Trey wypija mu jego jedyne paliwo w tym pieprzonym ośrodku. Machnął ręką na swojego kumpla i wyszedł z pomieszczenia. Może żołnierze coś przeoczyli? James postanowił przeszukać szkołę więc ruszył w stronę piwnic gdzie, jak się domyślał, musiał być jakiś magazyn bądź przynajmniej składzik.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:19 |
|
|
Zrobiłam jak kazała. - Charlotte... - zaczęłam, omiatając wzrokiem salę. - No nie ma jej tutaj. Ja nie widzę żadnej torby. Była mała czy duża?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:20 |
|
|
Tymczasem Trey poszedł za Jimmym, bo chciał z nim porozmawiać o swojej nowej misji. Póki co jednak szedł za nim w pewnej odległości i pił piwo. Był ciekaw, dokąd Steward zmierza. Może szuka jakiejś fajnej miejscówki na czarną mszę w tych piwnicach?
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:26 |
|
|
- Średniej wielkości... musi się znaleźć, nie mogli jej zabrać! Boże, dlaczego byłam taka głupia i jadłam tą pierdoloną grochówkę!
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:30 |
|
|
- Uspokój się. Zaraz zrobię naszej ulubionej herbaty. Nie możemy już nic z tym zrobić. Może jest w innym miejscu, co? Chodź, może ją gdzieś przestawili...
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:30 |
|
|
Tymczasem Shirley przygotowała uroczysty posiłek dla wszystkich, nawet dla tych, których nie lubiła. Tak kazało jej zrobić jej sumienie idealnej pani domu. Znalazła więc szkolny radio-węzeł i ogłosiła wszystkim, że czeka na wszystkich w stołówce.
- Na przystawkę tatar wołowy, podany z puree z czosnku, jajkiem w koszulce i pieczywem korzennym. Jako danie główne zaserwuję roladę z kurczaka z suszoną śliwką i orzechami, zawijana w boczek, z kopytkami, modrą kapustą, pappardelle z cukinii i sosem z czerwonego wina. Na deser zaś mamy dziś ciasto czekoladowe podane z pieczonym burakiem, pistacjami, lodami waniliowymi oraz sosem angielskim.
Kobieta wróciła szybko na stołówkę i czekała na innych ubrana w różowy fartuszek.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:34 |
|
|
O kurwa, tatar wołowy, idę - rzucił tylko do Jamesa i zostawił go samego w piwnicy. W kilka susów pokonał schody i już po chwili znalazł się w kuchni. Sam na sam z Shirley.
Co tam, gąsko? - zagadnął do niej w ten sam sposób, co w samochodzie. Podszedł do miski z tatarem, wsadził do niej palec i nabrał trochę, po czym oblizał palec, lubieżnie przyglądając się przy tym Badwell.
Edytowane przez Otherwoman dnia 13-12-2016 21:34 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:35 |
|
|
- Dobra, dobra chodźmy... - powiedziałam chociaż wcale nie byłam zadowolona z obrotu spraw. Powoli odzyskiwałam wzrok, a dookoła mnie wszystko było coraz bardziej wyraźne. Włożyłam ręce do kieszeni i odetchnęłam z ulgą. Chociaż część rzeczy miałam, ale i tak będę zgubiona, nagle usłyszałam Shirley. - Zrobiłam się głodna przez jej gadanie, jej też trzeba pomóc.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:37 |
|
|
Na szczęście w misce były już tylko resztki, bo wszystko było zaserwowane na tandetnych szkolnych talerzach.
- Siadaj brudasie i jedz póki możesz.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:40 |
|
|
No i po co te nerwy? - uśmiechnął się do niej i zamiast usiąść, podszedł bliżej Badwell, blokując jej drogę ewentualnej ucieczki. Bardzo dobre, naprawdę - wsadził palec w stojący najbliżej talerzyk i nabrał kolejną porcję, po czym zbliżył go do ust Shirley. Spróbuj sama.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:40 |
|
|
Nie mógł znaleźć przełącznika światła, więc szedł po ciemku. Zdawał sobie sprawę z obecności Trey'a, jednak nie zwracał na niego uwagi. Zabrał mu piwo, więc postanowił się na niego fochać. Po kilku chwilach stanął przed zamkniętymi drzwiami. Sam, bo Trevino gdzieś zniknął. Zapewne poleciał do kuchni podlizywać się Shirley by tylko móc coś zjeść. Cały Trey... wyruchałby nawet swojego kota byleby tylko dostać to czego chce.
James walnął kopniakiem w drzwi, które natychmiast puściły. W środku zastał jedynie kilka wiader, mopów i środki czystości. Ślepy zaułek. Ruszył dalej.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:42 |
|
|
Shirley przestraszyła się i chciała uciec. Stwierdziła szybko, że nie może być zawsze przestraszoną sierotą. Zebrała się w sobie i kopnęła z kolana Treya prosto w krocze.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:42 |
|
|
Poszłyśmy do szkolnej stołówki, bo i ja zrobiłam się głodna, a już wcześniej potrzebowałam dużo wody. - Hej, Shirley. Masz coś wege? - zagadnęłam dokładnie w momencie, kiedy kobieta skopała Treya. - Nie dość, że jest jedzenie, to jeszcze mamy rozrywkę! Świetnie.
Edytowane przez panda dnia 13-12-2016 21:43 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:45 |
|
|
Shirley poczuła się wspaniale, że nie musiała być już sam na sam z Treyem.
- Wege? Tylko deser. No chyba, że dodatki z przystawki i dania głównego.
Niestety Badwell było smutno. Osobiście wyznawała zasadę "zjedz mięso, a ziemniaki (warzywa) zostaw".
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:46 |
|
|
- Tylko żartowałam. Kto je wege, ten rucha kolege hehe Zjem wszystko, jestem taka głodna! Kiedy ty to wszystko zrobiłaś, Shirley?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:47 |
|
|
wyruchałby nawet swojego kota
Trey miał kota? Przeciez wszystkie chyba powiesili
----------------------------------------------------------------------
Trey zaklął pod nosem i skulił się, łapiąc za obolałe jądra. Zajebie sukę w pierwszej kolejności. Wypatroszy ją tak samo, jak te gołębie. Skulony osunął się po ścianie na podłogę.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:48 |
|
|
Patrząc na Shirley zareagowałam
- Też chętnie coś zjem! Normalnego...
Edytowane przez April dnia 13-12-2016 21:49 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:49 |
|
|
- A sama nie wiem. Gotowanie zawsze mnie uspokaja i tracę przy nim poczucie czasu. Zresztą to takie banalne dania...
Shirley zaprosiła gestem Mię do jednego ze stołów i zaczęła jej podawać swoje przysmaki.
- A Ty Trey co? Tylko jajeczniczka?
W międzyczasie usadowiła Charlotte i jej również podała przystawkę.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 13-12-2016 21:52 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:51 |
|
|
Zamknij pysk, ladacznico - Trey po raz drugi stracił cierpliwość. Ale kto by jej nie stracił po kopie w jajka? Pożałujesz tego - warknął i nadal lekko skulony powlókł się do krzesła.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:51 |
|
|
Czułam się jak na obiedzie u babci. Modliłam się w myślach, żeby jej jedzenie było lepsze i bez narkotyków tak jak mój ostatni posiłek. Na szczęście naprawdę mi smakowało i czułam, jak z każdym kęsem wracają mi siły. - Omnomnom
|
|