Autor |
RE: HAWKINS |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 18:41 |
|
|
- No tym co zbudowali w tym swoim ośrodku co wysłuchuje wszystkiego w okolicy tej bliższej, ale i dalekiej.
Murzyn doszedł do wniosku, że mimo iż jest tu najkrócej to widocznie wie z nich wszystkich najwięcej.
// Nadajnik nasłuchuje... widać, że Ahmad z jakiejś dziury pochodzi.
Edytowane przez Faraday dnia 03-12-2016 19:23 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 19:16 |
|
|
- Dobra, jadę z Wami. - powiedziałam zaciekawiona całą sytuacją. - I tak mu już życia nie zwrócę, potem się nim zajmę.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 19:32 |
|
|
-W trójkę zawsze raźniej. Więc, kto zabił tego psa?- Zapytalam kiedy Charlotte już wsiadla do pojazdu.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 03-12-2016 19:36 |
|
|
Simone odjechała z piskiem opon i skierowała się w górę wioski miasteczka w kierunku willi, stojącej nieco na uboczu w lesie.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:03 |
|
|
- Aha - skomentował Francis słowa murzyna, widząc, że nic konkretnego w tej sytuacji się nie dowiedzą.
- To co robimy? Może jakiś gwałcik? - zapytał pośrednio mistrza gry poprzez postać pandy jaką była Mia.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:04 |
|
|
- Czemu nie powiedziałeś o tym wcześniej? Przecież moglibyśmy wysłuchać czegoś więcej, i podejść bliżej, czy coś... - a no tak, uważasz nas za debili, którzy skoro nie wiedzą o jakichś amplitudach to od razu nie mają pojęcia o życiu, a sam jesteś upośledzony społecznie, dodałam w myślach. Na mojej twarzy pojawił się za to łagodny uśmiech.
Edytowane przez panda dnia 03-12-2016 20:07 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:15 |
|
|
- Nie wiem - mruknęłam - Opowiedziałam wam całą prawdę, nie wiem kto to, widziałam jakąś postać. Macie jeszcze alkohol?
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:15 |
|
|
Francis przewrócił oczami.
- Nasłuchałem ich rozmowę tej nocy. Gdy straciłem sygnał, poszedłem spać i pierwsze co zrobiłem rano, to przyszedłem tutaj. Poza tym, rząd zazwyczaj szyfruje swoje rozmowy, aczkolwiek najwyraźniej w związku z tym rozpierdolem w Departamencie teraz podwinęła im się noga - wyjaśnił Francis z dość sporą irytacją w głowie. Naprawdę nie miał zamiaru tłumaczyć się tej dziewczynie ze swojego postępowania, aczkolwiek widział, że może być przydatnym sojusznikiem, więc postanowił zmusić się do tego.
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:20 |
|
|
Yep - Simone zawsze była przygotowana na takie sytuacje. Otworzyła schowek, który okazał się być wypełniony małpkami.
Częstujcie się - powiedziała i sama sięgnęła po butelkę. Ojciec przywiózł z Polski.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:26 |
|
|
- Nie masz pewności, że teraz nie ma szans na ponowny sygnał. - boże, jak on mnie irytuje, jak on mnie irytuje; pewnie według niego mam mózg mały jak ten Murzyn - Czyli mamy siedzieć nad tymi gazetami? Dobrze wiemy, że to jak szukanie igły w stogu siana... |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:28 |
|
|
-Może to jakiś zgarbiony dziadek? Znam takie jednego, Brenson.. To on zabił psa. -stwierdziłam patrząc w oczy Charlotte. Był podejrzanym typem, w sam raz na mordercę zwierząt.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:32 |
|
|
Simone parsknęła, opluwając się wódką.
Brenson! Ten stary piernik! Pamiętam go ze szkoły. Kiedyś zamknęliśmy go w schowku na miotły, kiedy wszedł tam po mopa - mówiła ze śmiechem. Przez godzinę walił w drzwi i groził, że powiesi nas za kciuki w piwnicy. Pewnie miał tam małą salę tortur, gdzie porywał dzieci.
|
|
Autor |
Debbie Gordon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:34 |
|
|
Nagle spomiędzy półek wychynęła Debbie Gordon, dziennikarka "Sekretów i spisków".
- Interesujesz się elektroniką, prawda? - zagadnęła Francisa a jej głos przybrał podejrzanie słodki ton. - Wybacz, ale podsłuchałam kawałek waszej rozmowy. I wydajesz się ogarniętym gościem. Masz może pomysł jak dostać się w pobliże obiektu w lesie? Taki inteligent na pewno ma jakiś pomysł...
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:35 |
|
|
- Ja mam pomysł. W sumie, to dokładnie wiem jak. - mruknęłam i obrażona wyszłam z biblioteki. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:36 |
|
|
Wypiłam alkohol i skrzywiłam się, był mocny, ale nie najmocniejszy.
- Dobry, ale rosyjski bardziej daje kopa - wypiłam kolejny łyk i ponownie się skrzywiłam - Trzeba go znaleźć i odpłacić. Walnięty starzec.
/idę juz jakby co jestem z wami cały czas/
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:43 |
|
|
Ahmad olał jakąś rudą laskę co weszła do biblioteki i ruszył za Mią. Mało co ogarniał z tych rozmów bo on był od roboty fizycznej, a nie od główkowania. Młoda Mansfield zaś mocno go kręciła mimo wcześniejszego spięcia. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:50 |
|
|
Bardzo nie lubiłam, kiedy ktoś inny był w centrum zainteresowania. A już szczególnie nie podobało mi się, jeżeli ktoś mnie olewa i uważa za głupszą w dyskusji. Do tego jeszcze ta ruda baba... Ręce włożyłam w kieszenie, na głowę założyłam kaptur i szybkim krokiem kierowałam się w stronę domu. Nagle poczułam, że ktoś mnie obserwuje. Odwróciłam się gwałtownie, przez co potknęłam się o wystającą studzienkę kanalizacyjną. Spojrzałam na Ahmada gniewnie. - Czego chcesz? |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:50 |
|
|
- Nie, to nie ma sensu. Zobaczymy, co przyniesie czas - odpowiedział Francis Mii, lecz wtem niemalże spod ziemi wyrosła dziennikarka.
Już sam fakt przynależności do "Sekretów i spisków" stawiał ją w lekko niekorzystnym tekście. Jednak gdy rzuciła tekstem o inteligencie, w jego oczach została całkowicie skreślona. No chyba że do jakiegoś gwałtu. Życie nauczyło go, że kiedy ktoś mówił mu jakiś komplement, to najczęściej starał się podlizać, a potem go do czegoś wykorzystać.
- Tak, jako wielki inteligent mam genialny pomysł. Pójdźmy za nią - odpowiedział Debbie naburmuszony i podążył za Akhmedem, widząc, że ten miał najwyraźniej wobec Mii niecne plany.
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:51 |
|
|
- Chyba wiesz to dobrze czego chcę moja droga - odparł Ahmad podchodząc po czym łapiąc za tyłek Mię chroniąc przy okazji swoje klejnoty gdyby jego urok osobisty nie zadziałał. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-12-2016 20:57 |
|
|
- Jesteś obrzydliwy. - warknęłam i odskoczyłam od niego. Rzadko przeklinałam, ale miałam przemożną ochotę rzucić mu soczystym 'spierdalaj'. - Między nami nigdy nic nie będzie i nie wiem, jak to się robi w twoim kraju, ale tutaj mój głos ma znaczenie i kobiety się szanuje. Zrozumiałeś? - wycedziłam, cudem powstrzymując się od płaczu. |
|