Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 10 2024 22:05:00 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:17:49
Otherwoman 2 days
mrOTHER 4 days
Lion 1 week
Lincoln 6 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
Michal19 weeks
chlaaron28 weeks
Diego31 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 134 z 181 << < 131 132 133 134 135 136 137 > >>
Autor RE: HAWKINS
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:32
- Mia, masz inny pomysł?
Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:33
- Mam w ogóle coś do powiedzenia czy postanowiłeś już za mnie? - odparłam poirytowana. Kto mu dał prawo decydowania o mnie? odwróciłam się do Carli. - Tak, zrobicie co macie zrobic a potem wszyscy się rozejdziemy. Skoro mówicie, że dacie radę uciec, to dacie radę też nacisnąć ten pieprzony przycisk. Jaka to różnica, jeśli tak samo uciekniecie, tylko trochę później?
Edytowane przez panda dnia 08-01-2017 22:34
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-01-2017 22:35
- Skoro sama nie potrafisz podjąć rozsądnej decyzji, ktoś musi zrobić to za ciebie - powiedział i uśmiechnał się dla złagodzenia swoich słów. - Nie bądź śmieszna. Nie wypuszczą nikogo. Ja bym nie wypuścił. Kiedy naciśniemy przycisk, będzie już za późno.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-01-2017 22:35
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-01-2017 22:36
Tymczasem Francis stwierdził, że przed wielką bitwą potrzebuje odpoczynku, więc położył się na chwilę w swojej sypialni i rozmyślał, patrząc w sufit. Gdy wstał po chwili, zobaczył Mię z mokrymi włosami i bardzo pożałował, że przegapił moment, w którym mógłby pójść z nią pod prysznic. Przeszedł jednak nad tym do porządku dziennego i słuchał dywagacji całej grupy.

- Naprawdę znowu chcecie uciec? - zapytał, gdy wyłapał już kontekst. - Nie rozumiecie, że nawet jeśli wam się uda, to rząd znowu was znajdzie? - kontynuował bardzo spokojnym głosem i jakby nigdy nic zaczął sobie robić kanapkę. - Nie uciekacie przed rodzicami, ani nauczycielką ze szkoły. Władze znowu roześlą po was listy gończe i skończycie w jakiejś ciasnej klatce. Albo was zabiją. Czy nie lepiej spróbować czegoś nowego? Poszerzyć swoje ciasne horyzonty? Według mnie lepiej żyć i badać tajniki swojego umysłu, niż gnić w więzieniu. Musicie być naprawdę ograniczeni, by tego nie rozumieć - skomentował w stylu "starego" Francisa. W tym momencie odruchowo spojrzał się na Mię, gdyż zorientował się, że może jej się nie spodobać jego pogardliwa szczerość.

- Oczywiście, że nikogo nie wypuszczą - dodał jeszcze, mówiąc bezpośrednio do Treya. - Możesz co najwyżej wybrać, jak będzie wyglądało twoje życie pod rządową "opieką" - zakończył, pokazując w powietrzu cudzysłów.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez mrOTHER dnia 08-01-2017 22:37
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:37
- Aha, czyli zaraz po wpuszczeniu do Hawkins puszczą Was wolno? To wy jesteście śmieszni.
Potem rzuciłam Francisowi mordercze spojrzenie. - Ty też powinieneś przestać dorabiać do tego ideologię. Zrobimy, co mamy zrobić, a potem wszyscy powiemy sobie do widzenia i się rozejdziemy.
Edytowane przez panda dnia 08-01-2017 22:39
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-01-2017 22:40
- Wykorzystamy odpowiedni moment. Walka jest jak szachy - wyjaśnił Mii. - Nie możesz wszystkiego zaplanować z góry, ale musisz umieć wykorzystać sytuację.
Spojrzał na Franka.
- W dupie mam ich listy. Poza USA gówno mi zrobią. Znam miejsca w Ameryce Południowej, gdzie nawet sam szatan mnie nie znajdzie - uśmiechnał się na to porównanie.

mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-01-2017 22:41
- Dokąd? - postawił się Mii z bólem serca. - Myślisz, że pozwolą ci prowadzić warsztat z ojcem? Nie mówię, że nigdy go nie zobaczysz - zdecydował się spuścić z tonu - ale musielibyśmy mieć naprawdę niezłą kartę przetargową, aby puścili nas wolno - stwierdził. - Wydaje mi się, że jest tylko jedna osoba, która prowadzi normalne życie, a ma jakiekolwiek pojęcie o rządowych eksperymentach w Hawkins - przypomniało mu się nagle.

- Ciekawe jakim cudem uciekniesz z USA. Umiesz się teleportować? - odpowiedział swoją drugą twarzą Treyowi, tak jak to często bywa w MP.

Edytowane przez mrOTHER dnia 08-01-2017 22:44
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:42
Ahmad widząc, że generał Jerkins jest jakiś małomówny bo Fred sobie poszedł dalej siedział na krześle i rozmyślał o sytuacji w jakiej się znalazł. Patrzył wprost na wojskowego i w pewnym momencie przyszła mu do głowy pewna myśl.
- Generale, w związku z przeszłością jaka nas łączy mam dla pana propozycję. Grupa zapewne właśnie układa plan ucieczki. Będą chcieli was pewno też zabić za pomocą tych swoich zdolności. Proponuję, że we właściwym momencie zrobię co trzeba. - Ahmad miał nadzieję, że nie plecie sam do siebie i bez celu.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:43
- Z całym szacunkiem, w tym porównaniu jesteś pionkiem, Trevino. Tym, którego wyrzuca się żeby poświęcić go dla króla. Szkoda, że tego nie zauważasz przez swoje ego większe od całej bazy.

- Kto niby wie o eksperyentach?
Edytowane przez panda dnia 08-01-2017 22:45
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-01-2017 22:46
- Szeryf Hopper. Z tego co opowiadała mi moja mama, był ściśle zaangażowany w śledztwo związane z porwanym chłopcem. Byers, dobrze pamiętam? Doktor Brauer mówił, że właśnie wtedy potwór pojawił się po raz pierwszy, tylko nie był związany z naszymi trzema wymiarami.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-01-2017 22:47
Treya zirytowało to porównanie Mii, ale nie chciał w takiej chwili okazywać swojej złości, bo mógłby wszystko zawalić.
- Sam decyduję, kim jestem - powiedział mimo wszystko dość ostro. - Ale masz rację - spuścił z tonu. Oni wszystkich mają nas za pionki, dlatego właśnie długo nie pożyjemy. I dlatego musimy wiać.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:48
- Zwolnijcie wszyscy, a zwłaszcza Ty, Trey.
Shirley nie rozumiała czemu wszyscy się kłócą, skoro ona się jeszcze nie wypowiedziała. Obecnie było w zasadzie 2:2, Mia i Francis kontra Trey i Charlotte.
- Owszem, chciałabym uciec, ale czarno to widzę. Mamy moce, owszem. Ale czy serio damy radę uciec. To bardzo wyczerpujące przecież. I skąd mam wiedzieć czy zatrzymam pociski? To zbyt ryzykowne... Co jeśli nie będę umiała ich zatrzymywać? Pomyśleliście o tym? A po drugie, Trey. Czemu myślisz, że będę chciała z Tobą współpracować? Co mnie miało do tego przekonać? Jedna z trzech prób gwałtu? Czy może ostatnie macanki i rozrywanie moich ubrań?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Umbastyczny dnia 08-01-2017 22:50
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:51
- Moją kartą przetargową jest to, że nie będę uciekać. Mówię tylko, że to w jaki sposób o tym mówisz jest cholernie niezdrowe. I jeszcze zobaczysz, zabiorę tatę i wyjadę z Hawkins jak tylko to się skończy, pozwolę ci pomachać. A Hopper nie jest istotny. - odpowiedziałam Francisowi i pokiwałam Shirley. - Przepraszam że to powiem, ale ona chyba mówi najmądrzej z całej grupy...Mam te same wątpliwości co do waszej mocy.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-01-2017 22:52
- Przepraszam, Shirley - Trey sam nie wierzył, ze to powiedział. - To tylko chwilowa współpraca. Kiedy opuścimy stany, rozejdziemy się. Możesz nawet płynąć z Ahmadem do Afryki, jeśli chcesz. I nigdy mnie juz nie zobaczysz. Jeśli tu zostaniemy, resztę swojego życia spędzisz w moim towarzystwie - uśmiechnął się cwaniacko.

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-01-2017 22:52
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-01-2017 22:57
- To, co mówię, jest przynajmniej szczere i sensowne. A w tym, że Hopper jest nieistotny, się zgadzamy. Zastanawiam się tylko, dlaczego rząd pozwolił mu pozostać na funkcji szeryfa bez większych widocznych przeszkód - odpowiedział spokojnie, ciesząc się, że nie będzie musiał się dalej kłócić z Mią. - I faktycznie, Shirley mówi najbardziej sensownie z was wszystkich - dodał tak, jakby to miało być dla nich obelgą, gdyż pomimo ostatnich wydarzeń nie mógł się pozbyć z głowy stereotypowej opinii o kobiecie. Nadal czasami patrzył na nią z góry - jak na prostą sprzątaczkę nie pragnącą od życia niczego wyjątkowego. Nabrał jednak do niej szacunku - prawdopodobnie dlatego, że przypominała mu jego matkę.

Edytowane przez mrOTHER dnia 08-01-2017 22:58
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:59
- Nie jestem przekonana do tej ucieczki, ale tak, bardzo chciałabym uciec. Oprócz tego, że nie kontrolujemy dobrze mocy, widzę kolejny minus Twojego planu. To, że pewnie wszyscy żołnierze już go znają, bo pewnie mają tu jakieś ukryte kamery i mikrofony... A to nie rokuje dobrze. Nie chcę zginąć wykonując Twój plan.
Shirley postanowiła jakoś zjednoczyć grupę.
- Proponuję rozpocząć misję tak jak oni chcą. Gdy nadarzy się DOBRA okazja, dająca nam REALNE szanse, to wiejemy. A jak nie to wyłączamy ten guzik i potem kombinujemy co dalej.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 22:59
- Ej, ej stop. Nikt nie powiedział, że chcemy uciec od razu jak nas wypuszczą w Hawkins. Jedno wiem, to naziści, nie wierzmy w to co nam mówią, bo za czasów wojny też obiecywali. Na pewno nas nie oddadzą, będą chcieli więcej i więcej. Gdzie ten zdradziecki murzyn Ahamad?
On też chciał uciekać, a teraz nawet go nie było przy dyskusji.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-01-2017 23:00
- Jeśli jest szczere, to jesteś najbardziej naiwny z nas wszystkich. - odpowiedziałam ze smutną miną. - Naprawdę, SHirley ma rację, idźmy na kompromis. Chociaż spróbujmy coś zrobić, zanim zaczniecie uciekać...
Edytowane przez panda dnia 08-01-2017 23:00
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-01-2017 23:01
Shirley mówiła, a Francis przytakiwał.
- Naprawdę Shirley, nie spodziewałem się, że będziesz miała najwięcej rozumu z nas wszystkich - wypalił. - Bez urazy - dodał, ale tylko dlatego, żeby Mia nie była na niego zła. - To, co czeka nas w Hawkins jest na tyle nieprzewidywalne, że na waszym miejscu nie formułowałbym żadnego planu, bo raczej wydarzenia szybko nas skierują w swoją stronę.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-01-2017 23:02
- Przecież cały czas mówię, że wykorzystamy okazję. Nikt nie powiedział, że mamy to robić w tej właśnie chwili. Ale pamiętajcie, że czas nam się kończy. Kiedy zamkną nas po wykonaniu zadania, prawdopodobnie będzie za późno.

- I nie "zaczniecie". Nie zostawię cię - zwrócił sie do Mii.

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-01-2017 23:04
Strona 134 z 181 << < 131 132 133 134 135 136 137 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum