Autor |
RE: HAWKINS |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:33 |
|
|
- Dobra - skinął głową, starając się nie rozproszyć. Walka w jednym teamie z Shirley była pewnie trochę dziwna, ale teraz to nie było istotne. Ponownie sobie zwizualizował anatomię stwora, gdy nagle zobaczył, że to nie on tylko ona. Wewnątrz było pełno jajek, które zapewne niedługo zamierzała znieść. To było obrzydliwe, ale zarazem fascynujące. Szybko jednak odszukał wzrokiem ten słaby punkt potwora i skupił się na tym, by go przerwać, jak poprzednim razem.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Faraday
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:36 |
|
|
Potwór uniósł się w powietrze, unoszony mocą Shirley a jednocześnie Trey zaatakował go swoją mocą. Aorta potwora pękła a gdy zmęczona Shirley opuściła potwora na ziemię ten już nie żył. Shirley i Trey niemal jednocześnie zachwiali się i upadli na ziemię bo od używania mocy zakręciło im się w głowach. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:39 |
|
|
Trey na szczęście miał miękkie lądowanie, bo upadł na martwego Jamesa.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:46 |
|
|
Ja tymczasem podeszłam do martwego potwora. Nogą obróciłam go na plecy i omal nie zwymiotowałam tak samo jak Trey kilka minut temu. Nie chciałam patrzeć na martwego Jimmiego, bo pewnie w końcu bym się rozkleiła, jakoś bardziej mnie obchodził on niż Heather. - Trzeba to wszystko posprzątać. Idę poszukać Brauera, albo kogokolwiek, kto wstawił tu to coś.
To powiedziawszy, udałam się do gabinetu doktora i zaczęłam walić w drzwi. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:47 |
|
|
A Shirley wpadła głową w ścianę, a potem uderzyła nią o podłogę.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:50 |
|
|
Podbiegłam do Shirley, gdy ta wywinęła orła o podłogę. To pewnie dlatego, że była źle posprzątana.
- Wszystko w porządku? - chciałam pomóc kobiecie wstać. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:53 |
|
|
Nieprzytomna Shirley nie odpowiedziała nic Charlotte, tylko leżała i cierpiała.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:54 |
|
|
Ahmad, który był obecny ciałem podczas tych przedziwnych wydarzeń nie miał pojęcia co się dzieje. Było to spowodowane jakimś dziwnym snem, w którym tkwił przez cały czas, a to co inni widzieli jakby potwór się nad nim pastwił nie do końca tym było. Wpadł on w stan, w którym nigdy dotąd nie był. Po raz pierwszy zobaczył wyraźnie dziewczynkę, o której mówili wcześniej inni. Mężczyzna nie wiedział co o tym sądzić ponieważ pedofilem nie był, ani żadnym innym fetyszystą też. W tym śnie dziewczynka powtarzała tylko jedno zdanie, a były nim słowa:
- Weź spadaj głupi murzynie gdyż nie jesteś godzien.
Po kolejnym razie gdy na jawie postanowił zbliżyć się do dziewczynki otworzył oczy i budził się. Gdy rozejrzał się zauważył, że niezła draka miała tu miejsce choć nie wiedział dlaczego został w to wciągnięty skoro był wcześniej z dala od wszystkich. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 21:54 |
|
|
Trey uniósł jedną powiekę i zerknął w kierunku Charlotte, niezadowolony, że podbiegła do Shirley zamiast do niego. Po chwili znowu ją zamknął, zamierzając udawać ciężko chorego, żeby wreszcie do niego podeszła.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:01 |
|
|
Zobaczyłam też, że Trey ledwo kontaktuje, a Shirley nie odzyskała przytomności. Co robić? Zaczęłam rozglądać się za jakąś wodą, popędziłam więc szybko do kuchni. Wzięłam jakąś butelkę i dwa kubki i szmatki, po czym wróciłam. Widziałam ciało blondynki, jednak postanowiłam pomóc tym, którym mogłam. To nie było zbyt przyjemne patrząc na Heather, ale musiałam szybko interweniować z pozostałymi. Ustawiłam Shirley pod ścianę, aby mogła ,,usiąść'', po czym wzięłam się za Treya. Wzięłam go za ręce i zaczęłam szorować nim podłogę aż udało mu się go przeciągnąć pod ścianę obok kobiety.
- Wstawać ludzie - mruknęłam pod nosem, po czym ustawiłam faceta w podobnej pozycji. Bądź, co bądź oboje uratowali nam życie. Zamoczyłam szmatę i przyłożyłam najpierw do głowy kobiety, potem Trevinio.
Edytowane przez April dnia 07-01-2017 22:02 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:03 |
|
|
- BRAUER! - zaczęłam wołać pod jego gabinetem, bo jeśli go tam nie było, to pewnie i tak nas jakoś obserwowali. - BRAUER! |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:03 |
|
|
Trey nie do końca miał na myśli szorowanie nim podłogi, ale dobre i to. Kiedy Charlotte przyłożyła szmatkę do jego czoła, przytrzymał jej dłoń swoją i otworzył oczy.
- Będzie mi lepiej, jak znów mnie pocałujesz - powiedział do niej, słabo się uśmiechając.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:06 |
|
|
Shirley otworzyła powoli oczy, ale wszystko było jakieś zamazane i głowa ją okropnie bolała. Zbierało się jej również na wymioty.
- Nie udało się? Zabił nas?
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:10 |
|
|
Drugą ręką wzięłam natychmiast szmatkę z głowy Treya i zaczęłam go nią okładać.
- Podoba Ci się? - spytałam, gdy nagle Shirley się obudziła, podałam jej szklankę wody. - Nie zabił, udało się wam, rozwaliliście go. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:14 |
|
|
Trey osłaniał się od szmatki, mrużąc oczy. Kiedy usłyszał, że się udało, nieco się odprężył.
- Dostanę jakąś nagrodę? - zapytał, wgapiając się w dekolt nachylającej się nad nimi Charlotte. - Czy już ci mówiłem, że jesteś ładna? Chyba tak... - ględził słabym głosem.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:16 |
|
|
Shirley wzięła szklankę i wypiła całą wodę jednym dużym haustem.
- Dziękuję. Jakoś kiepsko się czuję... Głowa mnie strasznie boli...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:21 |
|
|
- Nie denerwuj mnie Trey, przed chwilą chciałeś zrobić coś Heather - powiedziałam patrząc na niego i kręcąc głową z niedowierzaniem - Tak, tak mówiłeś. Teraz nie wiem, czy jesteś wciąż najebany, czy to od użycia waszej mocy.
Zerknęłam na Badwell, która faktycznie nie wyglądała najlepiej.
- Nie ruszaj się stąd, Mia poszła po... - i tu się zawahałam, bo nie wiedziałam, czy pomoc to dobre użycie - Jesteś na pewno zmęczona, to przejdzie. |
|
Autor |
Faraday
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:23 |
|
|
- Ukończyliście szkolenie. Gratuluję. - odezwał się głos w głośnikach rozmieszczonych w całej bazie. - A doktor Brauer jest nieobecny, złotko.
Edytowane przez Faraday dnia 07-01-2017 22:25 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:25 |
|
|
Shirley pokiwała głową przytakująco, a następnie rozejrzała się. Martwy James, martwy potwór i wszędzie sporo krwi oraz wymiociny Treya.
- Jak tu brudno, powinni posprzątać... - nie do końca wiadomo czy bredziła, czy wręcz przeciwnie, miała się dobrze, bo mówiła coś typowego dla siebie.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-01-2017 22:25 |
|
|
- Ty jesteś od niej ładniejsza - bredził Trey. - I cię lubię. Serio - próbował dotknąć palcem kosmyka jej włosów.
|
|