Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:44:58 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 13
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:48:57
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 125 z 181 << < 122 123 124 125 126 127 128 > >>
Autor RE: HAWKINS
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 15:48
Cholernie bolała mnie ta ręka, więc pociągnęłam większego łyka, ale odsunęłam się trochę od niego. Skoro nawet jego siostra nie mogła być przy nim bezpieczna, to co dopiero mógł zrobić ze mną? - Obrzydliwe. - skrzywiłam się i popiłam jakimś sokiem. - Opowiesz mi o tym coś więcej?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-01-2017 16:14
Ponieważ Treyowi już nieco kręciło się w głowie, nie zauważył, że Mia się odsunęła. Stał się też wyjątkowo skory do zwierzeń, czego zapewne nie uczyniłby na trzeźwo.
- Byliśmy dzieciakami - zaczął swoją opowieść, jednocześnie skubiąc paznokciami etykietę od butelki. - Mieszkaliśmy w El Paso na przedmieściach. Mój ojciec miał farmę, ale zabraniał nam tam chodzić. Ja oczywiście miałem w dupie jego zakazy. Kawał chuja był z niego. Lubiłem... lubiłem się zakradać i patrzeć, jak zabijają świnie - na to wspomnienie odruchowo się uśmiechnął. - Kiedyś zabrałem ze sobą Rositę - gwałtownie oderwał fragment etykiety - ... ale po drodze gdzieś mi się zawieruszyła. Byłem chyba zbyt podekscytowany pomysłem, żeby zwracać uwagę, czy idzie za mną. Kiedy wreszcie ją znalazłem, trzymał ją jeden z rzeźników ojca, a chwilę później zabił ją tym pistoletem do uboju - tym razem dopił wódkę do końca i też się skrzywił. - Wtedy zdałem sobie sprawę, że nie ma tak naprawdę różnicy, czy zabijasz świnię, czy człowieka - tym optymistycznym akcentem zakończył swoją opowieść i podniósł głowę, spoglądając na Mię wzrokiem psychopaty KLIK

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 16:34
Oczywiście nic z tego, co opowiedział nie usprawiedliwialo jego czynów. Mimo wszystko jednak dobrze, że to uslyszalam, bo być może będzie mi lepiej zrozumieć wszystkie te pokręcone rzeczy, które drzemały w jego głowie.
Nic przez chwile nie powiedziałam, bo zastanawiałam się, co mam w tym momencie zrobic. W koncu stwierdziłam, że Trey jest człowiekiem, mimo wszystko. Znowu podeszłam bliżej i mocno go przytulilam, tak żeby go pocieszyć.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-01-2017 16:56
Trey znowu poczuł się nieswojo. Nikt mu nigdy nie okazywał żadnych czułości. W dodatku nie mógł powstrzymać tego, że taka bliskość Mii po prostu go podniecała. Postanowił jednak nie być skurwielem i okazać wdzięczność za poświęcenie Mansfiled oraz jej próby pocieszania. Objął ją więc jak najbardziej neutralnie, po przyjacielsku, starając się powstrzymać swoje nieprzyzwoite pragnienia. Kiedy jednak jego twarz znalazła się przy jej głowie, Trey wtulił ją w jej włosy i mocno zaciągnął się ich zapachem.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 17:48
Niestety nagle poczułam jakieś dziwne ruchy w okolicy jego bioder, wiec odskoczyłam, zanim zrobił coś głupiego. - Zapomnij. - pogrozilam mu palcem, po czym odwróciłam się I nachylilam nad nieprzytomną Heather. - Myślisz, że się obudzi?
Tak naprawdę nie obchodziło mnie to tak bardzo, ale trzeba było czymś zająć czas kiedy nie ma Freda i adiego.
Edytowane przez panda dnia 07-01-2017 17:49
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-01-2017 18:00
- Przepraszam, nic nie poradzę- bąknął do Mii i spojrzał na leżącą na ziemie Heather.
- Wątpię - odpowiedział na jej pytanie obojętnie. Jego też to nie obchodziło. Kobieta go nie znosiła i dawała mu to zawsze do zrozumienia.
- Chciałem ją poćwiartować, żeby zwabić potwora - dodał, żeby poprawić trochę atmosferę.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 18:06
Nie mogłam w zasadzie nikogo odnaleźć, nie miałam pojęcia, gdzie są pozostali po tej całej batalii. Nawet nie byłam pewna, czy ktoś nie ucierpiał i czy potwory zostały zagłodzone. Szłam powoli próbując nasłuchiwać jakichkolwiek dźwięków. Nagle zauważyłam już z daleka rozpierdolone drzwi, z których uciekło to coś. Podeszłam do przodu próbując zagłębić się, czy coś tam może było, czy tylko po prostu siedziały sobie w tej sali.
- Charlie pewnie myślisz, że totalnie oszalałam - mruknęłam pod nosem uśmiechając się. Tak właśnie było, ale w zasadzie tacy oboje właśnie byliśmy.
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:30
Jakby Mia i Trey z jakiegoś powodu postanowili jednak zainteresować się tym co działo się w bazie i poszli do pokoju, z którego wyszły potwory zobaczyliby dwie puste, otwarte klatki. To samo widziała też Charlotte, która tam stała.
Edytowane przez Faraday dnia 07-01-2017 19:34
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:32
Fred, to Charlotte tam teraz jest przecież i zagląda smiley

//Nie zauważyłem bo od 1,5 strony na zmianę był tylko post Treya i Mii. smiley

Ej nieprawda smiley
Edytowane przez panda dnia 07-01-2017 19:36
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:40
Weszłam do pokoju i zauważyłam dwie otwarte klatki.
- Co jest do jasnej cholery? - spytałam sama siebie nie oczekując żadnej odpowiedzi. Widziałam w tym dwie opcje. Albo chcieli to coś wypuścić na nas albo robili eksperymenty. - Jebane pojeby
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:41
- Ty to jak zwykle... -rzucilam tylko od niechcenia i wyszłam z kuchni w poszukiwaniu Francisa. Zamiast niego jednak znalazłam Charlotte przed drzwiami, za którymi było widać klatki. Spojrzałam na nią niezbyt zdziwiona. - Czyli trzymali je tutaj tak pp prostu? No to strasznie faktycznie się nami przejmują...
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:45
Shirley i Francis w końcu doszli (Francis 2 razy) do miejsca, gdzie potwór atakował Ahmada.
- Co robimy?
Owszem Badwell umiała korzystać w niezłym stopniu z telekinezy, ale generalnie było to mało przydatne w starciu z prawie niezniszczalnym potworem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:45
- No właśnie, trzymali je sobie tutaj jak gdyby nigdy nic, pewnie eksperymentowali na nich - powiedziałam i dopiero potem się zorientowałam, że to Mia - Mia! Dobrze Cię widzieć, jak pozostali?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-01-2017 19:47
Mia zostawiła Treya z nieprzytomną Heather. Trevino zerkał to na drzwi, gdzie zniknęła Mansfield, to na kobietę leżąca na podłodze. Podszedł do niej i przystawił palce do szyi, starając się zbadać puls. Był ledwie wyczuwalny, ale jednak był. Ponieważ wciąż był podniecony dotykiem Mii, postanowił ulżyć sobie przy pomocy nieprzytomnej Heather. Na początek zabrał się za rozwiązywanie jej butów, żeby łatwiej było ściągnąć spodnie...

Edytowane przez Otherwoman dnia 07-01-2017 19:48
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:47
- Z Twoim niedoszlym kochankiem okej. Nie wiem, gdzie jest Francis, Ahmad i Shirley, pewnie poszli rozprawić się z tym drugim, jak my przestalismy ogarniac. Ale Heather... - zacielam się. Nie chciałam mówić, jak bardzo źle jest.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:50
- Mia, pojebało Cię? Przegrałam zakład i to całe wytłumaczenie - powiedziałam wzruszając ramionami, spłynęło to po mnie - Co z nią?
Spytałam, w jakimś tam stopniu znałam kobietę.
- Musimy znaleźć chyba pozostałych.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-01-2017 19:56
Tymczasem Trey ściągnął buty Heather i rzucił je gdzieś w kąt. Rozpiął rozporek jej spodni, a następnie zaczął ciągnąć za obie nogawki. Spodnie jednak były dość obcisłe, w związku z czym, zaczął wraz z nimi ciągnąć całą Heather po kuchni...

Edytowane przez Otherwoman dnia 07-01-2017 19:56
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 19:57
- To coś rzuciło nią o ścianę... I od tej pory się nie obudziła, chyba jeszcze oddychala kiedy widzialam ja ostatni raz. - mruknęłam zaniepokojona i tak jak zaproponowala, udalysmy się w kierunku, w którym poszedł drugi potwór. - Chore, Charlotte. To jest chore. Skoro mamy coś wyłączać, po co trzymają tutaj te kreatury? Mogliśmy wszyscy zginąć. Nadal możemy. Jak tylko to się skończy, trzeba dokładniej przeszukać bazę.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 20:08
- Dobra, to chodźmy to Treya i razem pójdziemy do resztę - powiedziałam, po czym skierowałyśmy się do kuchni, gdy zauważyłam co robi Trey spojrzałam na Mię. - Kurwa Trey! Pojebało Cię!
Nie mogłam się powstrzymać, więc podbiegłam i przywaliłam mu pięścią.
- Otrzeźwienie przyszło!
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-01-2017 20:13
- On chyba powinien spędzić jedna nockę w pokoju z Brauerem. Potem juz by nie tknąl nikogo nawet kijem. - powiedziałam zazenowana całą tą sytuacją.
Strona 125 z 181 << < 122 123 124 125 126 127 128 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum