Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 10 2024 21:55:04 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:07:53
Otherwoman 2 days
mrOTHER 4 days
Lion 1 week
Lincoln 6 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
Michal19 weeks
chlaaron28 weeks
Diego30 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 109 z 181 << < 106 107 108 109 110 111 112 > >>
Autor RE: HAWKINS
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 23:21
Trey, widząc wkurzenie pozostałych, postanowił trochę zabawić się ich kosztem.
- Wiesz, Mia, Duffer ma naprawdę przyjemne usta, będziesz zadowolona, jak wreszcie odważy się ciebie pocałować. Osobiście przetestowałem - dodał i puścił jej oko. Tak bardzo chciało mu się śmiać.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:22
gdzies 30 stron temu Mia wspomniala Treyowi o dufferze smiley

- Skoro się nie obudziłeś, to chyba nie miałeś nic przeciwko, nie? - odpowiedziałam Francisowi, ale to Treya piorunowałam wzrokiem. Niech nie myśli, że ta sytuacja jest dla mnie komfortowa i zapomniałam o tym, ze skrzywdził i okradł niewinną kobietę.
Edytowane przez panda dnia 02-01-2017 23:25
Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:23
- Zostawiłabym Was samych, ale nie mam gdzie się podziać
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:25
AHMAD
Policjanci nie patyczkowali się z tobą. Ludzie z baru poinformowali policjantów i ci wiedzieli, że mają szukać czarnoskórego w mundurze armii. Po krótkiej szarpaninie zabrali ci broń i zakuli w kajdanki. Jeszcze jedną parę kajdanek użyli, żeby przykuć ciebie do ławki i czekali na przyjazd radiowozu.

SHIRLEY
Jeden policjant wszedł do łazienki. Drugi czekał na wszelki wypadek przy tym małym okienku łazienkowym przez które zawsze uciekano w filmach. Shirley usłyszała pisk, gdy sprawdzający po kolei każdą kabinę policjant trafił na zajętą.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:28
- Daleko jeszcze?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 23:39
Freda nie ma, to myszy harcują ;p///

- Niedaleko - odpowiedział Trey. Ponownie spojrzał przez okienko. Z przodu siedziało dwóch żołnierzy. Jeden po prawej, uzbrojony drugi za kierownicą. Trey odmierzył odległość głowy jednego i drugiego od okienka, po czym wyciągnął pistolet. Głupki oczywiście go nie przeszukały. Odsunął się od ściany na pewną odległość i wycelował w miejsce, gdzie powinna być głowa uzbrojonego żołnierza, a następnie pociągnął za spust...

Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:44
Paka furgonetki była pancerna i kula z łoskotem wbiła się w blachę.

Minęło parę godzin, które spędziliście w milczeniu spoglądając po sobie. W tym czasie Ahmad i Shirley także dostali się w łapy policji. Cała ósemka została dowieziona z powrotem do bazy wojskowej. Zostaliście doprowadzeni do tej samej sali odpraw, w której zostaliście przyjęci przez generała Jerkinsa, ale tym razem czekał tam na was... Jim Hopper we własnej osobie.
Edytowane przez Faraday dnia 02-01-2017 23:46
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:46
- Panie Hopper co tu się wyprawia? Czy coś nam Pan powie?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:48
Miałam już wszystkiego dosyć, tak naprawdę dosyć. Niestety Departament jeszcze raz postanowił przetestować moją cierpliwość. Przed moimi oczami zaraz po oślepieniu przez światło stanął Jim Hopper, ten sam Jim Hopper, który traktował mnie jak dzieciaka i miał gdzieś moje wątpliwości. Czemu wcześniej nie pomyślałam, że on nie jest tylko z tym związany, ale umoczony po szyję? - Ty sukinsynu... - szepnęłam prawie bezgłośnie i bez wahania oddałam głos reszcie. Ja nie miałam siły na tego człowieka.
Edytowane przez panda dnia 02-01-2017 23:50
Jim Hopper
Użytkownik

Postać:
Jim Hopper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:51
- Ktoś w tym cholernym departamencie obrony stwierdził, że będę najlepszy do przekazania wam prawdy i przekonania do współpracy... Faktem jest, że Departament wierzy, iż jesteście jedyną nadzieją na ocalenie Hawkins....
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 23:52
Trey do końca drogi rozpaczał nad zmarnowanym nabojem. Kiedy weszli na dobrze znaną sale, zobaczył Hoopera i jego kapelusz, który tak podobał się Treyowi.
- Jak miło pana widzieć, szeryfie - powitał go, chyba jako jedyny zadowolony na widok Jima.

Edytowane przez Otherwoman dnia 02-01-2017 23:53
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 23:54
- Pierdol się głupi skurwysynie - odparł tylko Ahmad, który był mocno wkurzony gdyż na miejsce przetransportowano go starym sposobem czyli w skrzyni na banany.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-01-2017 00:00
- My? W sensie ta ósemka? - spytałam go, marszcząc brwi. - To chyba pan jest policjantem. Własnie, czy mój ojciec żyje?
Jim Hopper
Użytkownik

Postać:
Jim Hopper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-01-2017 00:05
- Też nie chciałbym tu być, Ahmad. Rok temu, gdy po śmierci ludzi doktora Brennera wojsko weszło do bazy w Hawkins to co tam odkryli przeraziło ich... I szczerze mówiąc, mieli cholerne prawo być przerażeni. Jednak potem doszli do wniosku, że prace jakie prowadził doktor mogą się przydać i postanowili kontynuować jego eksperymenty. Najbardziej obiecujący wydawał im się eksperyment z nadajnikiem... próbowali mi tłumaczyć o co w tym dokładnie chodzi, ale nie potrafię pojąć tego ich pseudonaukowego bełkotu.... Mówili coś o wzmacnianiu potencjału ludzkiego umysłu... Nadajnik został uruchomiony 9 listopada tego roku. Spowodował powstanie silnego pola elektromagnetycznego wokół bazy i pole to wywołało sporo komplikacji.... W tym pojawienie się w lesie w Hawkins cholernego statku.
Edytowane przez Jim Hopper dnia 03-01-2017 00:07
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-01-2017 00:10
Trey zaczął ostentacyjnie ziewać. Ratowanie Hawkins... On najchętniej wyjebałby to miejsce w pizdu. Ostatnie zdanie jednak zwróciło jego uwagę.
- Masz na myśli zielone ludziki? - zapytał z ironią w głosie i parsknął śmiechem.
- Powinniście się leczyć. Może jeszcze zaczniesz nam opowiadać bajki o krasnoludkach?

Edytowane przez Otherwoman dnia 03-01-2017 00:18
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-01-2017 00:17
- No dobra, ale powtórzę moje pytanie: gdzie w tym jest nasza rola? Kto zadecydował o tym, że to my będziemy potrzebni do eksperymentu? Co stało się z Brensonem i innymi z USS Eldridge? I czy te komplikacje to otwarcie 'drzwi' tym potworom, które zaatakowały miasto? Moze to my mamy im zaradzić? Szeryfie, mogę tak cały czas.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-01-2017 00:19
Trey rozparł się wygodnie na krześle i uderzył w kimę. Niby na pokaz, ale w końcu naprawdę zasnął, bo jednak był mocno zmęczony po minionych wydarzeniach...

Dr Brauer
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-01-2017 00:50
Wtem do sali wszedł, nieco kuśtykając i z obandażowaną częściową głową dr Brauer.
- Po kolei, Fraulein Mia.
Długo dochodziłem do tego co tak naprawdę wydarzyło się w lesie, skąd wziął się w nim statek...

W głosie doktora Brauera pobrzmiewała autentyczna duma. Po chwili Niemiec wyciągnął sznurek, złapał go za końce dłońmi i napiął. Potem zaczął wyjaśniać swoją teorię posługując się jednocześniej rekwizytem.

- Wyobraźcie sobie, że ten sznurek to czas biegnący liniowo. Istnieje teoria wedle której silne pole elektromagnetyczne powoduje zaburzenie czasoprzestrzeni. Możemy je sobie wyobrazić jako wybrzuszenie na sznurku.

Gdy w innym czasie i miejscu stworzymy kolejne pole czasoprzestrzenne powstanie kolejne wybrzuszenie. W ten sposób odległość między punktami czasoprzestrzeni skróci się. Jeśli zaburzenia będą odpowiednio silne, tzn. wybrzuszenia będą odpowiednio duże to w końcu dojdzie do zetknięcia się ich w jakimś punkcie.

W 1943 roku wytworzono silne pole elektromagnetyczne testując system ochrony przed radarami na USS Eldridge. W 1984 wytworzono silne pole elektromagnetyczne uruchamiając nadajnik w Hawkins. Doprowadziło to do przeniesienia się statku i części załogi w czasie... Jednak tak gwałtowny przeskok nie pozostał bez śladu na umyśle. Załoga doznała uczucia silnej dezorientacji, niektórzy nawet psychozy...

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-01-2017 00:54
- No i? - Ahmad nie miał pojęcia o czym Brauer gada. Równie dobrze mógł zacząć opowiadać jak uprawia się pomidory choć pewno z tego drugiego więcej by zrozumiał.
- Co to ma niby wspólnego z nami?
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-01-2017 02:03
- Gdybym chciał pocałować Mię, to bym to zrobił. Ale najpierw zapytał o zgodę. Niektórzy tak robią, zamiast dobierać się do kogoś, jak śpi. Na szczęście się nie obudziłem i raczej do niczego nie doszło, bo inaczej czułbym ból w... - zaczął wyjaśniać nieporozumienia dotyczące minionej nocy Francis, lecz wtedy Trey postanowił ukrócić ich podróż, próbując zabić kierowcę, co tylko rozwścieczyło Mistrza Gry wojsko i wkrótce znaleźli się w bazie.

Nie spodziewał się, że kolejne chwile okażą się tak przyjemne. Teorie o tajemniczych eksperymentach dotykających fizyki relatywistycznej i naginającej podstawowe prawa rządzące światem stały się rzeczywistością, a on spotkał osoby, dzięki którym przed nimi otwierają się nieskończone perspektywy. Tylko Szeryf nie pasował do tego miejsca. Francis postanowił jednak najpierw dowiedzieć się czegoś innego.

- A potwór? Czy on także został sprowadzony z jakiegoś innego czasu? - zapytał, wyobrażając już sobie w głowie, że analogiczne pole elektromagnetyczne mogło powstać wiele miliardów lat temu np. wskutek zjawisk przyrodniczych, o których nauka nie miała pojęcia, zaś złowieszcze monstrum jest brakującym ogniwem ewolucji pomiędzy dinozaurami i satanistami.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez mrOTHER dnia 03-01-2017 02:05
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 109 z 181 << < 106 107 108 109 110 111 112 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum