Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Marca 13 2025 10:49:28 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 6 weeks
sayid jarrah 9 weeks
Michal17 weeks
Lion18 weeks
Lincoln24 weeks
Flaku26 weeks
Isabelle28 weeks
chlaaron45 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 106 z 181 << < 103 104 105 106 107 108 109 > >>
Autor RE: HAWKINS
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 15:51
Na szczęście pozostali dotarli do hotelu zaraz po nas, zaś ja przeparkowałam auto ukrywając je za jakimiś krzakami. Miałam tyle szczęścia, że nie wyglądało to podejrzanie, ale mieliśmy też blisko w razie czego. Zresztą chyba powinniśmy ukraść inne auto... No nieważne, wzięłam całe żarcie z samochodu i najpotrzebniejsze rzeczy, jakieś mapy itp, po czym wróciłam ponownie do hostelu. Mia wciąż była jeszcze w recepcji, na pewno próbowała się jeszcze czegokolwiek dowiedzieć.
Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 16:00
Podniosłam się i westchnęłam ciężko, zabierając resztę, którą wydał mi recepcjonista. Nie będzie mi chyba dane spać tej nocy.
- Bardzo panu dziękuję. - rzuciłam niedbale, żeby szybko uciec od nieprzyjemnego światła tanich jarzeniówek w pokoju. Zatem moja ucieczka była tylko marnym trikiem, sztuczką przed całą tą ekipą. Wcale nie zdziwiłabym się, gdyby czekali pod budynkiem już teraz, ale okazało się, że chyba dzięki przestawieniu samochodu przez Charlotte mieliśmy chwilę spokoju i furgonetek nie było widać. Spotkałam dziewczynę w drodze do naszego pokoju.
- Nie zostaniemy tutaj na więcej niż dwie, trzy godziny. Już raz w tym motelu był podobny incydent. - powiedziałam do dziewczyny zaniepokojona i spojrzałam na parking. - Najwyżej zrobimy sobie kawy na drogę i będziemy zmieniać się za kierownicą. Myślałam też o zmianie samochodu.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 16:10
Trey tymczasem postanowił "zarobić" trochę pieniędzy. Te, które "pożyczył" ze stacji nie starczą na długo, zwłaszcza dla tylu osób. Na jego szczęście motel był zapełniony gośćmi i Trey liczył na ich zasobne portfele. Kiedy zbliżała się północ, poczochrał śpiącego Duffera po głowie, jakby chłopak był jakimś jego zwierzakiem, i wstał, by odwiedzić inne pokoje. Wziął z jednej z szuflad nóż kuchenny, dzięki któremu będzie mógł dostać się do zamkniętych pomieszczeń. Następnie po cichu wyszedł na zewnątrz, uważnie rozglądając się, czy nikt się tutaj nie kręci, po czym ruszył wzdłuż antresoli do jak najdalej położonych pokoi.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 17:31
- Mia, też o tym myślałam, musimy to zrobić, trzeba zmienić samochód i trochę nasz wygląd - powiedziałam myśląc o tym, czy, aby nie powinniśmy przefarbować sobie włosów, ale z kolei co z chłopakami? Już widzę Treya w blond włosach... Szłyśmy powoli do pokoju, aż w końcu zobaczyłyśmy upragniony pokój i można było odetchnąć z ulgą w środku.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 18:34
Nie - odparł krótko lecz stanowczo Ahmad do jakiegoś kolesia, który ich zaczepił. Po chwili ruszył w stronę baru mlecznego by tam zjeść coś ciepłego. Miał nadzieję, że starczy mu na obiad dla dwóch osób bo nie mógłby patrzeć jak Shirley chodzi głodna podczas gdy on jest najedzony. W głowie układał również już słowa pożegnania z kobietą gdyż zamierzał złapać jakąś okazję i uciec jak najdalej stąd.
- Poproszę stek dla dwóch osób i herbatę - to wszystko kosztowało niemal pełne 10$ ale nie było co oszczędzać skoro i tak są bez grosza.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:02
Nawet nie spostrzegłyśmy się, jak szybko wpadłyśmy w objęcia Morfeusza. Niestety, tym razem koszmary były jeszcze gorsze niż zwykle - dziewczynka już nie prosiła, a darła się, żeby jej pomóc przy akompaniamencie kapiącej wody i przedziwnych odgłosów z otoczenia. Obudziłam się z krzykiem, który na pewno obudził Charlotte. Na szczęście byłyśmy jeszcze w motelu i nie zrobiło się jasno. Złapałam ją mocno za rękę i zachrypniętym głosem powiedziałam, patrząc w jej zaspane oczy: - Idziemy po resztę i spadamy stąd.
Edytowane przez panda dnia 02-01-2017 19:03
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 19:06
Trey tymczasem zakradł się do losowych drzwi i nacisnął klamkę. Oczywiście były zamknięte, ale to nie problem. Podszedł do okna i podważył je nożem, a następnie podsunął do góry. To było jedn z tych typowych okien, które można otworzyć od zewnątrz. Ci Amerykanie to jednak debile. Wyglądało to podobnie jak w scenie z AHS (KLIK). Pod nosem zaczął nucić sobie piosenkę "The night prowler" (akurat przeczytałam, że RR nucił ją sobie na swoim procesie smiley). Kiedy był w środku rozejrzał się po pokoju i zauważył na łóżku śpiącą kobietę około czterdziestoletnią. Zaczął szukać jakiejś torebki, czy portfela, łażąc po pokoju. Wtedy zobaczył na szafce nocnej kolczyki, które zdjęła przed snem. Schował je do kieszeni. Pomyślał, że będą dobrym prezentem dla Mii, bo bielizna chyba jej nie przypadła do gustu.

Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:07
MIA, TREY I RESZTA
Niestety nie zdążyliście "spaść stamtąd". Ledwo Mia to powiedziała, do trzech pokoi motelowych jednocześnie wparowała gwardia narodowa w umundurowaniu i uzbrojeniu szturmowym.
- Na ziemię i ręcę za głowę! - ten sam okrzyk rozległ się we wszystkich pokojach.

AHMAD I SHIRLEY
Barman przyjął zamówienie.
Tymczasem pijaczek był nieustępliwy.
- Znam was skądś! Znam was. - bełkotał podchodząc do Ahmada i Shirley. Owiała ich nieprzyjemna woń alkoholu
Edytowane przez Faraday dnia 02-01-2017 19:11
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 19:13
Trey popatrzył chwilę na kobietę i postanowił wykorzystać fakt, że jest już rozebrana, a raczej ma na sobie tylko koszulę nocną. Na całe szczęście nie wiedział, że w brygada Brauera już dopadła pozostałych w motelu. Wskoczył więc na łóżko, czym zbudził kobietę. Jednak nie zdążyła ona krzyknąć, gdyż zatkał jej usta i kazał się zamknąć. Przystawił jej pistolet do głowy, grożąc, ze strzeli, jeśli nie będzie cicho, po czym zaczął rozpinać rozporek z zamiarem ulżenia sobie wreszcie po wcześniejszych nieudanych próbach.

Edytowane przez Otherwoman dnia 02-01-2017 19:16
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:18
I po co spałam?
Zrezygnowana i wściekła posłusznie upadłam na kolana. Rzuciłam smutne spojrzenie Charlotte i przymknęłam oczy, czekając na dalsze polecenia żołnierzy. Tym samym zakończyła się niedołężna akcja 'ucieczka z bunkra', i chociaż nie miałam wyrzutów sumienia, to poczułam się totalnie bezbronna i bezradna, a potem zaczęłam kwestionować swoje zdrowie psychiczne w czasie kiedy sądziłam, że to się może udać.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:37
Razem z Mią zasnęłyśmy, obudził mnie najpierw jej krzyk, a potem wtargnięcie kogoś, myślałam, że to ktoś z naszych, ale przeliczyłam się.
- O nie, nie nie, ja się tak łatwo nie poddam - powiedziałam patrząc jak Mia klęka na kolana - Nie wrócę tam! Do tego żydowskiego Niemca, nie po to żeby nas torturował! Jesteśmy obywatelami tego kraju i nikt nie ma nas prawo przechowywać i traktować jak zwierzęta w klatce. Nie wrócę tam, możecie mnie zabić, ale ja na pewno tam nie wrócę.
Edytowane przez April dnia 02-01-2017 19:37
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:40
- Na ziemię, nie chcę, żeby taka ładna buźka spuchła od uderzenia kolbą karabinu. - powiedział jeden z żołnierzy.

Tymczasem w pokoju Duffera żołnierz dopytywał się, gdzie jest Trey choć Francis był zapewne zbyt przerażony, aby się odezwać.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 19:45
Treya zaczęło irytować to przestraszone spojrzenie kobiety, więc odwrócił ją na brzuch, żeby nie widzieć jej mordy. W sumie lepiej, żeby ona też mu się jakoś szczególnie nie przyglądała. Jedną ręką wciąż trzymał pistolet, a drugą pomógł sobie umieścić swojego penisa w miejscu przeznaczenia. Wykonał kilka gwałtownych ruchów, dysząc kobiecie przy twarzy, gdy zdawało mu się, że usłyszał coś na zewnątrz. Postanowił na razie się tym jednak nie przejmować i dokończyć swoją robotę. Kobieta zaczęła płakać, co znowu go zirytowało.
- Milcz dziwko - trzepnął ją w łeb, po czy kontynuował posuwanie suki. Mokre od potu włosy oblepiły mu czoło. Kiedy wreszcie skończył, stoczył się z kobiety i spadł z łóżka na podłogę.
- Fuck - zaklął pod nosem po tym, jak walnął się głową w szafkę nocną. Z tej perspektywy zobaczył jednak torebkę, która była pod łóżkiem. Zapiął rozporek, zgarnął torebkę i udał się do wyjścia.
- To narazicho - rzucił na odchodne do szlochającej kobiety, po czym otworzył drzwi... i szybko zamknął je z powrotem. Żołnierze! Niech to diabli! Teraz zaczął lekko panikować.

Edytowane przez Otherwoman dnia 02-01-2017 19:46
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 19:52
- Charlotte... - zawahałam się, bo nie chciałam, żeby coś takiego przeszło mi przez gardło. - Rób, co mówi.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 19:58
Kobieta najwyraźniej zakapowała po zachowaniu Treya, że ktoś jest na zewnątrz i zaczęła drzeć ryja. Trevino podszedł do niej i zdzielił ją pistoletem w pysk. Nie mógł teraz strzelić, bo od razu by tutaj przylecieli.
- Co ja ci mówiłem? Morda w kubeł - syknął, jednocześnie, rozglądając się za czymś, czym można by ją zakneblować. Na krześle leżały rajstopy. Wziął je i wepchnął jej do ust, obwiązując dookoła głowy. Teraz będzie spokój. Taką miał przynajmniej nadzieję. Ostrożnie podszedł do okna i kolba pistoletu odsłonił leciutko firankę. Zauważył, że wszystkie trzy pokoje są otwarte, a przy drzwiach kręci się pełno żołnierzy. A więc dopadli pozostałych. Dobrze, że zdecydował się wyjść ze swojego pokoju... Tylko jak teraz stąd się wydostać?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 20:01
Uklękłam. Zagryzłam zęby, bo nie chciałam tam wrócić.
- Jeżeli myślisz, że kolba karabinu mnie przeraża to najwyraźniej nie wiesz co przeżyliśmy - powiedziałam, chociaż w głębi mnie coś podpowiadało żeby nie dawać za wygraną.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-01-2017 20:18
Trey kręcił się niespokojnie po mieszkaniu. Zaczął wywalać szuflady i rzeczy z szafek, mając nadzieję, że znajdzie coś, co pomoże mu w ucieczce. W jednej znalazł taśmę izolacyjną, jak wygodnie. Znowu podszedł do kobiety i ciągnąc ją za włosy zawlókł ją do krzesła, posadził ją na nim, po czym przywiązał jej ręce do oparcia. Następnie podszedł do okna z drugiej strony budynku i wyjrzał na zewnątrz. Trochę wysoko. Pożałował, że nie włamał się do jakiegoś pokoju na parterze. Wrócił do łóżku i zaczął ściągać z niego prześcieradło, zamierzając sobie zrobić linę, po której mógłby zejść na dół...

Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 20:20
Żołnierze zakuli was w kajdanki i wyprowadzili na korytarz. Zostaliście posadzeni rzędem pod ścianą. Kilku żołnierzy stało nad wami z karabinami.

- Gdzie jest reszta z was? Ahmad, Trey Trevino i Shirley Badwell? - zapytał jeden z nich.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 20:23
Stałam pod ścianą i postanowiłam się nie odzywać. Nawet jakbym coś wiedziała to i tak bym nie powiedziała.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-01-2017 20:25
- Tu na pewno ich nie znajdziecie. - odburknęłam; miałam nadzieję, że Ahmad i Shirley mieli więcej szczęścia... I gdzie do cholery jest Trey?
Strona 106 z 181 << < 103 104 105 106 107 108 109 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/03/2025 20:35
smiley

Otherwoman
01/03/2025 20:17
Kurcze, o jednej książce zapomniałam smiley Ale to utro dopisze, bo już kompa wyłączyłam...

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley