Autor |
RE: HAWKINS |
Dr Brauer
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 19:29 |
|
|
- Nikt się stąd nigdzie nie ruszy Ahmad. Dobra, to kto chce pierwszy oddać krew? |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 19:31 |
|
|
- A co potem? Co po pobraniu krwi, ile jeszcze tu zostaniemy, jeśli zgodzimy się na pobranie?
Edytowane przez panda dnia 18-12-2016 19:32 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-12-2016 19:33 |
|
|
Miejmy to już za sobą - zaoferował się Trey jako pierwszy. Ostatnio słowo "krew" trafiło na listę jego ulubionych.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 19:39 |
|
|
- Jemu pobierzcie tak kilka jednostek więcej, może nic nam nie zrobi... |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 19:48 |
|
|
Ahmad nie miał zamiaru ulegać. Kiedy uczył się czytać we Francji doszły go słuchy o niejakim Mengele, który też niby działał dla dobra ogółu. Do tego ten doktorek najwyraźniej go znał więc murzyn pchnął szybko jakiegoś przydupasa po czym wybiegł na korytarz i skierował się do wyjścia. Po chwili znalazł się na zewnątrz i wtedy przypomniał sobie o żołnierzach. Planowanie nie było mocną stroną mężczyzny. |
|
Autor |
Dr Brauer
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:07 |
|
|
AHMAD
Żołnierze wprowadzili go do środka a jedna z pielęgniarek, najwyraźniej przygotowana na taką okoliczność, wyjęła z kieszeni strzykawkę ze środkiem uspokajającym i podała go wyrawającemu się Ahmadowi.
--------------------------------------------------------------
- Wszystko zależy od wyników, moja droga. Ale te dotychczasowe są obiecujące.
Edytowane przez Faraday dnia 18-12-2016 20:12 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:13 |
|
|
- Obiecujące? Co to znaczy? |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:19 |
|
|
Francis stał jak wryty. W sumie spodobało mu się, że Mia się za nim kryła, dlatego też nie ruszał się sprzed niej aż do momentu, w którym w szkole pojawił się Dr Bauer. W tym momencie kwestia morderstwa przeszła na drugi plan. Ostrzegał, przewidywał, że Trey jest groźnym socjopatą, dlatego też wieści o jego czynie specjalnie go nie zszokowały, a groźny kierunek, w jakim podążały wydarzenia, na szczęście przerwali żołnierze. Ostatecznie, jedynym, co się dla niego liczyło, to dalsze plany, jakie ma wobec nich Departament Energetyki, czy co tam się kryje pod tą nazwą.
Żałował, że rozmowa z Brensona nie znalazła swojej kontynuacji, żałował, że nie zobaczył miejsca, w którym oficer pojawił się w szkole - ale z drugiej strony to obaliło jego teorię o tym, że jest on podstawiony. Może nie jest więc tak źle, jak się obawiał.
Ciekawiło go, że Bauer póki co zdaje się ignorować obecność śpiącego na blacie Brensona. Prędzej czy później na pewno go zauważy... a może jednak zdarzy się cud i Francis dostanie jeszcze jedną szansę na przesłuchanie? Postanowił siedzieć cicho. Niech tylko Bauer wyjdzie na te swoje badania.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Dr Brauer
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:23 |
|
|
- Nie mogę powiedzieć Mia. Jeżeli bym ci to powiedział a następnie okazałoby się, że nie mamy racji... musiałbym was wszystkich pozabijać. - odpowiedział zupełnie bezemocjonalnym tonem.
Edytowane przez Dr Brauer dnia 18-12-2016 20:25 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:26 |
|
|
Tym zamknął mi usta. Bałam się o swoje życie, więc spuściłam głowę i czekałam na swoją kolej. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:28 |
|
|
Trey uśmiechnął się szeroko na tekst o zabijaniu. Ten Brauer to jednak swój chłop.
Ponadto czekał, aż wreszcie pobiora mu tę krew, bo miał okropną chętkę na nachosy.
Edytowane przez Otherwoman dnia 18-12-2016 20:29 |
|
Autor |
Dr Brauer
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:29 |
|
|
- Wygląda na to, że masz jakieś pytania, Francis? - powiedział Brauer spoglądając wymownie na Francisa.
Tymczasem pielęgniarki zaczęły podchodzić po kolei do was ze strzykawką i standardowym zestawem poleceń:
Podwiń rękaw, zaciśnij pięść, itd.
Edytowane przez Dr Brauer dnia 18-12-2016 20:31 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:32 |
|
|
Trey zaczął podwijać powoli rękaw, wpatrując się jednocześnie w dość jednoznaczny sposób w pielęgniarkę, która do niego podeszła.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:33 |
|
|
Być może przez zmęczenie, stres, a może przez to, że mało ostatnio jadłam, pielęgniarce nie udało się za pierwszym razem i pękła mi żyła u jednej ręki, pielęgniarce udało się dopiero przy drugiej.
- To wszystko? Kiedy będą wyniki? |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-12-2016 20:35 |
|
|
Czyżby jednak mieli podsłuch? Cóż, skoro pobór krwi i tak jest na miejscu, to nie ma nic do stracenia...
- Nie do pana - odpowiedział kurtuazyjnie i przekazał wymowny wzrok dalej, na żołnierza.
|
Autor |
Dr Brauer
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 21:01 |
|
|
- Ach. Oficer Brenson może być nieco niedysponowany. Dużo przeszedł w ciągu ostatnich kilku dni. - powiedział patrząc na śpiącego na stole oficera. - To człowiek, który zyskał dużo szerszą perspektywę na to co dzieje się wokół nas. Jego poświęcenie jest potrzebne ludzkości do rozwoju.
Edytowane przez Dr Brauer dnia 18-12-2016 21:04 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 21:06 |
|
|
Już miałam coś powiedzieć na temat Brensona, ale chyba nie wypadało się wychylać na temat tego, co już wiemy. - Czyli zostaje z nami? A co ze zwłokami, ktoś je uprzątnie? No i jeszcze, widzieliśmy zwiastuny potworów z miasteczka, czy ktoś coś z tym zrobi?
Edytowane przez panda dnia 18-12-2016 21:07 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-12-2016 21:08 |
|
|
Shirley tak jak inni oddała krew. Nie miała już zamiaru dyskutować o Treyu, bo zrozumiała, że nie doprowadzi do jego natychmiastowej egzekucji.
- A mój mąż? Zabraliście jego ciało i pochowaliście?
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-12-2016 21:11 |
|
|
- Obawiam się, że sami nie do końca rozumiecie tego, czego dokonaliście - stwierdził ryzykownie Francis. Praca w Departamencie nie tak dawno była jego marzeniem i w sumie... obecna sytuacja nic nie zmieniła. Zgadzał się ze słowami Dra Bauera. Miał nadzieję, że mężczyzna zapamięta jego zainteresowanie tematem.
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-12-2016 21:29 |
|
|
Będzie badanie prostaty? - zapytał Trey, gapiac się w dekolt pielęgniarki.
|
|