Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 10 2024 22:07:17 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:20:05
Otherwoman 2 days
mrOTHER 4 days
Lion 1 week
Lincoln 6 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
Michal19 weeks
chlaaron28 weeks
Diego31 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 62 z 181 << < 59 60 61 62 63 64 65 > >>
Autor RE: HAWKINS
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:27
ejj no, mrO, co to za podsłuchiwanie smiley równie dobrze mogłem podsłuchiwać rozmowę Mii z Charlotte o tych dokumentach już po fakcie smiley zresztą chyba wiadomo, że jak rozmawia się o takich rzeczach to są to raczej dyskretne rozmowy i Trey nie drze się na całe pomieszczenie, zwłaszcza, że siedział tam też Brenson...

- Nie. - odparł James, wstał i ruszył za porywaczem Brensona. Nie miał zamiaru opowiadać o swoim czynie, zwłaszcza komuś naćpanemu i słabemu. Tak, Trey był słaby skoro nie potrafił już nad sobą panować i dwukrotnie nie dał rady zgwałcić jakiejś przygłupiej kury domowej. Teraz Trevino musiał odbudować swoją reputację w oczach przyjaciela.
Stewart nie dogonił Duffera prowadzącego Brensona, ponieważ ten zniknął za zamkniętymi drzwiami. Walnął dwa razy z pięści w drzwi. - Frank, wiem, że tam jesteś. Wpuść mnie. - rzucił. Nie mógł pozwolić by odebrał mu jego przeznaczenie.

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 15-12-2016 11:42
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:29
Arctic wyluzuj... Przecież niczego konkretnego się nie dowiedział, ani nawet tym nie zainteresował, poza tym był w tej sali, cokolwiek mógł usłyszeć
Edytowane przez panda dnia 15-12-2016 11:30
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-12-2016 11:29
Kiedy Trey zapytał o zabójstwo ojca, James spojrzał wymownie na Duffera i powiedział "nie". No tak, Trey zupełnie o nim zapomniał. Frank był tak cichy i niewidoczny, a Trey tak rozstrojony przez prochy, że zupełnie o nim zapomniał.
Dobra, potem pogadamy - powiedział do Stewarda i spojrzał na niego porozumiewawczo. Wstał i skierował się do kuchni, skąd dobiegały odgłosy. Znowu był strasznie głodny, a z powodu swojego stanu psychicznego i mózgu zrytego przez narkotyki momentalnie zapomniał o incydencie z Shirley. Nawet przez myśl mu nie przeszło, że ona tego nie zapomniała i pewnie nie zapomni. Nałożył czapkę z daszkiem która spadła w czasie szamotaniny i z rękami w kieszeniach skierował się do stołówki. Teraz był znowu spokojny. Być może dzięki temu, że nieco wyładował swój gniew, a może dzięki swoim nowym planom i obietnicy dobrej zabawy. Kiedy dotarł do drzwi, okazało się, że są zamknięte.
Co jest, u licha? - zdziwił się, bo oczywiście nadal nie kojarzył faktów. Usłyszał jednak głos Mii, więc zapukał.
Mia? To ja, twój ulubiony kumpel, otwórz - powiedział przyjaźnie, tak zupełnie różnie od tego, jak zachowywał się kilkadziesiąt minut temu.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-12-2016 11:31
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:30
no nie, wcale, poza tym, że zabił swojego ojca smiley to chyba dość konkretna informacja smiley

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:32
przeciez nie napisal o tym, tylko o tym ze jakies niezrozumiale tematy smiley naprawde, to juz kolejna edycja z taka akcja, nie spinajcie sie tak, moja mia ma ciagle przejebane i jak czasem cos napisze tutaj to musze przejsc sie po pokoju z zazenowania ale to tylko gra smiley
Edytowane przez panda dnia 15-12-2016 11:33
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:39
Już miałam włączać muzykę, kiedy ktoś zaczął walić do drzwi. Przewróciłam tylko oczami, bo doskonale wiedziałam, kogo jeszcze tutaj brakuje. Przeszłam z piwem i nachosami do stołówki, dokładnie do okienka, gdzie wydaje się jedzenie i zawołałam go w tamto miejsce, żeby mógł odebrać przygotowany zestaw.
- Chyba oszalałeś. Teraz to nawet ja się ciebie boję. - powiedziałam, patrząc na niego jak na debila.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-12-2016 11:43
Weź sie nie wygłupiaj. O co ci chodzi? - Trey miał naprawdę problemy z ogarnięciem tego, że ktoś mógłby się przejmować losem Shirley, zwłaszcza Mia, która zawsze takie sprawy załatwiała szklanką herbaty. Wziął jednak jedzenie, bo był głodny i od razu zaczął wpierdalać nachosy, niespecjalnie przejmując się odpowiedzią.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:45
- Nie wpuszczaj tutaj tego gwałciciela - powiedziałam, chociaż sama widziałam, że Mia nie chce tego zrobić - W sensie Treya.
Uściśliłam, bo zaczął dobijać się jeszcze James. Nie znałam go zbyt dobrze, ale chyba nie uczestniczył w tym całym cyrku z Shirley.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:46
Ahmad nasłuchiwał dobijających się ludzi, ale wolał się nie mieszać. Gdy patrzył ukradkiem na Mię nadal czuł podświadomie ból w kroczu, a wiedział, że nie jest zbyt pijana by jego zbliżenie spotkało się z inną reakcją niż wcześniej. Siedział więc cicho i popijał spokojnie alkohol nie będąc jednak pijanym prawie wcale z powodu swej postury. Sądził też, że ci wszyscy delikatni Amerykanie pierwsi padną.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:47
- Dawaj nachosy. - rzucił, wyrywając jedzonko Trey'owi, czego efektem były nachosy porozwalane na podłodze.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 11:52
- Zachowujecie się jak dzieci. - skarciłam Jamesa i Treya. Westchnęłam ciężko, bo naprawdę trudno było mi sklecić kilka sensownych zdań i odpowiedziałam temu drugiemu: - Dobrze wiesz, co próbowałeś zrobić Shirley, bydlaku. Myślisz, że ona naprawdę będzie chciała siedzieć z tobą przy jednym stole?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-12-2016 11:52
Trey schylił się i zgarnął trochę nachosów z podłogi, żeby się nie marnowało takie dobre jedzenie, po czym je też zaczął wpierdalać smiley
A chuj mnie obchodzi, czego ta mała dziwka chce - powiedział tylko między jednym nachosem a drugim.

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-12-2016 11:53
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:00
- Tak się składa, że powinno, bo przez nią nie masz wstępu. Smacznego.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:02
- Wstawaj. Nie zachowuj się jak zwierzę. - skarcił przyjaciela, oderwał go od żarcia i odciągnął go na bok. Skoro nie chcą ich wpuścić do kuchni to muszą znaleźć inną drogę tam prowadzącą. - Wejdziemy tam przez szyb wentylacyjny. Chodź. - następnie pociągnął przyjaciela do pomieszczenia obok kuchni. Jak na zawołanie pojawiła się tam niewielka kratka, a za nią przejście, przez które dwóch młodych, szczupłych chłopaków spokojnie się prześlizgnie. - Widzisz? - wyszczerzył się w stronę Trey'a.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:02
Chciałam oblać Treya sosem czosnkowym na zakończenie wywodu Mii, ale nie byłam jeszcze aż tak pijana. Widziałam jak zjada z podłogi, zrobiło mi się go nawet żal. Jego moralność tak musiała upaść, ale z drugiej strony dwa razy chciał zgwałcić Shirley, potwór.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-12-2016 12:07
Czekaj, Jimmy, zaraz wrócę - powiedział Trey i ruszył w stronę wywalonych wcześniej szklanych drzwi. Z jakiegoś powodu Trey lubił Mię i traktował ją trochę jak swoją siostrę, która kiedyś miał, a która teraz nie żyła. Wyszedł na podwórko i skierował się do tamtego ogrodzenia, gdzie wcześniej chodził z Mią. Nazrywał przy nim trochę uschniętych kwiatków dzikich róż i wrócił do kuchni z tym małym, nędznym i żałosnym bukiecikiem.
Jeszcze raz zapukał do okienka.
Hej, Mia! To dla ciebie. Wpuścisz mnie? - zrobił maślane oczy.

-----

Lecę na kolokwium smiley

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:11
- Charlotte, patrz, no debil... - wyśmiałam Treya, zabierając mu kwiatki. Popatrzyłam na nie, potem na radio, a potem jeszcze raz na Charlotte. - Oglądałaś w tym roku galę MTV z Madonną? - zagadnęłam do niej, szczerząc się.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:18
- No debil - podsumowałam, a może się zakochałał? Jednak nie powiedziałam tego, bo Mia zaczęła nawijać o Madonnie - No! To jak pytanie Rosjanina czy wódkę pije!
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:26
To był niestety moment krytyczny w tym alkoholowym ciągu.
Włączyłam magnetofon, zmierzwiłam włosy tak, żeby wyglądały modnie, jak u Madonny i ułożyłam kwiatki w bukiecik. Charlotte polała mi jeszcze raz, chyba wiedziała, co zamierzam zrobić, a ja wypiłam do dna, wcześniej mamrocząc: 'ostatni'. Miałam tylko nadzieję, że kolejnego dnia o tym zapomnę. Muzyka popłynęła z głośników, a ja wijąc się koło szafek kuchennych zaczęłam naśladować występ gwiazdy sprzed dwóch miesięcy. O, ten smiley:

Edytowane przez panda dnia 15-12-2016 12:27
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-12-2016 12:29
Nie wiedziałam co na to pozostali, ale mi się podobało smiley. Pod wpływem alkoholu może i Mia nie była gwiazdą estrady, ale i tak pewnie męskiej części się to podobało. smiley
- Mia, ale się najebałaś - zaśmiałam się, gdy ta skończyła swój występ - Masz ode mnie nowy przydomek.
Strona 62 z 181 << < 59 60 61 62 63 64 65 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum