Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:52:38 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:49:01
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 36 | Mistrz Przetrwania 36
Strona 54 z 181 << < 51 52 53 54 55 56 57 > >>
Autor RE: HAWKINS
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 00:17
Pokręciłam tylko głową z niedowierzaniem. - Masz zjebaną. - odpowiedziałam jak gimnazjalistka. Na dole obok zwykłych sal lekcyjnych, gdzieś mniej więcej pośrodku kompleksu dotarliśmy do jakieś klasy z instrumentami. Było prawie tak kolorowo, jak na początku mojego snu, dlatego weszłam tam jak zahipnotyzowana.
Oczywiście, że lubiłam muzykę. Co prawda nie taką satanistyczną, jak Trey, ale wiedziałam, co leci w radiu, i umiałam śpiewać całkiem nieźle. Za fortepianem i jakąś marną imitacją organów na szczęście dla mnie umieszczono ogromne okno-drzwi, przez które mogłabym wyjść bez skakania. Trey na szczęście tego nie zauważył.
W lewym kącie stała gitara oblepiona naklejkami z kwiatkami. Cały czas czułam jakieś deja vu po tych prochach, więc postanowiłam zrobić coś, czego nie robiłam podczas fazy. Założyłam pasek od gitary, sprawdziłam, czy była nastrojona (mniej więcej była). Po chwili chodziłam już sobie po sali, śpiewając:
The last that ever she saw him
Carried away by a moonlight shadow
He passed on worried and warning
Lost in a riddle that Saturday night
Far away on the other side.
He was caught in the middle of a desperate fight
And she couldn't find how to push through

The trees that whisper in the evening
Sing a song of sorrow and grieving
All she saw was a silhouette of a gun
Far away on the other side.
He was shot six times by a man on the run
And she couldn't find how to push through

I stay, I pray
See you in Heaven, far away
I stay, I pray
See you in Heaven, one day

Przy ostatnich słowach byłam już przy drzwiach, które również były zamknięte. Po dośpiewaniu refrenu uderzyłam z całej siły w szklane drzwi, które rozsypały się w drobny mak. Zrobiło się trochę głośno. - Idziesz ze mną? - spytałam Treya, odkładając gitarę.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 14-12-2016 00:26
Pewnie - powiedział rozweselony Trey, bo nareszcie szykował się jakiś rozpierdol. Czekaj, wezmę tylko to - załapał za gitarę. Potem odklei te pedalskie kwiatki i dorysuje pentagramy. Ale chętnie by sobie pograł. Z gitarą w ręku ruszył za Mią. Jednak wciąż coś nie dawało mu spokoju.
Serio zjebaną? - zapytał, podejmując wcześniejszy wątek. Tamten żołnierz powiedział, że jestem ładny - najwyraźniej koka sprawiła, że Trey stał się bardziej wlewny.

/czy ona jebnęła tą gitara? smiley

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 14-12-2016 00:28
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 08:56
Gdy James miał już zamiar odejść od żelaznego czegoś usłyszał w środku jakieś stukanie. Po chwili coś zgrzytnęło i drzwiczki samoczynnie się rozwarły.
Debbie Gordon
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 08:59
Debbie tymczasem przestała nagle płakać. Potem ku waszemu zaskoczeniu włożyła ręce pod bluzkę i zaczęła grzebać w staniku...
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 09:11
lol byłam pewna że dokładniej to wczoraj opisałam : o technicznie wyglądało to tak ze przyjebała gryfem z całej siły w te drzwi ; o da się na tych starych szybach, wiem z autopsji XDDD tylko teraz nie wiem czy ta gitara nie jest do wyjebania - moja była smiley

Przeszliśmy zatem przez to, co jeszcze przed chwilą było drzwami. Przed nami znajdowało się typowe szkone podwórko, czyli bieżnia wyłożona czarnym, brudzącym buty żużlem i boisko praktycznie bez trawy. Do tego było dosyć zimno - w nocy musiało przymrozić.
Kątem oka spojrzałam na Treya. Nie był raczej w moim typie, więc już wcześniej odpowiedziałam zgodnie z prawdą. Jasne, komuś mógł się podobać, z resztą z tego co pamiętałam, w liceum kręcił z kilkoma dziewczynami, póki nie zaczęły one rozpuszacząć plotek na temat jego skłonności. Tylko że chodziło bardziej o sadyzm, a nie homoseksualizm. - Tam jest chyba siatka otaczająca szkołę. Przejdźmy się tak po jej długości. - zarządziłam. Trey jednak chyba naprawdę oczekiwał mojej odpowiedzi. - Aha, czyli skoro żadna cię nie chce, to zostajesz pedałem?

Fred, daj znac jak daleko maksymalnie możemy się posunąć bo nie wiem co planujeszsmiley

Edytowane przez panda dnia 14-12-2016 09:12
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 09:13
- Debbie, co ty robisz? - spytałam nagle przerywając rozmowę z Francisem - Czego ty szukasz?

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 14-12-2016 12:35
tak wlaśnie pomyślałam, ech, dobra gitara do wyjebania...
spoko, ja kiedyś rozjebałam szybę kijem od szczotki i tez się połamał ;p Chiński szajs ;p
----------------------------------------------------------------

W wyniku euforii spowodowanej koką oraz rozjebaniem szyby, kiedy wychodzili przez drzwi, Trey uniósł rękę w geście \m/ i krzyknął na całe boisko "Ave Satan". Potem poszedł za Mią, wyjebał gitarę w krzaki, bo jak zauważył była rozjebana. Taka szkoda, a już układałem piosenkę dla ciebie.
Poprawił okulary, bo mimo, że było dość pochmurno, to rozszerzone źrenice wyłapywały więcej światła.
Ja pedziem? Bez kitu, nie ma opcji - powiedział, śmiejąc się. Chyba mnie z kimś pomyliłaś. Gdzie my w ogóle idziemy? - zapytał, bo w sumie szedł i szedł, ale nie miał pojęcia, po co.

Edytowane przez Otherwoman dnia 14-12-2016 12:39
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 12:50
- Czemu w tskim razie pytasz o tego żołnierza? Możesz sprobować komponowania dla niego na flecie prostym. Będziemy zachwyceni. - zazartowałam i sama zaśmiałam się na myśl o występach Treya. Potem jednak spoważniałam, zbliżaliśmy się do siatki, przed którą posadzono krzaki dzikiej róży - zapewne po to, żeby dzieciaki tak szybko nie uciekały. Szliśmy wzdłuż ogrodzenia, co jakiś czas spoglądając na boki. - Zastanawiam się, gdzie może być mój ojciec i Simone. Chcę przeszukać szkołę, bo może ktoś ich przetrzymuje.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 14-12-2016 13:01
Bo zabrał moje rzeczy i chcę je odzyskać - odpowiedział. Poza tym chyba leci na mnie, więc można by go jakoś wykorzystać. Może nawet zdradziłby mi, gdzie się podziewa twój stary? - mówił Trey, idąc z rękami w kieszeniach kurtki, bo trochę piździło. Dobra, luz. W sumie też miałem zamiar poszukać Simone.
Zerwał jakieś zaschniętego kwiatka dzikiej róży i wsadził sobie we włosy (przez co niezamierzenie wyglądał trochę jak pedał smiley )

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:05
- To tym bardziej powinieneś zagrać mu piosenkę. - naprawdę spodobał mi się ten pomysł. - Wyglądasz tak idiotycznie, że w normalnych warunkach chodziłabym jakieś 5 metrów za tobą. A jak ktoś nas teraz podgląda i, na przykład, puszcza w telewizji?

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 14-12-2016 13:12
Jak chcesz chodzić pięć metrów za facetem, to powinnaś zacząć umawiać się z Ahmedem. Słyszałem, że tam u nich w Afryce to normalne. Trey jednak odruchowo zerknął na okna szkoły. A może właśnie obserwowali ich Duffer, Charlotte i reszta? Uśmiechnął się na tę myśl i podszedł do Mii, żeby ją objąć. Tylko i wyłącznie po to, że był ciekaw, czy zareagują.
Cii - szepnął do niej, zanim zechciałaby się wyrwać. To dla beki. Jestem ciekaw, czy Duffer będzie zazdrosny i jeśli tak, to o kogo - puścił do niej oko.

Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:23
- Dokąd to? - Mia i Trey natknęli się na parę uzbrojonych żołnierzy. Budynek był naprawdę dobrze strzeżony....
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:41
Te kilkanascie sekund, które szłam w niego wtulona, było jedną z najobrzydliwszych rzeczy w całym moim życiu. - Śmierdzisz... - już miałam szukać porównania, ale pojawił się przed nami żołnierz. Odskoczyłam natychmiast od Treya. - Nigdzie się nie wybieramy. Szukamy naszych rodzin. Gdzie jest reszta mieszkańcòw?

Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:46
- Są bezpieczni w innym ośrodku ewakuacyjnym.
Debbie Gordon
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:53
- Zostało mi tylko to. Schowałam to w staniku bo wydało mi się ważne. No i mogłam mieć za to naprawdę duże kłopoty...

Debbie wyjęła z bluzki jakąś kartkę i rozwinęła ją na stole.

- Znacie kogoś z tej listy?
Edytowane przez Faraday dnia 14-12-2016 13:55
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Trey faktycznie trochę śmierdział, gdyż od dwóch tygodni chodził w tym samym ubraniu, pomijając oczywiście spodnie, które był zmuszony zmienić. Nic sobie jednak z tego nie robił. A już zwłaszcza wtedy, kiedy był na prochach. Spojrzał znad okularów na żołnierza, ale okazało się, że to nie był jego wielbiciel.
Spacerujemy sobie, jak to zakochani - rzucił do wojskowego.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

- Dlaczego w innym? Zostaniemy do nich przeniesieni? Kiedy będziemy mogli opuścić szkole?

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 13:59
Zrezygnowany podniósł się z ziemi, odwrócił i skierował do drzwi w poszukiwaniu czegoś przydatnego do otwarcia skrzynki. Jednak w tym samym momencie coś zgrzytnęło i metalowe drzwiczki samowolnie się lekko uchyliły. Co do cholery? Czyżby Bóg istniał? A może to dzieło Szatana? Uklęknął przed znaleziskiem i otworzył sejf. To co tam znalazł, przerastało jego najśmielsze wyobrażenia...

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 14:00
- Dobra, dobra. Jak będziesz się rzucał to wyślę cię na przesłuchanie jeden na jeden z Larrym. W jednostce mówią, że lubi chłopców takich jak ty. - odpowiedział Treyowi.

- A co do reszty ludzi z Hawkins... W szkole zorganizowaliśmy tylko kilkanaście łóżek, więc większość ludzi zabraliśmy do hali sportowej.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-12-2016 14:03
Nie podobało mi się, co mówił. - kiedy w takim razie będę mogła zobaczyć tatę? I czemu dodaliscie nam prochów do zupy?

Strona 54 z 181 << < 51 52 53 54 55 56 57 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum