Widząc to, do siłujących się dziewczyn podszedł MICHAŁ PAZDAN i zapaśniczym chwytem powalił Cynthię na ziemię tak jak zrobił to z Ronaldo na EURO 2016. Słońce odbiło się w jego łysinie powalającym blaskiem. Wszyscy wokoło oślepli.
Tymczasem ni stąd ni zowąd na dachu jednego z domków pojawił się Jeff "Magnum" Mangum i rozpoczął swój dronujący śpiew, poniesiony echem po całej dolinie.
Samochód zatrzymał się do połowy zanurzony w wodzie. Przez chwilę panowała martwa cisza, po czym drzwi z lewej strony z trudem zaczęły się otwierać. Woda wlała się do wnętrza wozu, co zostało powitane zgrabną wiązanką przekleństw dobiegającą z samochodu.
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.