Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 15:01:55 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:05:53
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 37 z 112 << < 34 35 36 37 38 39 40 > >>
Autor RE: Wyspa
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 01-03-2016 22:31
Stig! Rileya zamurowało. Niemal wstrzymując oddech, z ustami ułożonymi w podkówkę, tym razem z powodu szoku, a nie złości, patrzył bez słowa na starego profesora. Czekał, co też stanie się za chwilę. Zawsze był mu wierny, uważał Stiga za pewnego rodzaju autorytet. Teraz jednak nie był w stanie cieszyć się, że go widzi. Był zbyt skołowany ostatnimi zdarzeniami.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 22:40
Obejrzałam się szybko i po zorientowaniu się, że nikt nas nie obserwuje, ruszyłam za Alayne. Zamknęłam za sobą otwór jak najciszej mogłam, a następnie zeszłam do jakiegoś sekretnego przejścia. Szefowa wyglądała, jakby nie robiła tego pierwszy raz. Czy jej ufałam? Na pewno nie. Ale miała rację co do tego, że nie dadzą jej spokoju, a ja miałam dziwne przeczucie, że któryś z tej trójki będzie chciał jej dopiec...

Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 22:45
Alayne po jakiś trzech minutach czołgania się w błocie i brudzie wydostała się za zewnątrz. Na szczęście Stig nigdy nie dbał o takie sprawy przez co kratka była zardzewiała i łatwo ustąpiła. Kobieta cieszyła się również z tego, że Iren ruszyła za nią. Montand rozglądając się bojaźliwie po pomieszczeniu czekała na Juhasz aż ta wyjdzie z kanału.
Stig
Użytkownik

Postać:
Stig

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 22:47
- Tak więc jesteście gotowi spełnić swoje zadanie? - powiedział spokojnie Stig przyglądając się każdemu z obecnych przerywając jednocześnie niezręczną ciszę jaka nastąpiła po jego pojawieniu się w pomieszczeniu.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 01-03-2016 22:49
Riley tylko kiwnął głową z wciąż niewyraźną miną. Zawsze wykonywał zadania, które zlecał mu Stig i tak zrobi i tym razem.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 22:55
Cała ujebana jakimś syfem wyszłam z kanału, cicho postękując. Zamknęłam za sobą wejście i spojrzałam na trochę mniej smutną Alayne. - Co teraz?

adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:04
Alayne stała i patrzyła jak Juhasz wychodzi z kanału lekko niezadowolona. Wtedy zrozumiała dlaczego Toby ją tak lubi. Kobieta pomagała jej mimo tego co Montand uczyniła. Nie wiedząc jak się może odwdzięczyć postanowiła powiedzieć prawdę gdyż dalsza część planu jest niebezpieczna, a Iren zasługuje na to by wiedzieć co się dzieje. Niepewnym tonem kobieta zaczęła cicho:
- Słuchaj Iren, muszę ci coś powiedzieć i mam nadzieję, że mnie znienawidzisz jeszcze bardziej. - na chwilę wstrzymała powietrze, a potem kontynuowała - Stig żyje, a ostatnie kilka dni to jedna wielka heca po to by skłonić was do uruchomienia mechanizmu za ścianą z waszymi nazwiskami.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:07
Zareagowałam neutralnie na to co powiedziała - z jednej strony ucieszyłam się, że jednak nie jestem chora psychicznie, ale z drugiej byłam zła, że ciągle nami aż tak pomiatali. - Jaka ściana? Jaki mechanizm? - pytałam z ciekawością bez okazywania większych emocji. Chciałam tylko wiedzieć.

adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:19
- Ściana znajduje się w porcie więc po to zbierają ludzi by zaatakować. Co do zaś mechanizmu to nikt do końca nie wie czym on jest poza Stigiem, ale do przybycia Scotta nie mógł nic z tym zrobić gdyż nie miał klucza.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:23
- A właśnie, kim jest Scott, skąd się tu wziął i czemu jest taki ważny? spytałam znowu, a mówiąc to upewniłam się, że wejście do pokojów Stiga jest dobrze zablokowane, w razie gdyby jednak mieli nas szukać.

Edytowane przez panda dnia 01-03-2016 23:27
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:30
- Scott przybył tutaj z drugiej wyspy, która została zniszczona przez co równowaga została zachwiana. Na tej wyspie zginął też mój ojciec co właśnie Nicholas mi powiedział. Podobno tylko mechanizm może przywrócić tą równowagę, ale nie wiem co się w związku z tym ma stać. Wracając jednak do Scotta to miał ze sobą nie tylko nóż, który widzieliście, ale również klucze tak bardzo poszukiwane przez Stiga. - po chwili pauzy, zerkając czy nikogo nie ma w pobliżu - Lecz on nie wie gdzie one są gdyż je ukryłam w miejscu, których nikt nie znajdzie. Dlatego mi to zrobili Iren, bo chcę dobrze, a Stig wie.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:34
Trochę zaczynałam łapać. Oczywiście zdawałam sobie sprawę, że jej wersja może być mocno stronnicza i że mam jeszcze bardzo dużo watpliwości, ale nie było na to czasu. - Dokończymy to potem, a póki co, wiesz co robić dalej? Gdzie mamy iść?

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:34
/ spamerzy smiley

Gaven już od jakiegoś czasu nie czuł się zbyt dobrze. Nie było to jednak spowodowane trudami wędrówki lecz brakiem codziennej dawki morfiny, którą od dłuższego czasu stosował niczym cukier do herbaty. Jego organizm nie był przyzwyczajony do tak długiej absencji od tego "magicznego" specyfiku...
Mimo przymkniętych powiek doskonale słyszał rozmowę obu kobiet. Postanowił jednak im nie przeszkadzać, nie ze względu na uprzejmość, lecz temu, by kobiety miały większe szanse na powodzenie ucieczki. W tym stanie byłby tylko balastem, zresztą nie zostawiłby tutaj Riley'a samego. Właśnie, Riley. Zabrano go gdzieś już jakiś czas temu i mimo, że dość sporo różniło go z bratem, to zaczął się trochę o niego niepokoić. Doskonale pamiętał to, co zrobiono z murzynem z busa. Nie chciał by to samo stało się ze starszym Boyd'em.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:40
- Musimy wyjść tylnym wyjściem i iść na przystań. Tam... - Alayne przerwała i złapała Iren za rękę ciągnąc ją za szafę, która stała niedaleko. W pomieszczeniu ktoś się pojawił, a był to Spook, który poczuł się zbędny w momencie pojawienia się Stiga.
Stig
Użytkownik

Postać:
Stig

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:41
- Zrób co musisz, a nagroda cię nie ominie - odparł Stig podając Rileyowi broń.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:42
Jak widać bardzo szybko pożałowałam tego, że się zgodziłam na ten nieprzemyślany plan. Nie zamierzałam teraz jednak go przerywać, bo doskonale wiedziałam, co nas by za to czekało. Siedziałam cicho jak mysz pod miotłą i próbowałam dojrzeć cokolwiek, co robi Spook.

Spook
Użytkownik

Postać:
Spook

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:48
Spook tymczasem wyjął czekoladę z jednej szuflad i zaczął się nią zajadać siedząc przy biurku Stiga.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 01-03-2016 23:49
Riley bez słowa wziął broń. Nadal był w lekkim szoku, ale uważał, że nie należy teraz zadawać pytań. Nie zaszczycając spojrzeniem Muldera i Hawkinga skierował się do drzwi, którymi ich tu wprowadzono. Stało przy nich dwóch osiłków z bronią. Railey popatrzył na nich i uniósł brwi. Najwidoczniej dostali znak od Stiga i się odsunęli. Boyd pewnym krokiem wparował do pomieszczenia, gdzie byli więzieni i omiótł je wzrokiem, celując bronią przed siebie. Jakież było jego zdumienie, gdy nie zauważył nigdzie Alayne. Na jego twarzy malowała się wściekłość.
Gaven! - krzyknął do ledwie przytomnego brata. Gdzie jest ta pierdolona suka?!

Edytowane przez Otherwoman dnia 01-03-2016 23:50
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2016 23:53
Jego "drzemkę" przerwał mu Riley, który wparował do celi tak, jak zawsze miał w zwyczaju odwiedzać go w jego mieszkaniu w wiosce. Gaven podniósł się z ziemi i rozejrzał się sennym wzrokiem po dość opustoszałej celi. Póki co postanowił nie zdradzać, że doskonale wie którędy kobiety się ulotniły.
- Nie wiem, spałem... - odpowiedział i szeroko ziewnął. - Co Ci powiedzieli? Skąd masz broń?

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 01-03-2016 23:56
Riley zignorował pytanie Gavena. Nie wiesz??? Nie potrafisz nawet upilnować jednej pieprzniętej baby? - podszedł do brata i potrząsnął jego ramieniem, żeby doprowadzić go prędzej do przytomności. Pozwalasz, by ci wchodziły na głowę??? Jesteś facetem czy jakimś piździelcem? - Boyd był realnie wkurwiony.

Edytowane przez Otherwoman dnia 01-03-2016 23:56
Strona 37 z 112 << < 34 35 36 37 38 39 40 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum