Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 15:02:25 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 13
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:06:23
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 29 z 112 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Autor RE: Wyspa
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:15
- Ale ja nic... Toby, proszę... - zaczęłam prawie łkać, co w sumie było cholernie żałosne, ale skoro miał mi coś zrobić to odgrywanie scen było jak najbardziej na miejscu. - Nie wiem gdzie jest Alayne, ostatni raz widziałam ją w stacji!

Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 22:18
Riley podszedł błyskawicznie do obezwładnionego Abrahama i wyciągnął paralizator. Przytknął mu go do pleców i uruchomił, co spowodowało u mężczyzny najpierw drgawki, a po dłuższej chwili kontaktu z prądem elektrycznym utratę przytomności. Boyd czul się teraz trochę jak Marcus w relacjach ze swoimi psami.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 28-02-2016 22:19
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:22
O w mordę - pomyślał tylko Abraham gdy jakiś mięśniak ruszył w jego kierunku z paralizatorem. Niestety miał on rozrusznik serca i przez prąd przechodzący przez jego ciało przestał on działać.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:22
Leigh patrzył z zaskoczeniem na akcję Rileya.
- Auć, aż boli od samego patrzenia.
Talbot ominął nieprzytomnego Abrahama i chciał ruszyć do zbrojowni, ale nagle obrócił się.
- Musimy go gdzieś schować, jak zobaczą go to będą wiedzieć, że coś jest nie halo.
Meteorolog otworzył pobliskie drzwi i wszystkim ukazał się składzik na mopy, miotły, środki czystości i inne pierdoły jak zepsute krzesła czy nieużywana od dawna pralka Frania.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:24
- Nie bój się Iren - Toby podszedł do kobiety na wyciągnięcie ręki - Nic ci nie zrobię bo wiem, że ty nic nie zrobiła byś Alayne. - po chwili złapał głęboki oddech i odparł - Proszę cię tylko byś opowiedziała mi o swojej rozmowie ze Stigiem.
Edytowane przez Toby dnia 28-02-2016 22:25
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 22:28
Riley podniósł za ramiona Abrahama, żeby go upchnąć do składziku i wtedy wydało mu się, że facet w ogóle nie oddycha.
Ej, koleś chyba odwalił kitę - zagadał do reszty, ale wolałby, żeby ktoś bardziej kompetentny potwierdził tę wystawioną na szybko diagnozę.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:32
- Że co? Miałeś go tylko unieszkodliwić, a nie zabić! Pojebało Cię? Trzeba go zanieść do lekarza. A nie, mamy przecież lekarza.
Talbot zaczął panikować, nie był typem mordercy, nigdy nie lubił żadnej formy przemocy. No i nawet lubił tę łajzę Abrahama.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:33
- Skąd ty... - tu już nie wytrzymałam ze stresu i chyba łezka mi poleciała. Otarłam ją szybko niczym zawstydzone dziecko przyłapane na tłuczeniu wazonu, po czym spróbowałam jeszcze jednej rzeczy, zanim cokolwiek powiem. - Tylko proszę, nie rób im krzywdy. Proszę, Toby. Powiem Ci, tylko nikogo nie zabijaj. - zaczęłam, przenosząc znowu na niego wzrok. Wzięłam głęboki oddech i wyrzuciłam z siebie jednym tchem: - Stig pokazał mi ciało Kayi wiszące w sali z mapą, a potem powiedział że ktoó go zabił i on tylko odwiedza Alayne, no i sobie poszedł.
Po tym wszystkim czas jakby zwolnił, czekanie na jego reakcję już było jak tortura.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 22:36
Riley nachylił się nad ciałem Abrahama i niczym przedszkolak przekomarzający się ze swoim kolegą powiedział:
Cieniaaas!

Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:38
- Iren, proszę - po tych słowach Toby podszedł blisko i lekko przytulił kobietę. Z całą pewnością nie zrobił by krzywdy komuś kogo uważa za przyjaciela. Pamiętał jak oponował gdy Alayne przedstawiła mu plan działania i o tym, że zaangażuje Iren, ale to Stig rządził i trzeba się było podporządkować. Po chwili odsunął się lekko i spytał spokojnie:
- Czy Kaya umarła tak samo jak Stig?
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:43
Gdy Riley użył swojego paralizatora na Abrahamie, doskonale zdawał sobie sprawę jak to się skończy. Jako lekarz miał wgląd do wszystkich kart zdrowia, a pracownik stacji meteorologicznej ze swoim rozrusznikiem nie miał szans tego przeżyć.
- Już za późno. Ruszajmy dalej. - rzucił, nawet nie zerkając w stronę ciała denata. Coraz bardziej niepokoił się o Juhasz, a zajmowanie się zdrowiem swoich wrogów było obecnie nie na miejscu. Był pewny, że Alayne i spółka nie mieliby żadnej litości w stosunku do nich.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 22:46
Skoro brat Rileya nie wykazał żadnego zainteresowania zwłokami pracownika stacji, Riley upuścił je z powrotem na ziemię, wzruszył ramionami i ruszył za Gavenem z naszykowaną do strzału bronią na wypadek, gdyby stacja była pełna murzynów takich jak Abraham.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:47
Parę godzin temu powiedziałam, że tkwię w gównie. Parafrazując Grę o Tron 'nic nie wiesz, Iren. Nic nie wiesz'. Gdyby właśnie ktokolwiek wparował do pokoju, dostałabym kulkę w łeb przy najbliższej możliwej okazji. Nie wiedziałam, co było gorsze - to, że Toby przygniótł mi najpewniej złamaną rękę (to chyba jednak nie), czy może fakt że dla niego to wszystko w ogóle się nie wydarzyło i dalej byliśmy dobrymi znajomymi, albo to że chyba w tym momencie zaczęłam grać na dwa fronty?
Czułam się jak ofiara jakiegoś psychopaty, najpierw wypytywanie, teraz przytulanie, jeden zły ruch i jestem na ziemi.
- Tak. Znaczy się, była powieszona, ale - tu chciałam powiedzieć że Gaven pewnie coś jeszcze widział, ale nie wiedziałam czy włączanie jego będzie dobrym pomysłem zważywszy na to, że jest tam gdzie jest - chyba nie w ten sposób zmarła. Co teraz? Co ze mną? I Alayne?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:49
Talbot schował ciało Abrahama w schowku, bo bał się, że Riley zbezcześci jego zwłoki. Następnie poprowadził grupę do zbrojowni, na szczęście nie natknęli się na nikogo więcej. Leigh otworzył drzwi i wszedł do pomieszczenia o wymiarach mniej więcej 2x1, w którym stała szafka z uchylonymi drzwiczkami, a w niej znajdowało się kilka pistoletów i 2 paczki naboi. Nic groźniejszego czy bardziej śmiercionośnego nie było. Oprócz tego w pokoiku znajdowało się trochę pierdół jak gumowe pałki, jakieś walkie-talkie czy gogle ochronne.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 22:54
Kiedy znaleźli się w zbrojowni, Riley poczuł się jak dziecko w sklepie ze słodyczami. Chodził od jednego sprzętu do drugiego i przymierzał, jak leży w dłoni.
Bazooki nie macie? - zapytał, przypominając sobie pewien wyczyn Daryla z jednego z odcinków TWD. Wreszcie zabrał paczkę naboi, bo swój zapas zostawił w domku. Następnie podszedł do gumowych pałek, wziął jedną do ręki i klepnął nią w drugą dłoń, by sprawdzić, czy "dobrze chodzi". Zadowolony z siebie spojrzał na pozostałych i wyszczerzył zęby w uśmiechu.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:56
- Nie, nie mamy. Nawet nie wiem po co to jest, pewnie jakiś ogólny przykaz, środki ostrożności. Na co dzień barometry nas nie atakują...
Leigh nie wziął żadnej broni, bo i tak nie umiałby się takową posługiwać. Zabrał za to zestaw walkie-talkie, może kiedyś się przyda.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:56
- Cieszę się, że powiedziałaś prawdę Iren - odparł Toby widząc grymas na jej twarzy - Teraz opatrzę ci rękę, a potem zrobisz co zechcesz. Zrozumiem jeśli zechcesz opuścić wyspę - tu usiadł na krześle wskazując miejsce kobiecie - gdyż i tak będziemy musieli wykonać kurs w celu transportu dla pana Scotta - złapał delikatnie za rękę Iren gdy ta już usiadła by ją unieruchomić. - Co do zaś mojej żony to wybaczę jej jak zawsze. Wiem, że robiła to bo uważała za słuszne. Nie jest winna czynów swojego dziadka.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 22:59
Toby zrobił to co trzeba przy ręce - miałam już prowizoryczny opatrunek. Szybko ją cofnęłam, bo mimo wszystko bałam się go przeokropnie. - Ale co takiego zrobił Stig? - spytałam go, oglądając świeży bandaż na ręku. Nie wiedziałam, że na moje pytanie już nie zdąży odpowiedzieć...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-02-2016 23:04
Kiedy każdy zaopatrzył się, w co chciał, cała grupa ruszyła w stronę dobiegających z oddali głosów Tobiasa i Iren. Riley zacisnął dłonie na pistolecie, podszedł do drzwi i kopnął w nie z całej siły, jak to robią na filmach. Niestety, ponieważ drzwi otwierały się na zewnątrz, skutek niekoniecznie był taki, jaki powinien...

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-02-2016 23:14
Talbot ułatwił innym sprawę. Podszedł do drzwi, nacisnął klamkę i otworzył wejście na oścież.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Strona 29 z 112 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum