Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 23:02:39 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 112 z 112 << < 109 110 111 112
Autor RE: Wyspa
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:34
Nie mogłam na to wszystko patrzeć. Alayne wyglądała tak okropnie i żałośnie... Czy kiedyś dostanę w ten sam sposób? - To prawda? - nie mogłam powstrzymać się od spytania Boyda o ten fakt z jego życia.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-03-2016 23:36
Wypierdalaj stąd, suko - złapał ją za fraki wyjebał za drzwi. Następnie podniósł z ziemi teczkę, która wypadła i wyjebał ją za Alayne. Żebym cię tu więcej nie widział! Nie odpowiedział na razie Iren, bo był zbyt zajęty wykopywaniem Montand.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 24-03-2016 23:36
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:36
- Jebnij jej tym tłuczkiem. Błagam. - powiedział telepatycznie bratu Gaven będąc gdzieś na pustyni w 1943 roku.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:37
- Riley! - kolejny raz cofnęłam się o kilka kroków tak, żeby być bliżej drzwi i Alayne. - Ale przecież mówiłeś... - zaczęłam i do oczu napłynęły mi łzy. Co ja sobie myślałam?

/tatuażem Iren jest mała koza
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:39
Tymczasem krzyki usłyszał wychodzący z podziemi Toby. Wiedział, że Alayne będzie rozlokowywać nowych rekrutów lecz nigdy by nie pomyślał, że zobaczy jak Riley Boyd wyciąga ją za fraki z mieszkania Iren. Po chwili wyciągnął nóż gdyż tylko to miał przy sobie i ruszył z nim na Boyda.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-03-2016 23:40
Co mówiłem?? - Riley odwrócił się wściekły gwałtownie tak, że omal przypadkiem nie uderzył też Iren. Czego znowu płaczesz?! - zapytał niezbyt czule. Przecież wiesz, że to suka - sam już nie wiedział, czego chce ta kobieta.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:41
- Natychmiast przestań. - warknęłam w jego stronę, a zaraz potem zobaczyłam Toby'ego. - Ty też. Rozejdźmy się i wszystko będzie w porządku...
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:42
Wściekły Toby nawet nie zauważył jak drogę zastąpiła mu Iren zamroczony pchnął nożem kobietę w podbrzusze myśląc, że trafi Boyda.

2. miejsce ex aequo z Faradayem zajmuje panda. Gratulacjesmiley
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-03-2016 23:43
Dopiero po słowach "ty też", Riley zobaczył Toby'ego z nożem, dzięki czemu w porę udało mu się ustawić w pozycji obronnej z tłuczkiem.
A ty czego tu? Gdzie mój syn????
Jednak zanim uzyskał odpowiedź, Toby dźgnął nożem Iren.
Ty!!! - Toby mógł zobaczyć w oczach Rileya najgłębsze kręgi piekielne. Boyd zamachnął się tłuczkiem i trafił nim Hanso w głowę.

Edytowane przez Otherwoman dnia 24-03-2016 23:46
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:46
Natychmiast padłam na ziemię i poczułam, jak ból przeszywa całe moje ciało. Krew powoli dostawała się do wszystkich wnętrzności, i jedyne co mogłam zrobić, to patrzeć na twarz wściekłego Boyda. - Skarbie... - wycharczałam, trzymając ręce w miejscu zadania ciosu. Rozpaczliwie łapałam powietrze, żeby mieć jeszcze chociaż chwilę więcej na tym świecie.
Edytowane przez panda dnia 24-03-2016 23:55
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-03-2016 23:56
Riley odrzucił tłuczek i uklęknął przy Iren. Jego twarz po raz pierwszy wyrażała prawdziwą rozpacz. Nie umieraj mi tu, kurwa - mówił. Gaven cię opatrzy. Zaraz go zawołam - próbował uciskać miejsce, gdzie była zraniona, ale bądźmy szczerzy, Riley był znacznie lepszy w zabijaniu, niż ratowaniu ludzi. Pośpiesznie ściągnął bandaż ze swojej ręki i zaczął obwiązywać nim ranę Juhasz. Materiał jednak bardzo szybko nasiąknął krwią. Ja pierdolę, nie wygłupiaj się, nawet nie próbuj umierać. Obiecuję, że cie nie nigdy uderzę, tylko nie umieraj.... - szlochał, przytulając ją do siebie, przez co sam także cały był zakrwawiony.

adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-03-2016 23:59
Toby jak i Iren padli nieprzytomni od zadanych ciosów. W obu przypadkach wyglądało to bardzo poważnie. Jedynymi przytomnymi osobami byli Riley Boyd i Alayne Montand. Słowo złe stosunki było łagodnym określeniem ich relacji. Od samego początku szczerze się nienawidzili, a Boyd zabierał Alayne wszystkiego osoby na których jej zależało. Najpierw Iren, która omamił jakimś dziwnym urokiem, którego nie znał pewno i najlepszy szaman w Afryce, a teraz Toby. Leżał nieprzytomny na ziemi obok niej, a z jego rany na głowie ciekła krew. Kobieta czując ogromny przypływ siły złapała za nóż, który wypuścił Hanso po czym podeszła do Rileya klęczącego nad Iren i zadała mu cios w brzuch.

Po kilku dniach Riley Boyd obudził się. Był przywiązany pasami do łóżka. Wyraźnie mógł poczuć, że znajduje się na jakiejś łodzi choć już nie w obszarach polarnych bo powietrze było jakoś dziwnie parne. Gdy rozejrzał się po pomieszczeniu, obok mógł dostrzec Iren. Siedziała ona na łóżku i wpatrywała się w Boyda. Co teraz będzie i jak potoczy się życie tej dwójki zależy tylko od nich. Dopływali właśnie do Reunion. Syna Rileya spotkał jednak inny los i nie było go razem z nimi.

1. miejsce zajmuje Otherwoman. Gratulacjesmiley
Edytowane przez adi1991 dnia 25-03-2016 00:01
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-03-2016 00:31
rok 2057

Przez zaśnieżone ulice małego miasteczka gdzieś w USA szedł około 45. letni mężczyzna. Miał on na sobie kurtkę, a pod nią całkiem już niemodną cętkowatą koszulę. Jego ojciec często jednak taką nosił więc i on nie wstydził się tego co skrywała jego kurtka. Nie przybył tutaj jednak po to by rozmyślać o koszuli lecz po to by oddać coś pewnemu człowiekowi. Niósł on pod pachą małe pudełko z logiem Dharmy na wieczku. W środku znajdował się lekko zardzewiały już nóż, a obok niego kartka ze słowami napisanymi przez jego ojca: "Kiedy zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie".

Po kilku minutach był na miejscu. Zapukał do drzwi po czym mówiąc, że nazywa się John Smith oddał mężczyźnie, który tam mieszkał pudełko.

Po kilkunastu dniach podróży, kilku przesiadkach między różnymi środkami transportu Robie dotarł do domu. Nigdy nie sądził, że tą kupę skalistych wysp pośrodku niczego uzna za dom. Jego przyszywana matka wychowała go jednak tutaj wraz z czterema siostrami, które były znaczie młodsze ale mężczyzna zawsze się o nie troszczył i bronił mimo iż tak na prawdę nie były z nim spokrewnione. W końcu wszedł do domu ojca, który od wielu lat rządził na wyspie, a teraz siedział w fotelu. Dochodził już siedemdziesiątki, ale nadal jego umysł był bystry jak za dawnych lat. Tobias Hanso popatrzył tylko na syna widząc jak bardzo przypomina z wyglądu swojego biologicznego ojca. To była jednak jedyna rzecz w jakiej go przypominał. Wraz z Alayne wychowali go na wspaniałego człowieka, który działał głową, a nie pięścią. Robie Hanso(nazwisko przyjął na własne życzenie w dniu 16. urodzin) był wybitnym naukowcem, który razem z profesorem Mżawką doprowadził do wielu wspaniałych przełomów w nauce choć ludzie na zewnątrz nie znali twórców tych wynalazków jakie umilały im codzienne życie.

Dorosły mężczyzna usiadł naprzeciwko swojego ojca wspominając jak przez mgłę tego człowieka z dzieciństwa co ponoć nim był. Robie wiedział jednak, że to nie Riley Boyd był dla niego autorytetem tylko Tobias Hanso, jego prawdziwy i jedyny ojciec.
Edytowane przez adi1991 dnia 25-03-2016 00:33
Strona 112 z 112 << < 109 110 111 112
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum