Autor |
RE: Wyspa |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:14 |
|
|
Riley znowu westchnął. Z nimi niedobrze i bez nich źle - mruknął, mając na myśli oczywiście kobiety. Jemu się spieszyło, od wielu dni nie mógł myśleć o niczym innym. No chyba, że akurat myślał o tym, by wpierdolić Alayne, Toby'emu lub Gavenowi.
Nie wiem, teraz chyba trzeba poczekać na ruch Toby'ego - powiedział trochę niepewnie. W sumie dobrze byłoby dopilnować, by Hanzo wywiązał się z obietnicy. Z drugiej strony chciał się w tej chwili zająć Iren, zamiast niańczyć dzieciaka. Kto wie, kiedy będzie się mógł do niej dobrać, jak wsadzą mu teraz Robiego do mieszkania.
Krótka piłka. Do ciebie, czy do mnie?
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/photo[4].jpg)
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:14 |
|
|
- Zdawało mi się ze jeszcze nie jest skonczony. - powiedział Mulder. - Chętnie się przełęcę.
W rzeczywistości Dog szukał sposobu, aby zejść Mzawce z linii strzału, co biorac pod uwage slabe zapewne wyszjolenie Mzawki powinno byc łatwe ale aktualnie nie miał pomysłu jak to zrobić. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:16 |
|
|
- Nie daj się zabić. - kiwnął głową w stronę Francisa i wszedł do pomieszczenia z kołem. Odpowiedź Toby'ego świadczyła tylko i wyłącznie o tym, że musiał zginąć. Sam również był tego samego zdania. Wszystko ma swój początek i koniec. Najwidoczniej dla niego pozostało już tylko to drugie. Przypomniał sobie, że kiedyś powiedział iż niczego się nie boi. Oczywiście kłamał, ponieważ każdy człowiek ma swoje lęki i nawet jeśli skrywane są bardzo głęboko, to nigdy nie można się ich pozbyć. Dla Gavena samotność była najgorszym koszmarem, z którym właśnie teraz musiał się zmierzyć. Chwycił drewniane koło i z całych sił zaczął je przekręcać.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Andrzej Mzawka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:17 |
|
|
- Jest skończony, ale to nie jest to czym myślisz, że jest. To nie statek kosmiczny tylko coś co zbudowaliśmy na polecenie rządu dla którego pracujesz. - odparł Mżawka, który miał lepsze wyszkolenie niż Mulder mógł sądzić. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:18 |
|
|
- Do mnie. - odparłam szybko, bo byłam pewna, że Boyd nie wie, albo wie słabo co znaczy słowo 'antykoncepcja'. A ja nie miałam zamiaru mieć teraz dzieciaka na głowie. Pociągnęłam 'narzeczonego' za rękę do swojego mieszkania. Niestety, właśnie w tym momencie wszystko zaczęło się trząść...
Edytowane przez panda dnia 24-03-2016 22:20 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:26 |
|
|
Boyd nie wie, albo wie słabo co znaczy słowo 'antykoncepcja'
Kurde, a Boyd liczył już na kolejnego dzieciaka, może tym razem byłaby córka ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
------------------------------------------------------
Riley, którego wyobraźnia szalała już wokół tatuażu Iren, z chęcią zgodził się na pójście do niej. No to chyba mamy mojego brata z głowy - powiedział, gdy wszystko zaczęło się trząść.
|
|
Autor |
adi1991
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:26 |
|
|
9.V.1943
Na pustyni w Tunezji panował zamęt. Brytyjczycy i Amerykanie przeprowadzali właśnie ostateczną ofensywę. Młody Duńczyk uwijał się jak w ukropie ale bał się, że nie da rady. Jego ludzie ładowali na łódź sztaby złota. Opatrzone były one swastyką oraz logiem jego jednostki. Afrika Korps, które przechodziło właśnie do historii. Ostatni żołnierze ginęli pod naporem Alianckich kul. W pewnym momencie na pustyni przed namiotem Duńczyka pojawił się człowiek. Nie wiadomo skąd się wziął, ani jak tu przybył. Mężczyzna popatrzył na niego wiedząc, że to nie może być przypadek gdyż tamten miał na ramieniu naszywkę z logiem, które poznał by wszędzie choć ta nazwa po środku nic mu nie mówiła. Po chwili pomógł mężczyźnie wstać po czym odparł przedstawiając się:
- Witaj. Jestem Alavar. Miło cię poznać.
5. miejsce zajmuje Arctic. Gratulacje![smiley](../images/smiley/piwo.gif) |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:32 |
|
|
W momencie, gdy Gaven zaczął przekręcać koło, wrzuciłem pistolet tuż pod jego nogi, by przekonać się, co się wydarzy.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:33 |
|
|
/nie chcesz wiedziec co jest tym tatuazem ale ok XD
- Czasem warto poprosić. - zaczęłam się trochę z niego zgrywać. Kiedy byliśmy już blisko mojego mieszkania, mocniej ścisnęłam jego rękę. Gdybym wiedziała, jakie dantejskie sceny omijają mnie w jaskini i ukrytej stacji Dharma... |
|
Autor |
Toby
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/toby3[1780].jpg)
Postać: Toby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:35 |
|
|
Toby podniósł pistolet jak już Gaven odszedł.
- Na prawdę Francis? Myślałem, że stać cię na coś lepszego.
Nie wydarzyło się nic niezwykłego poza zniknięciem Boyda oczywiście. |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:37 |
|
|
- Na podstawie technologii kosmitów. Sam byś czegoś takiego nie wymyślił, Mżawka. - w głosie Mżawki pobrzmiała jakaś dziwna pewność siebie. Jakby nie był zwyczajnym jajogłowym za jakiego miał go Mulder.
Mulder już dawno nie pracował dla rządu USA bo zrozumiał, że rząd współpracuje z konspiracją. Służył jedynie prawdzie wspomagany przez Scully i w pewnym stopniu przez dyrektora Skinnera. Był samotnym strzelcem, który chciał zdobyć niezbite dowody nadające się do pokazania ludzkości. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:39 |
|
|
Oczywiście. Na szczęście miałem gotową odpowiedź na to pytanie.
- Lubiłem Gavena. Chciałem, żeby miał przy sobie broń, gdy już wyląduje w Tunezji... Myślałem, że przeniesie się razem z nim - powiedziałem, próbując się jak najbardziej opanować.
W tym momencie spróbowałbym wymknąć się jakoś z pomieszczenia i poszukać Muldera, żeby spróbować zniszczyć mechanizm w skarbcu. Jako że jednak edycja się kończy, a ja przeczuwam swoją śmierć, postanowiłem zrobić coś zupełnie innego.
Spojrzałem spode łba na Toby'ego.
- Wiesz, dlaczego lubiłem Gavena? - zapytałem.
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:40 |
|
|
powiedz, bo mnie (już nie tylko Rileya) to bardzo ciekawi /
---------------------------------------------
Riley oczywiście najchętniej zaciągnąłby ją od razu do sypialni, ale nawet on zdawał sobie sprawę, że wypadało stwarzać pozory. Kiedy znaleźli się w mieszkaniu gwizdnął cicho. Jak tu czysto u ciebie - zaskoczony rozglądał się po pokoju. Taki stan rzeczy napawał go optymizmem. Podszedł do barku i otworzył go. Widać, że barek Iren nie miał się gorzej niż barek Gavena.
To co pijesz? - zapytał, patrząc na jakąś dziwną etykietę z napisem "Soplica".
Edytowane przez Otherwoman dnia 24-03-2016 22:42 |
|
Autor |
Andrzej Mzawka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:41 |
|
|
- Nie ma żadnych kosmitów Mulder. Jesteśmy tylko ty, ja i ten pistolet - odparł spokojnie Mżawka patrząc na agenta FBI. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:43 |
|
|
dowiesz sie zaraz
- O nienienie, tego nie. - wyjęłam mu butelke z ręki i odłożyłam szybko butelkę na miejsce. - Mam to z Polski i używam jako rozcieńczony spirytus. Whisky jest obok. |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:44 |
|
|
Zielona ciecz na skarpetkach Mżawki nie drażniła Muldera... to nie była krew kosmitów... ale skąd Mżawka o niej wiedział...
- Wiedziałeś o zielonej krwi kosmitów... dobrze wiesz, że kosmici istnieją.
Mulder szedł teraz tyłem wpatrując się w wymierzoną w niego lufę pistoletu. Znalazł się już na rampie prowadzącej do wnętrza pojazdu... |
|
Autor |
Toby
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/toby3[1780].jpg)
Postać: Toby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:44 |
|
|
- Szczerze? Gówno mnie to obchodzi - odpowiedział Toby po czym strzelił 4 razy w kierunku Francisa trafiając go w klatkę piersiową. Po chwili Arab upadł i nim zdążył cokolwiek powiedzieć wyzionął ducha.
- Pieprzony świr - odparł tylko Toby patrząc na martwe ciało Hawkinga. Bez słowa ruszył na górę wyrzucając po drodze broń do podziemnej sadzawki.
mrOTHER zajmuje 4. miejsce. Gratulacje![smiley](../images/smiley/piwo.gif)
Edytowane przez adi1991 dnia 24-03-2016 22:48 |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:47 |
|
|
Jakie życie, taka śmierć. Gdy dowiesz się, czy Alayne to ukartowała, daj znać.
|
Autor |
adi1991
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:49 |
|
|
Nagle. Na korytarzu przy mieszkaniu Iren dało się słyszeć kroki kilku osób. Wyraźnie było słychać, że zmierzają właśnie do mieszkania Juhasz. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 24-03-2016 22:49 |
|
|
Boyd odstawił napój alkoholowy z Polski i sięgnął po whisky. Z regału wyjął dwie szklanki i nalał do nich trunku.
To, za co wypijemy? - Riley miał mnóstwo pomysłów, tak wiele, że nie wiedział, który wybrać, więc pozwolił zdecydować Iren.
|
|