Autor |
RE: Wyspa |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:17 |
|
|
Miłość jest ślepa, Iren. - rzucił, zwracając swój wzrok na kobietę. Założył jej kosmyk włosów za ucho, które wcześniej leżało na policzku. - Teraz sam się o tym przekonuję.
To jej pojechałeś
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:18 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Miłość jest ślepa, Iren. - rzucił, zwracając swój wzrok na kobietę. Założył jej kosmyk włosów za ucho, które wcześniej leżało na policzku. - Teraz sam się o tym przekonuję.
To jej pojechałeś
no wlasnie nie wiem nawet jak mam na to odpisac...
EDIT |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:19 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
To jej pojechałeś
chodziło o to, że mimo iż jest dziwką to się w niej kocha
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
adi1991
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:20 |
|
|
Tymczasem do pomieszczenia wpadła Alayne przerywając miłosny wątek. Chwilę posapała po czym odparła - Boyd przekręcił koło pod portem profesorze. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:25 |
|
|
Arctic napisał/a:
Otherwoman napisał/a:
To jej pojechałeś
chodziło o to, że mimo iż jest dziwką to się w niej kocha
/BOZE.
Irena. Ta kobieta miała na imię Irena, była miła i mieli z Rileyem dziecko. Jakim cudem ona godziła się na te okropności? I czemu, do kurwy, kolejny Boyd mnie dotyka? Na szczęście z opresji uratowała mnie Alayne, o ironio.
- Co? Jak to, czemu? - wyrzucałam z siebie kolejne słowa. Muszę sobie dać z nimi spokój, bo zwariuję.
Edytowane przez panda dnia 21-03-2016 22:31 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:35 |
|
|
- Co mu znowu strzeliło do tego cholernego łba?! - Gaven poderwał się z miejsca i podszedł do Alayne. Miał już dosyć tych wszystkich eksperymentów i podróży w czasie, jednak Riley najwidoczniej miał inne zdanie na ten temat.
|
Autor |
Andrzej Mzawka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:38 |
|
|
Profesorowi Mżawce aż pociekło z nosa gdy usłyszał o tym co zrobił Boyd. Miał dość już tej bandy. Wcześniejsze grupy były zdecydowanie mniej problemowe. Jedni zginęli podczas przeskoku, drudzy podczas pobytu w alternatywnej rzeczywistości, ale ci to byli imbecylami do potęgi. Nie dość, że wszyscy latali za puszczalską Iren to do tego kręcili nie tym co mogli. |
|
Autor |
adi1991
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:39 |
|
|
Alayne zrobiła tylko minę w stylu wiesz jaki jest twój brat. Trzymała jednak paralizator w pogotowiu gdyby drugi Boyd okazał się podobnie jak Riley damskim bokserem.
Edytowane przez adi1991 dnia 21-03-2016 22:40 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:40 |
|
|
- Alayne, czemu masz krew pod nosem? - spytałam, chociaż domyślałam się, że to mógł być Riley. |
|
Autor |
adi1991
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:46 |
|
|
- Riley - odparła tylko krótko na pytanie Iren. Po chwili zwróciła się do profesora - Co teraz? |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:48 |
|
|
"Idiota, teraz pewnie wzmocnią straże i w życiu nie uda nam się zniszczyć tego cholerstwa." pomyślał Mulder.
- Wszczepiliście nam implanty, prawda? Miniaturowe mikroprocesory? Rząd USA taki stosował i powodowały one raka dróg oddechowych, stąd ta krew... - wyjaśnił bardziej sobie niż innym Mulder.
- To o co chodzi z tymi malowidłami? I skąd mieliście te fałszywe ciała nikogo nie mordując?- dopytywał Dog.
Edytowane przez Faraday dnia 21-03-2016 22:49 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:51 |
|
|
Wzięłam głęboki oddech, i pewnie będę musiała wziąć jeszcze kilkanaście takich, żeby przytrzymać Gavena jak Riley wróci i sama mu nie wpierdolić. Teraz nie zamierzałam się jednak odzywać, bo Mulder poruszył temat, który mnei samą nurtował. |
|
Autor |
Andrzej Mzawka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:52 |
|
|
- Koniec z pytaniami i odpowiedziami - odparł tylko zdenerwowany Mżawka. Po chwili wyszedł z pomieszczenia po czym przyprowadził dwóch strażników - Na łódź z nimi. Znajdziecie też drugiego Boyda i go tam doprowadźcie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 22:55 |
|
|
Czułam się winna tego wszystkiego. Teraz na dodatek Mżawka przestał odpowiadać tak samo jak Toby - a mogłam zostać z Mulderem i Francisem i skończyć wywiad... - Boże. - szepnęłam, bo znowu się przestraszyłam że zapakują nas gdzieś, ale tak samo jak niedawno po prostu przeniosą nas w inne miejsce na wyspie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:11 |
|
|
- Na łódź? To znaczy, że wracamy do domu już dziś? - zadał pytanie Mżawce, by nie mówiono iż nie jest zainteresowany fabułą.
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:12 |
|
|
- Dajcie nam odpowiedzi do cholery! Wsiądziemy w tą łódź i gdzie wylądujemy? Na Wyspie Św. Heleny?
Strażników było tylko dwóch. Ze swoim wyszkoleniem i biorąc pod uwagę efekt zaskoczenia oraz to że może spodziewać się pomocy ze strony Gavena albo dziewczyn Mulder rzucił się na strażników. Dopadł do jednego z nich i zdzielił pięścią w twarz. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:13 |
|
|
Riley powoli odzyskiwał przytomność. Pierwsze, czego doznał, to okropny ból w okolicy krocza. Od razu domyślił się, że to Alayne go tak urządziła.
Suka.. - wyrzęził, zwijając się z bólu. Gdzie jesteś, suko?! - zwołał, ściskając dłońmi swoje jajka (heh). Chodź tu do mnie, żebym ci wpierdolił! - wołał, nie wiedząc, że Montand już dawno sobie poszła.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:16 |
|
|
- Mulder, uspokój się bo jeszcze nas zwiążą i zakneblują! - czy wszyscy faceci na wyspie mają właśnie jakiś wyrzut testosteronu? A może to tak działa koło? |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:19 |
|
|
Gaven zmierzył tylko wzrokiem doktora Mżawkę i stwierdził, że nie będzie bił tego poczciwego człowieka.
- Właśnie, Mulder. Nie słyszysz co mówi Iren? - przytaknął swojej małej sikoreczce.
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2016 23:22 |
|
|
Odsunęłam się od Gavena i popatrzyłam na niego z odrazą, bo nie zamierzałam z nim mieć nic wspólnego.
Edytowane przez panda dnia 21-03-2016 23:23 |
|