Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 01:32:37 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny04:29:01
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 89 z 112 << < 86 87 88 89 90 91 92 > >>
Autor RE: Wyspa
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:13
W końcu Boydowie znaleźli się w grupie, już się martwiłam, że coś się stało, i to jak widać nie bez powodu, bo zauważyłam na szyi Gavena wyraźny, czerwony ślad i jego bladą twarz. Zdenerwowana, rzuciłam mordercze spojrzenie na Rileya. Czy oni naprawdę myśleli, że ja jestem taka głupia i nic nie widzę?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:15
Andrzej Mżawka tymczasem siedział w swoim laboratorium i coś notował przy biurku. Wyglądał teraz dokładnie tak jak na filmie choć nie miał na sobie gogli. Biały fartuch przykrywał jednak coś czego nie było widać na filmie. Profesor miał na sobie krótkie spodenki sięgające kolan, zaś na stopach sandały w połączeniu ze skarpetami gdyż w pomieszczeniach panowały straszne przeciągi, a on wiedział, że stopy są jedną z najbardziej wrażliwych części ciała na zimno.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-03-2016 22:23
Riley zobaczył spojrzenie Iren, ale błędnie odczytał jego znaczenie. Sądził, iż jest nim po prostu zainteresowana. Wsadził ręce w kieszenie, gotowy na przyjęcie kolejnej porcji pseudonaukowej papki od doktora Mżawki, gdy nagle jego palce natrafiły na jakiś kawałek papieru. Boyd zaciekawił się, co tez to może być. Wyjął kartkę i zdziwił się niepomiernie. Było to zdjęcie jego młodszego brata. Ale co ono robiło w tych spodniach, które dostał od jakichś obcych ludzi?. Patrzył na zdjęcie: klik
Sam zrobił mu je kiedyś na grillu z okazji imienin ciotki. Przyglądał mu się przez chwilę, po czym zaśmiał się. Gaven wyglądał na nim tak idiotycznie.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 20-03-2016 22:28
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:24
Nie miałam czasu na pogadanki z Rileyem, chociaż postanowiłam, że muszę z nim pogadać tak samo jak zrobiłam to z Gavenem. Pojawił się jednak Andrzej Mżawka - chyba najdziwniejszy naukowiec, jakiego w życiu widziałam, a widziałam wiele. Podziękowałam mu jednak w myślach za założenie skarpet, bo widok jego bosych stóp byłby chyba gorszy, niż to co zobaczyłam do tej pory razem wzięte. - No dobra, czyli od Ciebie dowiemy się, co się tutaj stało od początku do końca, tak?
Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:36
- Ach, witajcie - zawołał Mżawka gdy ujrzał swoich gości - Miło was wszystkich poznać - odparł po czym podał rękę każdemu z piątki - Może skusicie się na herbatę albo, któryś z tych tropikalnych owoców? Ponoć mają dużo witamin.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-03-2016 22:39
Gdyby Riley nosił okulary, zapewne teraz by je zdjął i przetarł. Patrzył na Mżawkę i nie wierzył.
Poważnie? Skarpety do sandałów? - zapytał naukowca, gdy ten podawał mu rękę, jak zwykle nie zważając na takt. Nie szanował jednak tej zgrai w białych kitlach, która od jakiegoś czasu robiła im tylko wodę z mózgu. Skądżeś ty się urwał? Z Polski? - zaśmiał się Boyd.

Edytowane przez Otherwoman dnia 20-03-2016 22:39
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:41
- Panie Mżawka, dziękujemy, ale my chcemy tylko wiedzieć, co tutaj się stało.
Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:45
Profesor spojrzał z niedowierzaniem na Boyda. Od lat było wiadomo, że sandały w skarpetkach to hit, którego nikt nie docenia. Z jednej strony ciepło, a z drugiej strony przewiewnie. Po chwili jednak zwrócił uwagę na Iren i odparł tylko - Droga panno Juhasz jak się może część z was domyśla odbyliście podróż w czasie mówiąc niezbyt skomplikowanie choć to wcale nie jest takie proste jak wygląda.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:48
Po raz kolejny - nie byłam aż tak głupia, robiłam doktorat o pingwinach. - Czyli? Są jakieś tego konsekwencje? Może Ty nam powiesz, co wydarzyło się po przekręceniu koła? - celowo nie powątpiewałam w możliwość podróży w czasie, bo takim naukowcom nie można było deptać po odciskach, szczególnie jeśli sami bylismy obiektem eksperymentu.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:52
Riley na szczęście zdecydował się puścić Gavena, dzięki czemu ten drugi mógł złapać w końcu oddech. Nie trwało to jednak zbyt długo, bowiem od razu ruszyli na spotkanie doktora Mżawki z filmu instruktażowego. W końcu osobiście stanęli przed tą sławną szychą w świecie naukowców. Doktor sprawiał wrażenie inteligentnego choć nieco szalonego człowieka. Wskazywał na to choćby jego strój i okropne nawyki w postaci łączenia skarpetek z sandałami. Szkot stał więc tak, rozmasowując sobie szyję. Co chwilę zerkał na Riley'a i wyobrażał sobie różnorakie metody tortur, które, gdyby mógł, z pewnością zademonstrowałby na swoim bracie. Zaczął się zastanawiać czy czasami ich matka nie ucieszyłaby się z prezentu bożonarodzeniowego w postaci skrzynki z genitaliami Riley'a.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-03-2016 22:53
Riley nie zamierzał słuchać tego pierdolenia o podróżach w czasie. Podszedł sobie luzackim krokiem do koszyka z owocami i wybrał piękne dojrzałe mango. Podrzucił je w górę i złapał z powrotem w dłoń, zerkając przy tym na Iren, czy docenia jego sprawność fizyczną. Następnie wziął ze stolika nóż i odkroił sobie plasterek owocu celem spożycia go.

Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:53
- Po wizycie w skarbcu znaleźliście się w alternatywnej rzeczywistości, zaś po przekręceniu koła przez pana Scotta powróciliście do swojej linii - przynajmniej tak mi się wydaje - dodał już w myślach profesor.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 22:57
- Okeeeej... - tak naprawdę nie do końca rozumiałam, ale wolałam wykorzystać Mżawkę do zdobycia wszystkich informacji, póki ktoś mu czegoś nie zrobi. Oczywiście nei widziałam pokazu Rileya, a nawet gdybym go zobaczyła to średnio by mnie on interesował, bo miałam obok siebie człowieka nauki jakim był niewątpliwie Andrzej Mżawka. - Są jakieś skutki uboczne tej alternatywnej rzeczywistości? Na czym to polegało, mogliśmy tam spotkać siebie samych?
Edytowane przez panda dnia 20-03-2016 22:58
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-03-2016 22:59
Riley tylko przewrócił oczami i sięgnął do koszyka po kolejny owoc, który przykuł jego uwagę. Był jakiś dziwny, jeszcze nigdy takiego nie jadł. Rozkroił go na pół i wtedy po całej podłodze rozsypały się czarne pestki.
God damn it! - zaklął głośno Boyd, strzepując pestki ze spodni.

mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 20-03-2016 22:59
Sprawa wyglądała na jeszcze bardziej skomplikowaną, niż uważałem wcześniej. Nie wiedzieć jednak czemu, widok Mżawki wzbudził we mnie olbrzymie zaufanie do jego osoby i przeczucie, że ten człowiek nie ma nic wspólnego z manipulacjami, których dopuszczał się Toby. Tak dobrze mu patrzyło z oczu i wełnianych skarpet.
- A skąd wiesz, że ponowne przekręcenie koła przywróciło nas do tej samej alternatywnej rzeczywistości, nie zaś do jakiejś innej? I dlaczego w ogóle odbyliśmy tą podróż? Co takiego wydarzyło się w drugiej rzeczywistości, że stacja była opuszczona? - zacząłem dopytywać z zainteresowaniem. Gdyby jednak zdarzyło się, że facet jest podstawiony, to może się na czymś potknąć.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 23:04
- Teoretycznie moglibyście spotkać samych siebie, ale te badania są zbyt ważne by nie podjąć takiego ryzyka. Zresztą obecny tu Tobias robił to już kilka razy i jak widać jest całkiem normalny. - po chwili odezwał się Hawking więc Mżawka dodał - Do tej pory zawsze to działało, a nie robimy tego po raz pierwszy. Odbyliście zaś ta podróż po to by sprawdzić w jaki sposób działa ten mechanizm. Podczas gdy wy, niczym astronauci odbywaliście podróż, tak my, naukowcy monitorowaliśmy was niczym Houston podczas misji kosmicznych.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 23:08
- No nie powiedziałabym... - mruknęłam tylko pod nosem po pierwszej części wywodu Mżawki. Zaraz, ale to możliwe, że... Tak! Toby kochał mnie w alternatywnej rzeczywistości, zagadka rozwiązana. Oczywiście powrót nie był możliwy, ale nie chciałam już tego, teraz przynajmniej byłam pewna jakim cudem on mógł kochać mnie i ją jednocześnie (a przynajmniej tak mówić) - I jaki jest wynik tego eksperymentu? Wszystko się udało? Możemy tak jak powiedział Tobias wrócić do domów?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-03-2016 23:08
Naprawdę wierzycie człowiekowi, który ubiera na siebie wełniane skarpety do sandałów? - zapytał Riley, który nie mógł pojąć, jak ci ludzie dają sobą łatwo manipulować i wmawiać różne głupoty. "Spotkanie samego siebie"! Też coś!

Andrzej Mzawka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-03-2016 23:13
- Udało się panno Juhasz i możecie powrócić do domów. - odparł Mżawka ignorując uwagi Boyda gdyż człowiek, który nie umiał obyć się poprawnie z papają nie był zazwyczaj godzien uwagi.
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 20-03-2016 23:17
Chyba po raz pierwszy w trakcie naszej wielkiej misji się głośno zaśmiałem.
- Naprawdę mamy w to uwierzyć? Byliśmy tam godzinę, bez żadnych czujników, więc nawet nie mieliście nas jak zbadać. Poza tym, co ma do tego złamana noga Nicka i wszystkie wydarzenia, które miały miejsce wcześniej? Przecież to nie był pierwszy raz, kiedy używaliśmy tego koła.
Mimo wszystko miałem nadzieję, że poczciwie wyglądający profesorek odpowie szczerze na wszelkie pytania.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 89 z 112 << < 86 87 88 89 90 91 92 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum