Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 15:10:09 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:14:08
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 84 z 112 << < 81 82 83 84 85 86 87 > >>
Autor RE: Wyspa
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:34
- Ja to zrobię. - zgłosiłam się i poszłam z powrotem do pokoju, gdzie jedliśmy obiad. Tak jak myślałam, znalazłam tam pobojowisko. - Gaven Boyd! - zawołałam dokładnie w momencie, kiedy ten wyłonił się ze spiżarni. - Chętnie bym Ci teraz przyjebała, ale mamy ważniejsze sprawy. Jeśli chcesz zabrać ode mnie stąd swojego braciszka, Toby czeka. - powiedziałam tylko i wyszłam z pokoju z powrotem do skarbca.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 22:35
Sam go sobie szukaj. Ja nigdzie nie idę - powiedział, splatając ręce na piersiach. Nie chciał widzieć swojego brata. Wciąż dźwięczały mu głowie jego słowa na temat tego, co rzekomo robił z Iren. Tym bardziej przeraziło go, że to właśnie ona po niego poszła. Spojrzał na nią tylko wypłoszonym wzrokiem, ale tym razem się nie odezwał.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 19-03-2016 22:36
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-03-2016 22:42
- Właśnie dlatego zwróciłem się do ciebie w tej sprawie. Nie pamiętam tamtego okresu zbyt dobrze. To chyba znowu moja głowa - odpowiedziałem i poczułem, że zaczęło mi w niej znowu coś pulsować. Nie mogę stracić nad sobą kontroli. Nie mogę z Tobą rozmawiać przez jakiś czas. Odejdź.

- Co do Toby'ego... On jest po prostu psychopatą - stwierdziłem. Było to spore uproszczenie, jednak nie miałem zamiaru go niczym usprawiedliwiać, ani wgłębiać się w jego pozytywne cechy charakteru.
- Swoją drogą, czego szukałeś w tej spiżarni? - zapytałem, bo zaraz zabraknie nam czasu na zorganizowanie broni.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:42
Alayne w końcu puściła rękę Tobyego. Zostali teraz sam na sam z Rileyem Boydem lecz kobieta nie czuła strachu przed nim, a raczej przed tym co ich czeka. Mimo głębokiej chęci wybaczenia mężowi wciąż nie miała pewności jak to się wszystko potoczy. Miała jednak nadzieję, że zachowa się tak jak powiedział i skończy te gierki.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:47
Gdy tylko wyszedł ze spiżarni rozległ się krzyk kobiety więc tylko podniósł głowę i ujrzał plecy Iren. Nie za bardzo ogarniając o co mogłoby jej chodzić, ruszył za węgierką by po chwili znaleźć się w skarbcu. Gaven zauważył również, że znajdowali się tam już Toby, co go trochę zaczęło irytować. Nie miał ochoty na jego kolejne wyprawy i zadania, chciał po prostu tylko opróżnić butelkę, którą trzymał w ręku.
- O co chodzi? - zagadnął, zerkając po wszystkich zebranych tu twarzach. Jeśli chodzi o Riley'a to postanowił zachowywać się tak, jakby żadnej rozmowy wcześniej nie było.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:49
- Zanim zaczniemy... Gaven, jak wygląda mój tatuaż? Widziałeś go wtedy, kiedy ponoć z Tobą spalam. - chciałam tylko rozwiązać szybko tę sprawę, przy Boydzie, żeby przestać rozsiewać ploty.
Edytowane przez panda dnia 19-03-2016 22:50
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:50
- Gdzie Hawking i Mulder? Bez nich nie ruszymy.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 22:54
Riley był wściekły na brata. Nagle coś sobie przypomniał.
Toby! - zawołał. To Gaven zabił Spooka. Tak, żeby nie było wątpliwości - powiedział i kiwnął głową, jakby sam sobie przytaknął.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:57
- Jak byłeś w Syrii... nauczyłeś się walczyć z uzurpatorem, prawda? - spytał Mulder nie wnikając czy uzurpatorem dla Francisa był Assad, bojownicy o wolność opłacani dolarami czy też ISIS. - Zauważyłem to wcześniej jak byłem w spiżarni, ale musiałem się upewnić. Na końcu tego korytarzyka jest pomieszczenie wyglądające jak składzik na miotły, ale zabezpieczone zamkiem elektrycznym na kod i pod obserwacją kamerą przemysłową. Tam musi być broń... Tylko jak zdobyć kod...

Mulder liczył, że Francis sam zasugeruje pomysł jaki chodził po głowie Muldera odkąd odkrył, że składzik jest na kod.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:58
- Skąd mam wiedzieć? Z tego co pamiętam nie włączaliśmy wtedy światła. - odpowiedział, upijając łyk ginu. - Na Twoją pamięć chyba nie ma co liczyć, prawda? Tylu ich miałaś, kto by to spamiętał... - dodał. Zerknął na Riley'a by zobaczyć jego reakcję. - Poza tym odwal się od mojego brata. Ma przez Ciebie same problemy.

- I kto to mówi? Człowiek, który zabił Anę? Nie pogrążaj się, Riley. Nikt nie uwierzy w te brednie. - dodał słysząc wyznanie starszego Boyd'a. Ten idiota naprawdę był zakochany w węgierce skoro zdecydował się zdradzić swojego własnego brata.

Edytowane przez Arctic dnia 19-03-2016 23:01
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:02
- No dotychczas to TY nie odezwałeś się, że zabiłeś Spooka, i to Riley, a potem ja dostaliśmy za to po głowie. Gdybyś ze mną spał, widziałbyś go na pewno, niezależnie od światła. No, Gaven?
Edytowane przez panda dnia 19-03-2016 23:18
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-03-2016 23:05
Spojrzałem podejrzliwie na Doga. Gdy wspomniał walkę z uzurpatorem, wydawało mi się, że chodziło mu po prostu o używanie broni, którą być może gdzieś znalazł. I owszem, miałem trochę racji, jedynie moje zadanie miało być inne.
- Po pierwsze, najpierw musielibyśmy zdobyć osobę znającą kod. Po drugie, nigdy nie zajmowałem się takimi sprawami. Byłem mądrym, zdolnym dzieckiem, a moi rodzice stracili życie w zamachu, więc moja rodzina od początku starała się, abym wyjechał z kraju, na studia - tutaj spojrzałem uważnie na agenta. Co prawda nie byłem radykałem i Asad w mojej opinii wyrządził mojemu krajowi więcej złego niż zachodnie armie, jednak nadal stałem przed członkiem FBI i musiałem być ostrożny. - Jednak, jak każdy Syryjczyk w tych czasach, wielokrotnie byłem świadkiem... przesłuchań.

Na tym skończyłem. Nie zasugerowałem, że mogę to zrobić, gdyż od zawsze uciekałem od tego typu czynności i nie chciałem mieć z nimi nic wspólnego. Ewentualnie mogłem przekazać wskazówki.

Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:06
Panuj nad sobą, będziesz ojcem - powtarzał sobie jak mantrę w myślach Toby. Miał ochotę pieprznąć łomem obojgu Boydom lecz musiał nad sobą panować przy Alayne by jej nie denerwować. Po chwili gdzieś w oddali mignęli mu Francis i Dog. Olewając kłótnie braci i byłej kochanki krzyknął za nimi.
- Jeśli chcecie opuścić wyspę chodźcie tutaj.
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-03-2016 23:09
- Musisz wymyślić coś nowego, Toby! - krzyknąłem mu, czekając na odpowiedź Muldera. Fałszywe obietnice opuszczenia Wyspy już mi się znudziły.

Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:09
- Weź nóż. - szepnął Mulder do Francisa. - Toby nas nigdzie nie puści z własnej woli. Musimy zdobyć broń i sami wywalczyć sobie wolność. Kod zna Toby a jeśli nie... to będziemy mieli zakładnika.
Edytowane przez Faraday dnia 19-03-2016 23:10
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:12
- Ale ja wcale go nie zabiłem. Jestem lekarzem, zabrania mi tego etyka. - odparł kobiecie. Kto normalny uwierzyłby w oskarżenia mordercy, że lekarz zabił człowieka? No chyba tylko ktoś, kto próbuje usilnie udupić Gavena w zemście za oskarżenia o profesji jej postaci.
Kolejne pytanie Iren postanowił zignorować, bowiem w tej samej chwili Toby zaprosił ich do opuszczenia wyspy. - Wybacz, kochaniutka, właśnie mam powrotny do LA. - po tych słowach ruszył za Toby'm, opróżniając butelkę kolejnym łykiem.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:14
Spojrzałam tylko znacząco na starszego Boyda. Miałam nadzieję, że ogarnie, że to nie ja gubię się w zeznaniach i że powinien powiedzieć wszystkim, jak naprawdę było ze Spookiem. Nie miałam ochoty już rozmawiać z Gavenem, bo po prostu grochem o ścianę.
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:14
- Dobrze, skoro już wszyscy są, zapraszam - tu złapał za pochodnię po czym ją zapalił. Po chwili ruszył przodem do dziury w ścianie skarbca, a Alayne zaraz za nim. Droga była krótka ale uciążliwa gdyż było dość mokro i ciepło, a otaczały was skały w niektórych miejscach wystające dość przypadkowo zagradzając przy okazji drogę.
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-03-2016 23:15
Przytaknąłem na propozycję Muldera. W szufladzie ze sztućcami znalazłem mały nożyk deserowy. Większe się nie nadawały, gdyż nie wchodziły pod paznokcie, poza tym ten będzie łatwiejszy do przemycenia. Oczywiście Toby mógłby się przed nim łatwo obronić... Na szczęście w pomieszczeniu jest Riley, więc to nie nóż będzie dla niego największym zagrożeniem.

Zamknij się. Nie chcę słyszeć taniej gadki o niemoralności. Wiem, że po śmierci rodziców obiecałem sobie, że nigdy nic takiego nie zrobię. Ale Toby wyrządził nam większą krzywdę. Muszę opuścić tę Wyspę, a to jest jedyna droga.

- Idziemy? - zapytałem agenta o zgodę. Był bardziej doświadczony w tych sprawach, postanowiłem oddać mu kontrolę.

Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 23:20
- Pójdziemy do wejścia do tunelu, ale jak najciszej, żeby Toby się nie zorientował. Zaczaimy się przy wyjściu. Gdy wyjdzie Toby to go złapiemy. Jeśli pośle kogoś innego to przekabacimy go na naszą stronę.
Strona 84 z 112 << < 81 82 83 84 85 86 87 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum