Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 01:27:50 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny04:24:13
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 83 z 112 << < 80 81 82 83 84 85 86 > >>
Autor RE: Wyspa
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 21:01
Boyd tylko zmrużył oczy i przez chwilę wpatrywał się bez słowa w Iren, mając nadzieję, że w ten sposób ją złamie na wypadek, gdyby jednak skłamała. Po chwili jednak władzę przejęła jego wyobraźnia.
Co masz wytatuowane? - zapytał podejrzliwie, umierając z ciekawości. Przy tych słowach trochę spuścił ze swojego groźnego tonu. Nie mógł przestać wyobrażać jej sobie bez tego durnego uniformu.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:05
Uniosłam tylko brwi, jakbym chciała powiedzieć 'serio?' - Skoro Gaven jest taki mądry, niech sam Ci powie. Nawet jak bardzo się postara, w życiu tego nie wymyśli. Możesz jeszcze spytać Nicka - widziałam, jak na niego patrzyłeś kiedy mnie tu przyprowadził.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:11
Tymczasem w głównym holu pojawił się Toby. Był lekko umazany błotem na twarzy lecz jego buty były już porządnie ubrudzone. Stanął w wejściu i bez słowa obserwował sytuację.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:15
- Rychło w czas, szujo. - powiedziałam tylko, po czym zaczęłam się wyrywać z żelaznego uścisku Boyda. Nie chciałam jdnak mówić o Alayne, bo to ona powinna wybrać odpowiedni moment. - Chcę wrócić do domu.
Edytowane przez panda dnia 19-03-2016 21:15
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:22
Alayne nie wiedząc jak zbytnio powiedzieć o ciąży mężowi w obecnej sytuacji między nimi wypaliła tylko patrząc się pustym wzrokiem na ścianę - Jestem w ciąży.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 21:22
Riley puścił Iren. Jego wyraz twarzy przypominał wyraz pyska psa, któremu jego właściciel pokazał smakowity kąsek, po czym samo go zjadł (niestety nie mogę znaleźć tego obrazka, który to tak wspaniale ilustrował). Nawet nie zwrócił uwagi na Toby'ego, gdy się nagle zjawił.
Dopiero "jestem w ciąży" Alayne wyrwało go z tego stanu. Popatrzył to na Montand to na Toby'ego, po czym parsknął śmiechem.
Ale cyrk - skomentował tylko, choć znowu mignęło mu złe przeczycie, czy chłoptaś przypadkiem nie zrobił też bachora Iren.

Edytowane przez Otherwoman dnia 19-03-2016 21:24
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:27
Szturchnęłam Boyda, drugi raz tego dnia. - Jezu, zachowuj się. - syknęłam w jego stronę.
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:27
Toby już miał powiedzieć coś składnego i sensownego, ale wiadomość Alayne tak go zaskoczyła, że aż cały pobladł. W pierwszej chwili nie wiedział co zrobić, ale po chwili ogarnął się i podszedł do swojej żony, która chyba zaraz zacznie płakać łapiąc ją nieśmiało za rękę i mówiąc cicho - Wszystko będzie dobrze Alayne. Przepraszam cię za to co zrobiłem.
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:34
- Przepraszam, ale muszę coś załatwić... Poczekaj na mnie tutaj... albo przy spiżarni. Chętnie będę kontynuować tę rozmowę. - powiedział Mulder zniecierpliwiony brakiem odpowiedzi Francisa i ruszył w kierunku spiżarni. Po drodze natknął się na bijatykę w wykonaniu braci Boydów. Wyraźnie czuć było od nich alkohol... Jednak minął ich bez słowa.

Dotarł do spiżarni. Na lewo od niej znajdował się ciemny wąski korytarzyk a na jego końcu pomieszczenie wyglądające jak schowek na miotły. Niestety było zamknięte na zamek magnetyczny na kod. Dodatkowo na suficie korytarza znajdowała się kamera wycelowana w drzwi.

Mulder miał plan. Jednak do jego wykonania potrzebował trzeźwych towarzyszy... Postanowił wrócić do swojego pokoju i porozmawiać z Francisem... Może Syryjczyk mógł mu pomóc... Kto wie co robił w Syrii...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 21:37
Kiedy Toby wziął za rękę Alayne, Boyd zerknął na Iren. Miał ochotę zrobić to samo, ale nie był w stanie się przełamać. Wyciągnął nawet już dłoń w jej stronę, ale szybko zmienił zdanie i udał, że chciał tylko oprawić sobie rękawy od uniformu.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:41
Nie miałam serca pytać jeszcze raz, poza tym trochę zazdrościłam Alayne. Wiem, sama zgodziłam się na bycie 'tą drugą', tak samo jak zrobiłam to kilka lat temu na uniwersytecie... Teraz chyba musiałam o tym zapomnieć. Najpeirw jednak trzeba było wrócić do domu, ale cierpliwie czekałam, aż Toby w końcu zwróci uwagę, że oglądamy ich sielankową scenę i puści nas do domu.
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-03-2016 21:45
Poszedłem za Mulderem do spiżarni. Tam chwyciłem pierwszy lepszy batonik i spojrzałem na datę produkcji oraz ważności. Otworzyłem go, wziąłem kęs... i smakował normalnie. Gdy Dog wyszedł z korytarzyka rzuciłem:
- Widzisz? Batonik ważny do września 2016, a jest dobry. Na pewno jesteśmy w teraźniejszości.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 21:48
- Toby, skończ z tym proszę. Z tym całym eksperymentem i puść tych ludzi wolno - odparła Alayne ściskając rękę męża i patrząc mu w oczy. Wierzyła, że jest dobrym człowiekiem mimo wszystko i to, że będzie ojcem sprawi, że się opamięta.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 21:51
Właśnie. Słuchaj żony - Boyd sam nie wierzył, że wypowiedział w swoim życiu takie zdanie. Naprawdę bardzo chciał już opuścić to miejsce.

Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:02
Toby popatrzył na Alayne i przez moment na prawdę zapragnął tego co chce kobieta. Zawsze wyobrażał siebie już jako starego gostka otoczonego bandą wnucząt i prawnucząt, a obok siedziała właśnie jego żona. Związek z Iren był raczej czysto fizyczny, przynajmniej dla niego. Teraz stał przed trudną decyzją choć już wiedział co uczyni.
- Dobrze, chodźcie za mną. Poszukajcie też Francisa i Doga.
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:03
- Rzeczywiście. Szkoda, że nie mamy na to dowodów. Scully mi nigdy nie uwierzy.... - powiedział Mulder do Francisa. - Ale coś mi tu nie gra... Wtedy gdy cofnęliśmy się w czasie po przekręceniu koła, znaleźliśmy się w przeszłości w trakcie pogrzebu Stiga... To zresztą widać było po Spooku. Nie był wyraźnie młodszy. To nie mogła być inscenizacja. Tym bardziej że żeby ją przygotować musieliby wiedzieć o naszym przybyciu do przeszłości jeszcze wcześniej... Czyli my albo ktoś kto widział nas na wyspie musiałby cofnąć się w jeszcze dalszą przeszłość. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi...

Francis, co tak w ogóle sądzisz o Tobym? -
spytał na koniec Mulder.
Edytowane przez Faraday dnia 19-03-2016 22:12
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:23
- Nie potrzebujesz Gavena? Jego też tu nie ma. - powiedziałam do kochanka obojętnie. W rzeczywistości bolało mnie jak cholera.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 19-03-2016 22:28
Riley spojrzał w wymownie w sufit.
Nie... nie wołajcie tu teraz mojego brata... - powiedział ciężko wzdychając, jakby bardzo nie chciał brać teraz na siebie obowiązku mordowana go tutaj przy wszystkich.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:29
Tymczasem Gaven penetrował tutejszą spiżarnię w poszukiwaniu jakiegoś trunku. Póki co zdołał odnaleźć kilka kiepskiej produkcji szampanów.
- Cholera... co oni tu piją?! - rzucił przyglądając się jednej z etykiet na butelce, a następnie odłożył znalezisko na miejsce. W końcu po kilku minutach poszukiwań odnalazł lekko zakurzoną butelkę ginu. Z zadowoleniem na twarzy wyszedł ze spiżarni, rozglądając się za odpowiednim miejscem do skosztowania trunku. Wolał to niż uganianie się za swoim mniej udanym bratem i jego dziwką...

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Toby
Użytkownik

Postać:
Toby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-03-2016 22:30
- No tak, drugi Boyd. Racja, racja - odparł Toby, który wciąż był w szoku po tym jak dowiedział się, że będzie ojcem. - Jego też znajdźcie i przyprowadźcie do skarbca.
Strona 83 z 112 << < 80 81 82 83 84 85 86 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum