Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 01:26:52 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny04:23:16
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 35 | Mistrz Przetrwania 35
Strona 56 z 112 << < 53 54 55 56 57 58 59 > >>
Autor RE: Wyspa
Spook
Użytkownik

Postać:
Spook

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 22:49
Spook z podziękowaniem w oczach spojrzał na Iren. Nie sądził, że ludziom tak szybko zacznie odbijać po śmierci Stiga. Gdy kobieta zadała jednak pytanie ten odparł tylko myśląc, że to jakiś chory żart:
- Wellsa czytałem. Tam o tym trochę było. Mogę ci pożyczyć Iren.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:07
- Po co miałbym udawać? I tak siedzimy w gównie po uszy. - odpowiedział, patrząc na Nicka coraz bardziej przekonany, iż ktoś musiał mu wcześniej czymś porządnie przyłożyć w głowę. - A Ty nie domyślasz się co tutaj się dzieje? W końcu, jakby to powiedział Mulder, jesteś "kosmitą".

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicholas James Scott
Użytkownik

Postać:
Nick

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:14
- Czy się domyślam? Oczywiście, że tak. Toby sam mi powiedział co robią. Od początku grają by zobaczyć co zrobicie. Przyznaję, że branie do projektu twojego brata było głupotą, ale to nie ja was wybrałem tylko on. - po chwili westchnął po czym spojrzał w oczy Gavenowi mówiąc krótko - Robią z was idiotów i jak widać nie do końca się mylą w tej kwestii.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:22
- Nie, nie. Spook. Posłuchaj mnie. - nachyliłam się w jego stronę. - Czy słyszałeś tutaj, na wyspie, cokolwiek o przeskokach w czasie?

Spook
Użytkownik

Postać:
Spook

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:28
- Jestem woźnym Iren. Nie wiem czy wiesz ale moja praca polega na sprzątaniu i doglądaniu czy wszystko działa, ale o podróżach w czasie poza książkami nigdy nie słyszałem.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:28
- Może i jesteśmy idiotami, ale Ty jesteś jeszcze większym skoro wierzysz im we wszystko co Ci powiedzą. - odparł, szeroko się uśmiechając.

Nicholas James Scott
Użytkownik

Postać:
Nick

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-03-2016 23:37
- A ciebie nie dziwią te wszystkie rzeczy, które się wokół ciebie dzieją Gavenie? Stig umiera, Stig ożywa. Spook również gdzieś tam pewno na górze urabia twoich ludzi udając, że nie wie o co chodzi. Dali wam bajkę o podróżach w czasie, a wy uwierzyliście im bo Alayne pokręciła kołem w jaskini. Poza tym jak możecie wierzyć Tobyemu skoro jego rodzina od lat tym wszystkim się zajmuje, a to co teraz robią z wami to kolejny etap badań? Uwierz mi, nie wierzę im tylko wierzę w to co widzę, a ty właściwie masz jakieś potwierdzenie, że to co się dzieje wokół ciebie jest prawdziwe?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 11:49
Poirytowana zmierzyłam go wzrokiem. - Widziałam jak umierałeś, Spook. Całkiem niedługo od teraz. Dostałeś serię z karabinu od ludzi, których obecnie szanujesz.

Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 12:05
Jeżeli podejrzenia Muldera były słuszne był tylko jeden sposób, aby nakłonić Spooka do współpracy.
- Wiemy, że niedługo wybierasz się do stacji nr 4, aby poczekać tam na Alayne i naszą grupę.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-03-2016 12:13
Riley założył ręce na piersiach i patrzył na tę cała rozmowę z klasycznym podkówkowym wyrazem twarzy. Nie podobał mu sie ten obrót zdarzeń. Po co dyskutować z tym czopkiem o podróżach w czasie, skoro można już teraz udac się w inna podróż? Do domu.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Spook
Użytkownik

Postać:
Spook

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 14:19
- Ktoś mnie zastrzelił? - odparł z uśmiechem Spook nie wiedząc czy to żart czy jakaś nowa gra wymyślona przez Iren. - Jak widać chyba mu się nie udało Iren.

Po chwili Mulder powiedział coś dziwnego i podejrzanie dużo wiedział, ale Spook rzekł tylko dalej będąc w dobrym humorze:
- Tak wybieram się do stacji nr 4, ale mogę wam zapewnić, że Alayne tam nie będzie bo przecież jest tutaj w osadzie. Przed chwilą się widzieliśmy i jakoś ona nie wygląda na taką, która się tam wybiera.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 15:45
- Nigdy nie powiedziałem, że wierzę w te ich brednie dotyczące podróży w czasie. Wszystko wskazuje na to, że śmierć Stiga została przez nich zaaranżowana. Widziałem jednak inne ciała, Nick. Ciało Kayi, Spooka, Any, Clementa i Mike'a. Czy oni też biorą udział w spisku i tak naprawdę żyją? Nie wydaje mi się. - odpowiedział głęboko przekonany o swojej teorii. - Poza tym jesteś jeszcze Ty. Jak znalazłeś się na tej wyspie? Czy przypadkiem nie z pomocą jakichś tajemnych sił?

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 15:57
- Ale pójdzie. Zastąpi Stiga, zginie Kaya, a potem Boyd zastrzeli Anę przez polecenie Stiga. - dodałam. Spojrzałam na niego z niesmakiem, po czym w myślach zaczęłam szukać, czym możemy go sprawdzić. - Spook, przestań udawać debila, bo zabijemy cię już teraz. Boyd jest bardzo chętny.

Spook
Użytkownik

Postać:
Spook

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 16:22
Spook odłożył sztućce widząc, że z obiadu będą nici. Nie wiedział o co chodzi tym ludziom. Jakieś podróże w czasie, zabójstwa, a teraz grożenie mu. On się na to nie pisał i nie miał zamiaru ginąć. Po chwili wstał szybko od stołu i odparł tylko stając przy drzwiach:
- Nie wiem o co wam chodzi. - po tych słowach nacisnął klamkę i otworzył drzwi i na odchodne odparł - Poza tym nie zabijecie mnie. - po tych słowach wyszedł zostawiając otwarte drzwi.
Nicholas James Scott
Użytkownik

Postać:
Nick

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 16:26
- A czy widziałeś moment śmierci którejś z tych osób. A jeśli tak to czy zbadałeś dokładnie te ciała? Ponoć jesteś lekarzem więc pytam czy masz pewność że te osoby nie żyją? Bo jedną z nich mogę ci pokazać jak pójdziemy na górę. Co do zaś mojego przybycia to na prawdę wierzysz w to, że trzymali mnie kilka miesięcy w tej celi co wam pokazali?
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 16:43
- Nie było mnie w momencie śmierci z wyjątkiem Spooka. A jeśli chodzi o ciała, które widziałem to już bardziej martwym być nie można. - odpowiedział, próbując rozgryźć Nicka. W co ten koleś tak naprawdę gra? - A nie trzymali? Do czego zmierzasz?

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-03-2016 17:23
Boyd na potwierdzeni słów Iren popatrzył bykiem na Spooka, dając mu do zrozumienia, że jest w wyjątkowo kiepskim nastroju, który gotów jest sobie poprawić za pomocą woźnego. Póki co, czekał jednak, aż skończą sobie gawędzić i będzie mógł wywlec Spooka za fraki i załadować na łódź.

Nicholas James Scott
Użytkownik

Postać:
Nick

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 17:53
- Akurat Spooka to ci mogę pokazać żywego - odparł spokojnie Nick dodając - Siedzi w ukryciu od dnia, w którym go ponoć zastrzeliłem. A zmierzam do tego, że grają wami tak samo jak mną i pewno nawet dobrze by się bawili gdyby nie zaczęło odwalać twojemu bratu.
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-03-2016 18:05
Mulder ponownie spoglądał na zegarki nie mogąc uwierzyć własnym oczom a w tym czasie Spook po prostu wstał i wyszedł. Riley miał zwykle spóźniony zapłon i najwyraźniej nie ogarnął iż ich potencjalny zakładnik wychodzi... Mulder nie miał więc wyjścia. Pobiegł za Spookiem i rzucił się na niego, aby powalić go na ziemię, gdy ten był już prawie przy bramce.
Edytowane przez Faraday dnia 11-03-2016 18:06
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-03-2016 18:23
Widocznie Otherwoman Riley sie zdrzemnął i drgnął dopiero, gdy przy drzwiach wyjściowych zrobiło się zamieszanie.
A dokąd to się wybierasz? - zapytał Boyd Spooka, pomagając prowadzić go z powrotem na krzesło, gdzie czekały na niego już znajome więzy.

Strona 56 z 112 << < 53 54 55 56 57 58 59 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum