Data urodzenia: 14.04.1985, Pochodzenie: Londyn, Czas przybycia na wyspę: 2016
Funkcja na wyspie: ogrodniczka, treserka zwierząt, kucharka, architektka, specjalistka
od robotyki, płetwonurek, masażystka, terapeutka i instruktorka tańca (czyt. zapchajdziura).
Ma korzenie tamilskie i jamajskie. W Londynie zajmowała się uczęszczaniem na rozmaite kursy specjalizacyjne, z których większości nie ukończyła, a poza tym pracami dorywczymi, podróżowaniem, graniem w gry video i udzielaniem się na perkusji w kompletnie frajerskim zespole. Przybyła na wyspę aby dowiedzieć się czegoś o swoim ojcu, który przed wieloma laty opuścił rodzinę i rozpłynął się w powietrzu. Jego zwłoki odnaleziono stosunkowo niedawno w estońskiej puszczy, a wraz z nimi tajemnicze wytyczne zawarte w liście skierowanym wprost do niej... Po miesiącu spędzonym na wyspie Kaya wie już, że rozwiązanie zagadki nie będzie takie proste.
Edytowane przez Lion dnia 19-02-2016 05:36
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.