no tak, u mnie też 8/10, poziom cały czas dość wysoki, chociaż nie jest idealnie...
Josie nie żyje, James wyjechał, ale zawsze znajdzie się coś irytującego... Teraz pałeczkę przeją szeryf, rozpoaczając po Josie... No dobra, w sumie to zrozumiałe, ale mimo to jest to irytujące podobnie, jak emo Jack Shephard.
Najlepszy wątek oczywiście związany z Windomem i rozgrywką szachową.
Pojawił się też ciekawy wątek, a mianowicie "stop Gohstwood", czyli jak z reguły działają akcje na rzecz ochrony środowiska, będące w rzeczywistości tylko interesami firm lub państw
We are all evil in some form or another, are we not?
A mnie ten odcinek bardzo zaintrygował gdyż pozostawił mnóstwo pytań bez odpowiedzi:
- jaki prezent dał Pan Eckhardt Catherine?
- co z ojcem Donny? W końcu ruszył na posterunek żeby przekazać wiadomość od Windoma, byłem wręcz pewien, że Earl na niego czeka.
- co to był za facet, który odwiedził matkę Donny?
- co z liścikami, które rozesłał Windom Donnie, Audrey i Shelly (czyżby czekał na Miss Twin Peaks)?
- czy facet, który obserwował Coopa w RR, to był Windom?
- o co chodziło z tatuażami Briggsa i Pieńkowej Damy?
- jaki jest cel działań asystentki Eckhardta?
- i dlaczego dali Cooperowi taką brzydką aktorkę jako kandydatkę do romansu
8/10. Widziałem naprawdę negatywne oceny odcinków od rozwiązania sprawy Laury i trochę to rozumiem, że dla części widzów, ten serial bez jej wątku czy też choćby postaci Lelanda nie jest taki sam. Z tym się jak najbardziej zgodzę. Ale mi ogląda się go wręcz lepiej. A może to tylko kwestia przyzwyczajenia...
co z ojcem Donny? W końcu ruszył na posterunek żeby przekazać wiadomość od Windoma, byłem wręcz pewien, że Earl na niego czeka.
Chyba nie... Earle tylko chodzi i ogląda swoją zwierzynę (Donna, Shelly i Audrey), a pionek ma trafić ostatecznie do Coopera, więc nie sądzę, by Windome miał jeszcze jakikolwiek interes do ojca Donny. Mnie zaś zaciekawiło co to za koleś, co witał się z jej matka. Jak widać mamy jeszcze za mało potajemnych romansów ;p
czy facet, który obserwował Coopa w RR, to był Windom?
Na sto procent. Pewnie przyszedł poobserwować Shelly i przy okazji Coopera.
o co chodziło z tatuażami Briggsa i Pieńkowej Damy?
No to się pewnie wyjaśni. Ale mi się to kojarzy z jakiegoś rodzaju naznaczeniem osób, które trafiły do "czarnej chaty"(?).
i dlaczego dali Cooperowi taką brzydką aktorkę jako kandydatkę do romansu
heh pomyślałam, że któryś z was to właśnie skomentuje, jak zobaczyłam tę scenę ;p
Mike faktycznie zakochał się w Nadine?
Wątpię Może ma nadzieję, że się utopi w trakcie tej ich wyprawy nad jezioro?
We are all evil in some form or another, are we not?
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.