Wiek: 77 lat Krótki opis: Nostra jest prawnuczką wybitnej wieszczki Kassandry oraz matką wybitnej oszustki i udawaczki Sybilli. Kobieta nigdy nie wierzyła w moc przepowiedni, nienawidziła tych zajęć, a chodziła na nie ze względu na tradycje rodzinne. Nigdy też nie wierzyła, że jej córka ma jakiekolwiek zdolności. Była wściekła, gdy dowiedziała się o udanych wróżbach Sybilli. Nawet fakt, że przepowiednie były kwestią przypadku i jej córka nie miała o nich pojęcia, nie ugasiły jej gniewu. Zdecydowanie wróżbiarstwo jest na szczycie listy znienawidzonych przez Nostrę rzeczy. Ogólnie lista jest bardzo długa, bo Nostra nie lubi w zasadzie niczego. Irytuje ją wszystko i każdy. Po prostu stara i zgorzkniała wdowa. Grupa: znajoma członków Zakonu Dodatkowe zdolności/przypadłości (opcjonalnie): brak
Konto założę kiedy indziej.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.