Autor |
RE: Obóz Tamtych |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:36 |
|
|
- Chciałem z tobą poważnie porozmawiać April- powiedział mężczyzna uwalniając ją z lin, które oplatały jej ciało.
- Myślisz, że znasz moje imię i uważasz się za kogoś?- spytała sarkastycznie dziewczyna, on tylko delikatnie uśmiechnął się.
- Masz rację, nic o tobie nie wiem. Pamiętasz jak wracałaś z imprezy, wtedy ktoś na ciebie napadł, i zgwałcił...dziewięć miesięcy później urodziłaś córkę, ale muszę przyznać, że musiałaś być twarda, porów trwał strasznie długo.
- Zamknij się!- wykrzyknęła, bo nie mogła wytrzymać presji, ukryła twarz w dłoniach.
- A ktoś bezczelnie ją zastrzelił... niby wybuchła awantura na ulicy, a ona przez przypadek dostała kulkę, hm... wierzysz w to?- spytał, a ona resztkami sił próbowała do uderzyć, ale on złapał ją za rękę.
- Mogę dać ci odpowiedzi na wszystkie twoje pytania April... pozwolę sobie ciebie tutaj zostawić, ale pod warunkiem, że nikt nigdy się nie dowie, co się tutaj stało, a ty pomyślisz.
- Nad czym mam myśleć...- wyjęknęła, spoglądając na jego ciemne oczy. On nie odezwał się ani słowem tylko związał ją odchodząc- Gdzie idziesz!
- Jeśli będziesz chciała mnie znaleźć, to znajdziesz- burknął, ale ona go zdążyła jeszcze zaczepić.
- Ale ja nie wiem, gdzie wy jesteście!
- Gdy będziesz tego naprawdę chciała znajdziesz mnie- odrzekł znikając w dżungli.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:40 |
|
|
/ April wzruszyłaś mnie /
Elliot postanowił sprawdzić czy przypadkiem to nie wróg odciął i prąd. Wziął ze sobą pistolet i wszedł w krzaki. Szedł skulony próbując dostrzec kogokolwiek lecz nikogo nie było. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:42 |
|
|
Neal po wyłączeniu prądu zbliżył się do Chloe, a ta go pocałowała. Nie trwało to jednak długo, gdyż dziewczyna nie chciała popełnić tego samego błędu, co kiedyś.
- Seans dokończymy jutro. Jeśli innym bardzo potrzebny jest prąd w środku nocy, to niech idą szukać usterki. - po czym Neal poszedł się położyć.
Edytowane przez grzechuuu dnia 27-02-2010 22:43 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:47 |
|
|
/dlaczego?/
April końcówką sił zaczęła się wyrywać, aż w końcu zrozumiała, że liny były tylko delikatnie oplątane. Natychmiast uwolniła się z nich i zaczęła biec, nagle poczuła się słabo i upadła tracąc przytomność.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:50 |
|
|
/ to o tym zgwałceniu było straszne /
Elliot nagle zauważył jakąś postać przebiegającą między drzewami. Blake postanowił podążać za nieznajomym. Gdy już oddalił się od Dharmaville uśiwadomił sobie że nie watro go gonić. Odwrócił się i wtedy ktoś go uderzył w głowę. Elliot upadł nieprzytomny. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 22:59 |
|
|
April w chwilę później ocknęła się. Oddychała już płytko dlatego bała się, że nie przeżyje. Całe jej ciało pulsowało bólem. Bardzo powoli i z wielkim wysiłkiem doczołgała się do kamienia i spojrzała na swoją przestrzeloną nogę, z którą było coraz gorzej. Urwała kawałek materiału z bluzki i oplątała ranę. Coraz trudniej było jej oddychać, na dodatek wiedziała, że nigdzie się nie ruszy. Już była pewna, że tu umrze, powolnym ruchem ręki wyciągnęła z kieszeni naszyjnik. Spojrzała na niego i uśmiechnęła się- przypomniała sobie jak to ona kiedyś go dostała i podarowała Charlotte. Bardzo powoli założyła go na szyję.
- Jeśli mam umierać, to z czymś co kocham- powiedziała sama do siebie, wpatrując się w błękitne niebo.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:07 |
|
|
Elliot obudził się w dżungli. Otwierając oczy poczuł przeszywający ból. Był w tym samym miejscu w którym został zatakowany. Nagle zauważył że został okradziony. Elliot próbował wstać lecz ból był zbyt mocny. Blake podszedł do nabliżeszego drzew i oparł się o nie. Był wykończony. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:09 |
|
|
- Chloe, obudź się. Idziemy po April, przygotuj się. Zaraz wyruszamy. - po czym wziął dwa pistolety, swój ulubiony nóż, oraz tradycyjnie trochę prochów Mony Lisy. Od tak, na szczęście. |
|
Autor |
Chloe Chambers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:10 |
|
|
Chloe wsadziła dwie butelki wody do plecaka, apteczkę i wyskoczyła z domku za Nealem
- Gdzie będziemy szukać? - spytała.
Edytowane przez Chloe Chambers dnia 27-02-2010 23:13 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:14 |
|
|
Elena odpoczywała u siebie w domku gdy nagle zabrakło prądu. Była zmęczona po kilku godzinnym rąbaniu drzew. Ścięte pnie leżały koło jej domu. A myślałam, że dzisiaj już będzie spokój - pomyślała i wyjęła z szuflady latarkę. Wyszła na zewnątrz mając nadzieję, że kogoś spotka, jednak nikogo nie było w zasięgu wzroku. Udała się w kierunku centrum dowodzenia, do tego samego budynku w którym można wyłączyć lub włączyć ogrodzenie ultradźwiękowe. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:15 |
|
|
- Poszukamy w niedużym obszarze. Nie mogła aż tak się oddalić, tym bardziej, jeśli jest ranna. Po czym wszedł do buszu. Po czym dodał - Nie oddalaj się zbytnio, nie chcę, aby Tobie także się coś stało. |
|
Autor |
Chloe Chambers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:19 |
|
|
- O mnie się nie bój - uśmiechnęła się. Po chwili ujrzeli przed sobą wycieńczoną April.
- Hej, Neal to April. O mój boże, co Ci się stało!? |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:21 |
|
|
April spojrzała na kobietę. Ledwo co widziała, cały obraz migał jej przed oczami.
- Kim jesteś...- spytała bardzo cicho.
|
|
Autor |
Chloe Chambers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:23 |
|
|
- To ja Chloe, pamiętasz. Hydra, stacja dharmy. Hej April, April nie zasypiaj! - krzyczała a łzy leciały jej po policzkach. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:24 |
|
|
- Opowiesz nam wszystko w obozie, po czym wziął ją na ręce i zaniósł do Dharmaville. Idziemy do Juliet. Nie zamierzał pukać, drzwi były otwarte, więc wszedł i obudził sexi blondynkę.
- Przepraszam Juliet że Cię budzę, ale ty najlepiej sobie z tym poradzisz - w tym momencie położył April na łóżku. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:26 |
|
|
April otworzyła oczy i zaczęła kaszleć, po chwili znowu poczuła się słabo i zemdlała.
|
|
Autor |
Chloe Chambers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:30 |
|
|
Juliet i Chloe krzątali się w okół April opatrując jej rany.
- To wygląda paskudnie. - powiedziała dziewczyna na widok przestrzelonego kolana. Po chwili April zaczęła otwierać oczy... |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:32 |
|
|
Elena doszła do centrum dowodzenia. Pierwsze co jej rzuciło się w oczy, to monitory, na których był obraz z kamer umieszczonych w Dharmaville. Zobaczyła jak Neal i Chloe niosą nieprzytomną April. Natychmiast zapomniała o prądzie i czym prędzej pobiegła do domu Juliet, która razem z Chloe zajmowały się April.
- Co jej się stało? - zapytała Neala |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:32 |
|
|
Natychmiast zerwała się z miejsca i spojrzała na nich.
- Gdzie ja jestem... jak ja się tutaj znalazłam... co mi się stało?- zadawała pytanie, za pytaniem- Dlaczego jestem ranna...?
|
|
Autor |
Chloe Chambers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 23:33 |
|
|
- To my chcieliśmy Ciebie spytać... - powiedziała. - Znaleźliśmy Cię w dżungli. |
|